![]() |
Kamanan'ı Nasıl Buldunuz ?
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=309[/IMG]
[B]Mehmet Yıldız'ın Yerine Oyuna Giren Yeni Transferimiz Kamanan'ı Nasıl Buldunuz ?[/B] |
Cevap: Kamanan'ı Nasıl Buldunuz ?
gardaşım k bakma benden önce davranmışsın :D
|
GÜZEL FUTBOLCU.VİDEOLARINIDA SEYRETDİM ÇOK İYİ.İNŞALLAH SİVASA FAYDASI DOKUNUR.BUGÜNDE SİVASA FAYDASINI GÖRDÜK.
|
Kamanan bu maçta 1 asist 1 gol yapıp müthiş çıkış yapcaktı ama olmadı bence tum'un yerine oynar kesnilikle...
|
Kamanan Onceki Zaman Dedigim Gibi,. Tam Yerinde Bir Transfer..
O Pozisyonu Degerlendirebilseydi Cok Super Olacakti.. Bence Tum'un Yerinde Oynamasi Lagzim ;) |
[B]Daha İlk MAçı Olmasına Rağmen Performansını Beğendim...Tam TAkıma Alıştığı Zaman Durdurulmaz Gibime Geliyor...İnşallah Çok Başarılı Olur...
Gayet Yerinde Transfer[/B] |
o golü de atsa tam olacaktı:D ama olsun kendini ispatlamış oldu takıma ve bülent hocaya uyum sağladığında önemli bir koz olacak gibi duruyor henüz erken de olsa
|
[B]İlk maç ve az süresi almasına rağmen bende olumlu izlenim bıraktı. Hızı çok iyi. Balili ile mükemmel kontra atak futbolu oynayacaklar izlenimi verdi :D
Goldeki pastan önceki deparı ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda hızınıda görmüş olduk :) Hayırlı uğurlu olsun...[/B] |
[B]Fuleli bir oyuncu olduğunu görmüş olduk. Balili ile çok hızlı bir forvet hattı oluşturdular. Duruşu aynı Tum gibi ağırmış gibi dursa da ondan iyi olduğu belli. Benim merak ettiğim hava toplarında nasıl acaba? Yerinde iş yapar bir transfer.[/B]
|
Çok hızlı ve kaliteli bir oyuncu.
Kamanan sanki yürüyor gibi kendini zorlamadan ilerlerken, sabrinin bacakları pedal çeviriyordu yetişebilmek için. Tek eksiği bu maçta fazla koşup orta sahaya yardım etmedi. Son dakikalarda orta sahaya biraz yardım etseydi belki 2 farklı bile galip gelebilirdik. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:53. |