![]() |
5-6 Tane Birden...!
[B][CENTER]İçimde Bi Huzursuzluk Almış Başını Gidiyor.Nasıl Gider Nasıl Biter Bilen Yok.Tek Çare Sivas Tek Çare SivasSpor.Herşey Başlamış Ama Hala Bitmemiş Gibi Hissediyorum.Kader Çıkarırmı Karşımıza Bilmiyorum.Hemde 5-6 Tane Birden...Biri Bitirmeden Öbürü Arayacakmı Bir Gün Aceba.Biri Beyaz Biri Kırmızı RengarenK oLAcakmı Hepside.Çok Merak Ediyorum Abi Gram Gram Ölçebilecekmi İçimdeki Sevdayı O Ateşi 5-6sı Birden Söndürebilecekmi.Hep Birlikte Organize Olabileceklermi.Hep Beraber Olacaklarmı Hiç Kargaşa Çıkmayacakmı Aceba?Çok Merak Ediyorum Islanacakmıyız Bardaktan Boşalırcasına Yagan Yagmurda.Beni Yalnış Anlamayın Sadece Sivas İçin İstiyorum Kendim İçin İstiyorsam Namerdim...Gidebilecegiz Yani 5-6 Otobüsle Deplasmana Kargaşa Çıkmadan Rengarenk...Helal Olsun Biraz Olsun İçim Rahatladı Çok Mutluyum Şimdi Sevdamızı Gösterecegiz İnşallah....![/CENTER][/B]
|
Cevap: 5-6 Tane Birden...!
paylaşımın için saol yüreğine sağlık devami gelmesi dileğiylee
|
[B]Konuyla İlgilene Olmamamış Vay Bheee...![/B]
|
emegıne saglık canm....
renklere degıl paraya asık olanlar oldugu surece stad onlerınde bılet satılıp mac sonrası gelen mısafırlerden para dılenildiği sürece bi yol olmaz.... |
[B]yüreğine sağlık yiğido..............:)[/B]
|
amcaoglu elıne koluna saglık ıns bu hayalerın en kısa zaman da geceklesır tek yol sivasspor tek care sıvasspor
|
[QUOTE=zaralı ulkucu;463938]amcaoglu elıne koluna saglık ıns bu hayalerın en kısa zaman da geceklesır tek yol sivasspor tek care sıvasspor[/QUOTE]
[B]Amin Amin Amin Musti biRlikte gerçekleştircegiz hep beraber...![/B] |
[QUOTE=MustafaParlak;464044][B]Amin Amin Amin Musti biRlikte gerçekleştircegiz hep beraber...![/B][/QUOTE]
bız bu hayaller ıcın calısmaya basladık amcaoglu |
[QUOTE=zaralı ulkucu;464048]bız bu hayaller ıcın calısmaya basladık amcaoglu[/QUOTE]
[B] Eeee Çalış Bırakmayı Aklının Ucundan Bile Geçirme ...![/B] |
yüreğinee sağlıkk gardaşş bizlerle paylaştığın için sağoll...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:52. |