![]() |
TSL/ Sivasspor-Galatasaray
[B]Haftaya 24 ocak 2008 de oynanacak olan
SİVASSPORUMUZ-galatasaray maçının tahmin ve yorumlarını buraya yapabilirsiniz. benim tahminim SİVASSPORUMUZ:2-gs:1 [/B] |
Cevap: TSL/ Sivasspor-Galatasaray
[B]urkcell Süper Lig'de lider Sivasspor ile üçüncü sıradaki Galatasaray arasında 24 Ocak'ta yapılacak maçın bilet fiyatları belirlendi.[/B]
Sivasspor Asbaşkanı Erdal Sarılar, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, ligin 17. haftasında 24 Ocak Cumartesi günü Galatasaray ile 4 Eylül Stadyumu'nda yapacakları maçın bilet fiyatlarının belirlendiğini belirtti. Sarılar, biletlerin 20 Ocak Salı gününden itibaren satışa sunulacağını ifade etti. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren Sivasspor-Galatasaray maçının, VİP tribünü biletleri 100, maraton VİP tribünü biletleri 50, maraton tribünü biletleri 25, kapalı yanı tribünü ve Galatasaray tribünü biletleri 20, kale arkası tribünü biletleri 10 TL'den satışa sunulacak. |
Ben iki aydır heyecanlıyım..
Bu maçı İstanbul'a alanı affetmem. Stattayız. Galatanın eksiği çok.Yenelim rahatlayalım! |
Sivas-G.Saray biletleri açıklandı!
[B][IMG]http://www.ajansspor.com/resim/bilet01.jpg[/IMG]
Sivas-G.Saray biletleri açıklandı! Turkcell Süper Lig'de lider Sivasspor ile üçüncü sıradaki Galatasaray arasında 24 Ocak'ta yapılacak maçın bilet fiyatları belirlenirken, biletlerin 20 Ocak Salı gününden itibaren satışa sunulacağını açıklandı! Sivasspor Asbaşkanı Erdal Sarılar, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, ligin 17. haftasında 24 Ocak Cumartesi günü Galatasaray ile 4 Eylül Stadyumu'nda yapacakları maçın bilet fiyatlarının belirlendiğini belirtti. Sarılar, biletlerin 20 Ocak Salı gününden itibaren satışa sunulacağını ifade etti. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren Sivasspor-Galatasaray maçının, VİP tribünü biletleri 100, maraton VİP tribünü biletleri 50, maraton tribünü biletleri 25, kapalı yanı tribünü ve Galatasaray tribünü biletleri 20, kale arkası tribünü biletleri 10 TL'den satışa sunulacak.[/B] |
SİVASSPORUMUZ 3
galatasaray 2 |
[B]Sivassporumuz : 2
galatasaray : 1[/B] |
Ben bu maçı 4-2 alırız diyorum...
|
[QUOTE=yener_sahin;461632][B]Haftaya 24 ocak 2008 de oynanacak olan
SİVASSPORUMUZ-galatasaray maçının tahmin ve yorumlarını buraya yapabilirsiniz. benim tahminim SİVASSPORUMUZ:2-gs:1 [/B][/QUOTE] [B]Gardasım bana sorarsan bu macta cok gol olacak 3 1 veya 4 - 2 skorla kazanırız dıyorum..![/B] |
TARİHİMİZ DE BİR İLK OLUR
YİĞİDOLAR:2 gs:1 |
sivasspor-1-galatasaray 0 ................
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:26. |