![]() |
Kombineler 150 TL`ye Düştü!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor_Logo.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig’de devreye zirvede giren Sivasspor’da ikinci yarı öncesi yeni kombine biletler satışa çıktı. Sezon başı öncesinde beklenen düzeyde satılamayan ve artan kombine biletler ikinci yarı öncesinde yarı yarıya fiyat indirimi yapılarak satışa çıkartıldı. Sivasspor’un Kongre Müzesi Bahçesi’ndeki gişesinde önceki günle birlikte satışa sunulan kombine biletlere beklenen düzeyde ilginin olması beklenirken, bilet fiyatları da yarı yarıya düştü. Sezon öncesinde 300 TL olarak satışa çıkartılan kombine biletler devre arası olması nedeniyle ise 150 TL’ye satışa sunuldu. Yönetim de taraftarların kombine biletleri ilgi göstermesi ve satılması isteğinde bulundu. [B]Sivas`ın Sesi Gazetesi[/B] |
Cevap: Kombineler 150 TL`ye Düştü!
[B]Umarim bu indirim az miktarda kalan kombinelerin satilmasinda yarari olur...[/B]
|
Fenerbahçe Takımının ortalama bir maç ücreti yani (150 tl) bizde galiba 8 maç izlemek oluyor karşılaştırırsak...
|
artık ben pes doğrusu diyorum...
sivas halkının bu kadar duyarsız olmasına inanamıyorum... |
maraton tribünü 10 ytl normal maç biletleri.ikinci yarıda 9 karşılaşma evimizde oynanacak yani 90 ytl verip izleyecez neden 150 tl onu anlamadım 60 lira fazla içerde gs ve bjk ile oynayacaz 15+15 30 tl artısalar yine 120 tl ye gelir 30 tl yine fazla :D
|
[QUOTE=masumserseri58;461576]maraton tribünü 10 ytl normal maç biletleri.ikinci yarıda 9 karşılaşma evimizde oynanacak yani 90 ytl verip izleyecez neden 150 tl onu anlamadım 60 lira fazla içerde gs ve bjk ile oynayacaz 15+15 30 tl artısalar yine 120 tl ye gelir 30 tl yine fazla :D[/QUOTE]
bakıomda hesap kitap işlerine başlamışız:D |
[QUOTE=masumserseri58;461576]maraton tribünü 10 ytl normal maç biletleri.ikinci yarıda 9 karşılaşma evimizde oynanacak yani 90 ytl verip izleyecez neden 150 tl onu anlamadım 60 lira fazla içerde gs ve bjk ile oynayacaz 15+15 30 tl artısalar yine 120 tl ye gelir 30 tl yine fazla :D[/QUOTE]
sen bu zekayla fazla yaşamazsın. |
HADİ ARKADSLAR TAKIM BÜYÜK FEDAKARLIK YAPIYOR BİZ DE BUNA DESTEK OLALIM
|
[B]TöööööööööBeestaağfrllh :D Ne Adamlar Var Şu Memleketimizde [/B] |
[QUOTE=sivaslıkamber;461605]HADİ ARKADSLAR TAKIM BÜYÜK FEDAKARLIK YAPIYOR BİZ DE BUNA DESTEK OLALIM[/QUOTE]
Evet dogru sölüyorsun peki sen aldın mı kombine:rolleyes: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:02. |