![]() |
Şampiyonsun Sivasım
Kırmızıya anlam verir beyazın
Sensiz geçmez kışım yazım Sensin benim sevincim acım Her zaman her yerde şampiyonsun Sivasım *** Sivas ellerinde çalınır sazım Sivassporum benim baştacım Sen olmazsan ben yalnızım Her zaman her yerde şampiyonsun Sivasım *** Barış der ki şampiyon görelim sizi Ölmeden mezara koymayın bizi Boşverin Beşiktaş'ı Fener'i Geldi artık Anadolu'nun vakti!!! ****** -*Mursallı Yiğido*(Barış)- |
Cevap: Şampiyonsun Sivasım
[B][COLOR="Red"]bu sene şampiyon görelim sizi ölmeden mezara koymayın bizi . tek büyük sivasspor. bu arada şiirin güzel olmuş kardeşim yüreğine sağlık.[/COLOR][/B]
|
abi bu siir sivasspor sampiyon diye cikan albümde vardi ama kim yazdi bilmiyorum belkide sensindir.. ama güzel
|
[B]"BU SENE ŞAMPİYON OL BE SİVAS'IM"[/B]
Suskun Anadolu'nun dik başlı kahramanı, Kırmızı beyaz süslüyor dört bir yanı, Taraftarının herşeyisin sen; canı, kanı, Bu sene şampiyon ol be SİVAS'ım. Anadolu bekliyor on yıllardır çaresiz, Ve haykırıyor: "Sizsin bizim tek çaremiz", Şahit olsun bütün dağ, taş ve deniz, Bu sene şampiyon ol be SİVAS'ım. Gönlümüz, kalbimiz, nabzımız seninle atıyor, Bütün Sivas tek yürek olmuş bekliyor, Anadolu başarılarınla yatıp kalkıyor, Bu sene şampiyon ol be SİVAS'ım. Anadolu'nun karanlığına ışık tut, Bizans takımlarını bir hamlede yut, Rakip kalelere yağdır bol bol şut, Bu sene şampiyon ol be SİVAS'ım, Tarih tanıklık ediyor baş kaldırışına, Bütün rakiplerini dize getir, al karşına, Kurban olsunlar o güzelim marşına, Bu sene şampiyon ol be SİVAS'ım, Bu sene şampiyon ol be SİVAS'ım. |
[B]Yüreğinize Sağlık .[/B]
|
[B][I][CENTER]Konuşmayı Ögrendim Önce SİVASSPOr Dedim !
Yazmayı Öğrendim Önce SİVASSPOR Yazdım ! ßayramlarda Çubuklu SİVASSPOR Formamı Giydim! Sokaklarda MuhaMMed aLi , Kral MeHmeT YıLdız oLdum! OKuL Yada TriBun Dediler Önce SİVASSPORU Seçtim ! Güzelim Kendini iLk Aşkım Sanıyorsun Ama Ben Önce SİVASSPORU Sevdim !!![/CENTER][/I][/B] |
lelerinize Saglik..............
|
[QUOTE=halilxx58;463516]abi bu siir sivasspor sampiyon diye cikan albümde vardi ama kim yazdi bilmiyorum belkide sensindir.. ama güzel[/QUOTE]
Arkadaşlar şiirin tamamını kendim yazdım.Albümdeki şarkıları bilmiyorum... |
[B][FONT="Franklin Gothic Medium"] "KAHPE BİZANS"
Kim ne derse desin biz biliyoruz gücünü, Al hadi bizanstan geçen senenin öcünü, İstiyoruz mayıs sonunda sivasspor düğünü, ŞAMPİYON BİZİZ BİZANS, HAZIR OL! Konuşur bizanslılar: dördüncülük sizin için başarı, Haydi Sivas'ım sene sonunda et onları kapı dışarı, O zaman hep birlikte göreceğiz; sevineni şaşanı, ŞAMPİYON BİZİZ BİZANS, HAZIR OL! Oturduğu yerden yorum yapar, hırlarlar, Hakem penaltı vermeyince de zırıl zırıl zırlarlar, Olamaz bunlar nerde bizim gibi delikanlılar, ŞAMPİYON BİZİZ BİZANS, HAZIR OL![/FONT][/B] Bu şiiri, sivasspor dostu gibi görünüp, özelden tahrik edici mesajlar yazan bizanslılar için yazdım. Saygılar... |
[QUOTE=howsoonisnow3;463596][B][FONT="Franklin Gothic Medium"] "KAHPE BİZANS"
Kim ne derse desin biz biliyoruz gücünü, Al hadi bizanstan geçen senenin öcünü, İstiyoruz mayıs sonunda sivasspor düğünü, ŞAMPİYON BİZİZ BİZANS, HAZIR OL! Konuşur bizanslılar: dördüncülük sizin için başarı, Haydi Sivas'ım sene sonunda et onları kapı dışarı, O zaman hep birlikte göreceğiz; sevineni şaşanı, ŞAMPİYON BİZİZ BİZANS, HAZIR OL! Oturduğu yerden yorum yapar, hırlarlar, Hakem penaltı vermeyince de zırıl zırıl zırlarlar, Olamaz bunlar nerde bizim gibi delikanlılar, ŞAMPİYON BİZİZ BİZANS, HAZIR OL![/FONT][/B] Bu şiiri, sivasspor dostu gibi görünüp, özelden tahrik edici mesajlar yazan bizanslılar için yazdım. Saygılar...[/QUOTE] Güzel olmuş.Elinize sağlık......................... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:43. |