![]() |
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=374[/IMG]
[B]SivasSpor 2 - 0 Galatasaray maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz Maçın yıldızı kimdi ? Maçın en kötüsü kimdi ? Maçta göze çarpanlar ? Ne gibi eksiklerimiz var ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Taraftar nasıldı ?[/B] |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın Yıldızı::MUSA AYDIN
En Kötü ::HERKES MUHTEŞEMDİ! MAÇTA GÖZE ÇARPAN:ÜMİTİN KART GÖRMESİYDİ (HAKEME KÜFÜR ETTİ SANIRSAM) EKSİKLER:TOP DAĞIYAN OYUNCU PEK YOK FAKAT KAMANAN LA BU SORUNU ÇÖZERİZ GEBEL GÖRÜŞ:SİVASSPOR HER ZAMANKİ GİBİ ATAK FUTBOLUNU TERCİH ETTİ VE RAKİBİNİ SİNDİRE SİNDİRE MAĞLUP ETTİ: TARAFTAR ORTA SEVİYELERDİ Bİ ARA HİÇ DUYAMADIK AMA YİNEDE ÇOK İYİLERDİ |
Maçın yıldızı kimdi ? SEZER VE APDURAHMAN
Maçın en kötüsü kimdi ? Maçta göze çarpanlar ? Ne gibi eksiklerimiz var ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Taraftar nasıldı HİÇ İZLEME ŞANSIM OLMADI TLF GELEN MESAJLARDAN SADECE GOL ATAN YİĞİDOLARIN İSMİ BENCE MAÇ DAHA NASIL OLA BİLİRDİKİ 2. 0 S.SPOR KAZANDI TARİH YAZDI |
Maçın yıldızı kimdi ? Balili
Maçın en kötüsü kimdi ? Mehmet Yildiz Maçta göze çarpanlar ? Ümitin kart görmesi Ne gibi eksiklerimiz var ? Eksik birseyimizin oldugunu zannetmiyorum ama eger varsa bilemiyorum Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Sivasimiz cok güzel oynadi ve kazandi tebrik ederim Taraftar nasıldı ? SÜPERRR |
TARİH YAZILAN BİR MAÇIN KÖTÜSÜ OLMAZZZ.
|
[B]Maçın yıldızı kimdi ? Takım halinde Sivasspor
Maçın en kötüsü kimdi ? Takım halinde GS Maçta göze çarpanlar ? Resmen dalga geçtik gs ile Ne gibi eksiklerimiz var ? stadımız eksik Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Yürekleriyle oynadılar ve kazandılar. gs liler çok korkak oynadı Taraftar nasıldı ? Gole kadar sessiz golden sonra güzeldi[/B] |
tekkelimeyle MÜKEMMELDİK BUZDA DANSI GALİBİ SİVASSPOR.MAÇIN ADAMI İSE BİLİKA.BİLİKA.BİLİKA.İBRAHİM DOGANŞAR.MÜKEMMELDİNİZ.ÇOCUKLAR
|
maçın yıldızı baliliydi. girer girmez değiştirdi oyunu
maalesef mehmet yıldız kötüydü bugün ama o da iyi oynadı 1-0 dan sonra çok salıverdik oyunu, gevşedik ve farkı hakikaten kaçırdık herşey çok güzeldi herkesin yüreğine sağlık |
TEBRIKLER HEPINIZI DIYECEK HICBIRSEY BULAMIYORUM GONLUNUZE SAGLIK
NOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT BULENT HOCAM MEHMET COK GUZEL YERLERE KACIYOR PAS ISTEMEKTEN BIR HAL OLDU LUTFEN BUNA DIKKAT EDIN BU DURUMDA OFSAYTA DUSUYOR BUNDADA MEHMETIN HATASI YOK ISTEDIGI ANDA PAS ALAMAYINCA POZISYONU KAYBOLUYOR LUTFEN BUNU DIKKATE ALIN BENDE AMATOR BIR ANTRENORUM KUSURA BAKMAYIN SIZE AKIL VERMEK GIBI BIR NIYETIM YOK SADECE GORDUKLERIMI SOYLEMEK ISTEDIM YIGIDOCA MERCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII |
Maçın yıldızı kimdi ? = Abdurrahman Dereli
Maçın en kötüsü kimdi ? = Galatasaraylilar Maçta göze çarpanlar ? Mehmet Yildiz iyi degildi Ne gibi eksiklerimiz var ? hicbir eksigimiz yok Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? hakkettik ve kazandik Taraftar nasıldı ? taraftarlar bugün süperdi |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:20. |