![]() |
Toroğlu`ndan Kural Hatası Yorumu
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/ermant.jpg[/IMG]
Galatasaray yönetiminin Sivasspor maçında kural hatası yapıldığı iddiasıyla TFF'ye başvurması gündeme oturdu. Sivasspor - Galatasaray maçında kural hatası var mı? Sarı-kırmızılı kulüp başvurusunda haklı mı? Maraton yorumcusu Erman Toroğlu bu konuda bazı açıklamalarda bulundu. İşte Erman Toroğlu'nun açıklamaları : “Hakemin içeride dediği yer, Ümit Karan’ın kendisine küfür ettiğini iddia ettiği yer . Böyle olduğu zaman endirekt vuruşla oyun başlar zaten. Bu olay dışarıda bile olsa, maça net tesiri yok. Hakem hatasına sokabilirsin. Mesela Ali Aydın, Fenerbahçe-Rizespor maçında çift sarı kartlı oyuncuyu maça devam ettirmişti. Orada adam faal, oyuna etkili ama burada böyle bir olay yok. Ümit’in yeri içerdeyse hakemin kararı doğru, hakem oyunu endirekt serbest vuruş ile başlattı. Eğer dışarıda iseyanlış ama maçın neticesine tesir eden bir durum yok. Ben Galatasaray kulübünün yerinde olsam maçın tekrarını falan istemezdim, ‘Ne tekrarı ya’ derdim. Olayın aslı bu” diyerek Sivasspor-Galatasaray maçında kural hatası yapıldığı yolundaki iddiaları değerlendirdi |
Cevap: Toroğlu`ndan Kural Hatası Yorumu
[B][FONT="Comic Sans MS"]Seviyorum şu Erman hocayı ya işi çok güzel açıklamış. Sanki top onlarda başlasa yencekler bizi yok böle aciz bi takım[/FONT][/B]
|
EVET BENDE DINLEDIM DOGRUSUDA BU AMA ARKADASLAR GALATASARAYA COK ACI ......... DEMEKKI KABULLENEMIYORLAR UMITIN SOYLEDIGI KELIMEYI NASIL ANLAYAMIYORLAR BUNADA ANLAM VEREMIYORUM GORUNTUSUNE BAKSINLAR IYCE ADAM HAKEME RESMEN (sokarim ) KELIMESINI SOYLUYOR COK OZUR DILERIM AMA BIRININ AYDINLATMASI GEREKIYOR BIRDE HAKEMI SUCLAMAYA KALKIYOR UTANMADAN BIRDE CIKIP ONURSUZ BIR SEKILDE YALAN SOYLUYOR BESIKTASLI ZAPO MUSLUMAN BILE DEGIL ADAM ADAM GIBI GITTI OZUR DILEDI ZATEN MUSTAFA HOCADA CEZALANDIRACAGINI SOYLEDI DELIKANLILIK KABULLENMEKTIR OGRENSINLER
|
[QUOTE=Stephan Battal;466888]EVET BENDE DINLEDIM DOGRUSUDA BU AMA ARKADASLAR GALATASARAYA COK ACI ......... DEMEKKI KABULLENEMIYORLAR UMITIN SOYLEDIGI KELIMEYI NASIL ANLAYAMIYORLAR BUNADA ANLAM VEREMIYORUM GORUNTUSUNE BAKSINLAR IYCE ADAM HAKEME RESMEN (sokarim ) KELIMESINI SOYLUYOR COK OZUR DILERIM AMA BIRININ AYDINLATMASI GEREKIYOR BIRDE HAKEMI SUCLAMAYA KALKIYOR UTANMADAN BIRDE CIKIP ONURSUZ BIR SEKILDE YALAN SOYLUYOR BESIKTASLI ZAPO MUSLUMAN BILE DEGIL ADAM ADAM GIBI GITTI OZUR DILEDI ZATEN MUSTAFA HOCADA CEZALANDIRACAGINI SOYLEDI DELIKANLILIK KABULLENMEKTIR OGRENSINLER[/QUOTE]
Zapo ve bjk yönetimini ilk defa tebrik ettim ama taraftara yakışmayan hareketler yaptılar. Büyük ihtimal ağır ceza alcaklar |
ne kadar ayıp ya utanmıyolar mı birde buyuk takımız diye öne çıkarlar hep..resmen aglıyo bu galatasaray..
