![]() |
Terminatör Bilica!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/bilica02.jpg[/IMG]
Henüz Sivasspor'da ilk sezonunu yaşamasına rağmen taraftarın kalbinde taht kuran Bilica, rakiplerine geçit vermiyor... Ligde 16 maçta da görev alan Brezilyalı futbolcu, 48 kez girdiği ikili mücadelelerin sadece 7'sinde topu kaybetti. 388 kez top çalan sambacı, buna karşılık 194 kez top kaptırdı. Bu müthiş istatistiğiyle Türkiye'in en iyi savunmacıları arasına giren Bilica, Bülent Uygun'un değişmezleri arasındaki yerini aldı. [B]İsmail ÖZTÜRK / FotoMaç[/B] |
Cevap: Terminatör Bilica!
Maaşallah diyelim de göz değmesin yahu.Gerçi göz yerine gazetecilerin asparagasları değer ama neyse...
|
Bilica şu anda Türkiye'nin en iyi defansı.Yakında ona da teklifler gelmeye başlar...
|
BILICANIN YETENEGI TARTISILMAZ INSALLAH BU MACTA OLAGANUSTU BIR PERFORMANS BEKLIYORUZ KENDISINDEN OZELLIKLE GOL ATMAK ONEMLI OLDUGU KADAR GOL YEMEMEKTE ONEMLI BILICA VE KALECIMIZE COK IS DUSECEK
|
aman maşallah nazar değmesin. parmak ısırtan bi performansı var. Şansal Büyüka'nın "Hoccam O Bilica Nedir Öyle Ya" cümlesi hala kulaklarımda çınlıyor:)
|
BİLİCA ALINMA DAN ÖNCE TAKIMIN DAN BİR MAÇINI İZLEMİŞTİM DAHA BİLİCA TRANSFERİN DEN HABERİM YOKKEN KEŞKE BÖYLE BİR DEFANSI ALSAK SERVETİN YERİNİ DOLDURUR DEMİŞTİM AMA ADAMIN(BİLİCA NIN) İSMİNİ BİLMİYORDUM ERTESİ GÜN BİLİCA SİVASSPOR DA DİYE BİR HABER OKUDUM İNTERNETTEN HABE4RİN SONUN DA DA İŞTE BİLİCA NIN BİR MAÇ VİDEOSU(ÖZETİ) YAZIYORDU TIKLADIM İZLEDİM BİRAZ ÖZETİ HER MAÇTAN AYRI AYRI ÖZET GÖSTERİYORDU Bİ DE O MAÇ TAN ÖZET GÖSTERDİLER ŞAŞTIM KALMIŞTIM İSTEDİĞİM ADAM SİVASSPOR A GELMİŞTİ O ANDA BİLİCA SİVASSPOR DA BÜYÜK İŞLER YAPACAK DEDİM VE DE DOĞRU ÇIKTI....
|
[B]Sadece Bülent hoca'nın değil taraftarında vazgeçilmesi Bilica.Steau Bükreş takımının bu oyuncuyu kadrosuna katmak istediği haberleri ayyuka çıkmadan, bir an önce mukavelesi uzatılmalı.[/B]
|
terminatör bilica abii gerçekten 10 numara defans eğer bilicayı kaybedersek kötü olur bee hajıı ... sao paulodan miranda, udineseden felipe veya zapata yı alalım bu söylediğim 3 üç oyuncu gerçekten çok ii defanslarr... dhaa genç yeteneklerde war tabii 18 - 19 yaşlarında
|
gercekden takımda en sevdıgım en begendığım futbolcumuz....
inşallah yonetım ve teknık ekıp farkına varip uzun zaman takımımıza güç katar |
bilica beklenenden daha fazla performans sagladı.çok iyi, defansın adeta beyni kalegibi set gibi geçit vermiyor sagol bilica ayagına saglık.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:56. |