SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Avantajlı Dönüyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23356)

SivasSpor.Com 27.01.2009 22:28

Avantajlı Dönüyoruz

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/odyakmaz1810.jpg[/IMG]

Odyakmaz, Galatasaray karşısında çeyrek final ilk maçında deplasmanda aldıkları 1-1'lik skorun turu geçme yolunda kendileri için avantaj olduğunu söyledi...

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, Galatasaray karşısında Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda aldıkları 1-1'lik skorun turu geçme yolunda kendileri için avantaj olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Mecnun Odyakmaz, sarı-kırmızılı takımın uzatma dakikalarında Ayhan ile bulduğu golün ofsayt olabileceği yorumlarını duyduğunu belirterek, ''Maç 1-1 bitse de Sivas'ta turu geçebilecek durumdayız, avantajlı dönüyoruz ve çok memnunuz'' dedi.

Tribünlerden yapılan küfürlü tezahüratların sorulması üzerine de bu durumun pek çok statta yaşandığını ve görmek istemediklerini ifade ederek, ''Ancak İstanbul'da bu biraz abartılıyor. Balili'ye de küfür edildi. Galatasaray'ı tutan Yahudi vatandaşlar buna üzülmüşlerdir'' diye konuştu.

Odyakmaz, karşılaşmanın hakemi içinse ''İyiniyetli olma gayreti içindeydi. Kısmen de başardı diyebiliriz'' dedi.

GokhanTurna 27.01.2009 22:31

Cevap: Avantajlı Dönüyoruz

inşallah avantaj olur başkanım ve tur atlarız

gül5858 27.01.2009 22:56

EVET BU S.SPOR İÇİN BÜYÜK BİR AVANTAJ.
BEN YABANCI TRANSFERLERE HER NE KADAR OLUMLU BAKMASAM'DA BALLİ'YE YAPILMIŞ OLAN SAYGISIZLIK KARŞISINDA SUSKUN KALMAMALIYIZ S.SPORDA OYNAYAN HER FUTBOLCU GİBİ O DA BİZİMDİR VE DESTEK OLMALIYIZ BU GÜNLERDE.
ZANNETMEMKİ HAKEM TARAF TUTMAMAZLIK YAPMAMIŞTIR G.SARAY TORPİL'LE MAÇ ALMAYA ALIŞKIN BUNU GEÇEN HAFTAKİ MAÇTA DAHA İYİ ANLADIK AYAĞI KALKTI HERKEZ ÜMİT KARAHANIN KIRMIZI KARTINA

tuzlugollu 27.01.2009 23:37

walla hakem mactan once hakemdi macta barosun karsisinda hakime oldu daha nediyim .....

izmirliyigido 27.01.2009 23:40

Ben skora çok üzüldüm. Maçı kesinlikle almamız gerekiyordu. Kendini birşey sanan trilyonlukeşeklere ders vermek çok güzel olacaktı. Ama daha bitmedi bunun Sivas'ı var daha.

AYK

cılgın_turk 27.01.2009 23:46

[B]Bencede maçı alabilirdik ama bundada vardır bir hayır ikide birde yesek ayıp olur uşaklara :D neyse başkanımız çok haklı burdaki maç kesin bizim bu sefer çok farklı olacak herşey ve gs için çok acı olacak .... [/B]

Stephan Battal 27.01.2009 23:54

[QUOTE=gül5858;468011]EVET BU S.SPOR İÇİN BÜYÜK BİR AVANTAJ.
BEN YABANCI TRANSFERLERE HER NE KADAR OLUMLU BAKMASAM'DA BALLİ'YE YAPILMIŞ OLAN SAYGISIZLIK KARŞISINDA SUSKUN KALMAMALIYIZ S.SPORDA OYNAYAN HER FUTBOLCU GİBİ O DA BİZİMDİR VE DESTEK OLMALIYIZ BU GÜNLERDE.
ZANNETMEMKİ HAKEM TARAF TUTMAMAZLIK YAPMAMIŞTIR G.SARAY TORPİL'LE MAÇ ALMAYA ALIŞKIN BUNU GEÇEN HAFTAKİ MAÇTA DAHA İYİ ANLADIK AYAĞI KALKTI HERKEZ ÜMİT KARAHANIN KIRMIZI KARTINA[/QUOTE]

SANA KATILIYORUM KARDESIM SINDIREMIYORLAR SIVASSPOR A YENILMEYI MADARA OLDULAR VALLAHA DAYANAMAYIP EMRE BILICAYA YUMRUK VURDU HEKEMIN ONUNDE VE O SARIKART VERDI
AMA YIGIDOLARA GUVENIYORUZ INSALLAH ONLARI SIVAS A BUZLU ZEMININ DIBINE GOMECEGIZ BIR DAHA SESLERI CIKMASIN

Stephan Battal 27.01.2009 23:56

[QUOTE=tuzlugollu;468080]walla hakem mactan once hakemdi macta barosun karsisinda hakime oldu daha nediyim .....[/QUOTE]

HAKLISIN HEMSEHRIM GOZUNUN ONUNDE EMRENIN BILICAYA YUMRUK VURDUGUNU GORDU VE SARI KART VERDI KORKUSUNDAN KIRMIZIYI VERMEDI

Stephan Battal 28.01.2009 00:00

BASKANIM SENIN DURUSUN YETER
INSALLAH ONLARI SIVASTA MADARA EDIP YUZLERINDEKI O CIRKINLIGI EBEDI KILACAGIZ
BEN YIGIDOLARIMIZA GUVENIYORUM
NOT OLARAKTA MEHMET KENDINE COK DIKKAT ETMELI COK CALISMALI OZELLIKLE OFSAYT UZERINE COK CALISMALI

anilcan213 28.01.2009 07:59

cimler 3mm dha uzun olsa, hava 25'C olsa, hakem gslilerden birini atmasa vs vs kesin yenerlerdi,,, zuhahahaha!!!! yavrum skibbe eşit şartlarda kim iyiymiş gördün mü !! hepinzn aklına sokacagızz şampiyon sivas en büyük sivas!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:41.