|
İşte istanbul yalakaları değilmi hepsi böle bu pis CinCon luların..Hepsiden nefret ediorm..
|
hazımsızlık arkadaşlar bunlar kural hatası falan yok aslan ürür yiğidom şampiyonluga koşar...
|
Arkadaşlar benim dudak okumam iyidir. Ve Ümit Karan kesinlikle küfür etti.Eğer nerde küfür ettiğini bilmiyorsanız söylüyüm İlk başta yerdeyken sinirleniyor ve yan hakeme baktıktan sonra ayağa kalkıyor ve yere bakarak biriken suya tam vurduğu an ağzından "S....r" küfürü ettiğini anladım ve yan hakemi ıslatıyor ardından yan hakeme dönüp "çok ayıp" diye bağırıyor....Zaten ümitin küfür ettiği an yakınlardaki taraftarlarımızda duymuş olup herkes tepki vermişti...Ve Ümit Karan'ı yalan söylemesinden kınıyor ve alınacak ceza çok büyük bir ceza olmasını temenni ediyorum...Buradan bjkli oyuncuyu tebrik ediyorum hakeme küfür ettiğini maç sonunda odasına girip itiraf ediyor ve özür diliyor bir örneğinide Karan dan beklerdim ama malesef hakemi suçlamaya hatta maçın tekrar oynanması içinde tffye başvurmuşlardır...Yinede kınıyorum....Yazık yazık bu yüzden Anadoludan şampiyon çıkmıyorsa işte bunların yüzündeen çıkmıyordur...Bu arada sivassporumuzu yürekten tebrik ediyorum sivaslı doğduğum içinde çok mutluyum...Saygılarımla...
|
İşte açıklama bu.Şu ağlayanlar bir de Erman Hoca'yı dinlesinler...
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;466872][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/ermant.jpg[/IMG]
Galatasaray yönetiminin Sivasspor maçında kural hatası yapıldığı iddiasıyla TFF'ye başvurması gündeme oturdu. Sivasspor - Galatasaray maçında kural hatası var mı? Sarı-kırmızılı kulüp başvurusunda haklı mı? Maraton yorumcusu Erman Toroğlu bu konuda bazı açıklamalarda bulundu. İşte Erman Toroğlu'nun açıklamaları : “Hakemin içeride dediği yer, Ümit Karan’ın kendisine küfür ettiğini iddia ettiği yer . Böyle olduğu zaman endirekt vuruşla oyun başlar zaten. Bu olay dışarıda bile olsa, maça net tesiri yok. Hakem hatasına sokabilirsin. Mesela Ali Aydın, Fenerbahçe-Rizespor maçında çift sarı kartlı oyuncuyu maça devam ettirmişti. Orada adam faal, oyuna etkili ama burada böyle bir olay yok. Ümit’in yeri içerdeyse hakemin kararı doğru, hakem oyunu endirekt serbest vuruş ile başlattı. Eğer dışarıda iseyanlış ama maçın neticesine tesir eden bir durum yok. Ben Galatasaray kulübünün yerinde olsam maçın tekrarını falan istemezdim, ‘Ne tekrarı ya’ derdim. Olayın aslı bu” diyerek Sivasspor-Galatasaray maçında kural hatası yapıldığı yolundaki iddiaları değerlendirdi[/QUOTE] [COLOR="black"][B]ne kural hatası yaa galatasar bu zamana kadar oynadığı 17 maçtan 5 tanesi hatalı olduğu halde maçı aldı birde kendi yenildiğinde kural hatası var diyorlar kendi 5 maçı kural hatası ile aldıklarını gizlemesinler.bu maç asla tekrar oynanamaz bunu da bilsinler onlar ne kadar olayaın üstüne giderse bizde onların üstüne gideriz o kadar[/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:17. |