![]() |
GS TARAFTARI 4 EYLÜLE ALINMASIN!!!
YÖNETİME DUYURULUR 3 ŞUBATTAKİ FORTİS TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL MAÇINA GS TARAFTARI ALINMASIN.
MADEM ONLAR BİZLERİ ÇEKEMİYOLAR İSTANBULDAKİ MAÇLARIMIZDA HEP KÜFÜR SÖYLÜYORLAR LÜTFEN ALAMYIN.......................... BJK DE AYNI GS DE TARAFTARI DA ******************************************************** ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASSPOR ******************************************************** KİM NE DERSE DESİN BİZ BİZE YETERİZ SİVASLIM ******************************************************** BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN ******************************************************** SAYGILAR... |
Cevap: GS TARAFTARI 4 EYLÜLE ALINMASIN!!!
kalbımz hep senınle sivasspor sivas halkı yeter herkese öyle kanı bozuk sivaslılr la degıl öz sivaslılar yeter
|
haklisin izmirli yigido gardas gs- ve bjk .istanbulda bizleri hep asailayici sözler kullaniyorlar ama fener taraftari hep bizimle beraber hic bir taskinliklari yok sivasimiza ama gs -bjk ikiside tam pisliklr onlari sivasa degil yevresine yaklastirmamk lazim tam insanligin yüz karalari ahlaksizlar hepsinide kursuna dizmek lazim inan bende cok kizginim o iki kulüp taraftarlarina .birde sivasli olup o pislikleri destekliyorlar onlar sivasli olamaz ...en büyük yigidom sonsuz selamlarimla
|
haklısın ama öyle bişey saçmalık olur. onlar gereken cezayı alırlar
|
[QUOTE=kayayatakci;468572]haklisin izmirli yigido gardas gs- ve bjk .istanbulda bizleri hep asailayici sözler kullaniyorlar ama fener taraftari hep bizimle beraber hic bir taskinliklari yok sivasimiza ama gs -bjk ikiside tam pisliklr onlari sivasa degil yevresine yaklastirmamk lazim tam insanligin yüz karalari ahlaksizlar hepsinide kursuna dizmek lazim inan bende cok kizginim o iki kulüp taraftarlarina .birde sivasli olup o pislikleri destekliyorlar onlar sivasli olamaz ...en büyük yigidom sonsuz selamlarimla[/QUOTE]
HAKLISIN ABİ..SİVASLI OLUPTA İSTANBUL TAKIMLARINI TUTANLARA ACIYORUM ÜZLÜYORUM..YAZIKLAR OLSUN..BU TAKIM SİVAS İÇİN NELER YAPTI..TARİHTE NE ZAMAN SİVASIN ADI BU KADAR DUYULDU..SİVASLI OLDUĞUM İÇİN ELHAMDULİLLAH GURUR DUYUYORUM..VE ŞUNU DA EKLİYORUM..SAYIN BAŞKANIM MECNUN ODYAKMAZ VE TÜM YÖNETİCİLERE BURDAN SESLENİYORUM: GS Yİ 4 EYLÜL STADINA ALMAYINN!!!! |
fener bizim kardeş takımımız cimbom ve bjk fener le bizi kıskanıyo AZİZ Yıldırım bizim için çok iyilik yaptıözellikle 2008 de açılan sivasspor mağazası borcunu ödeyemeyiz kahrolsun gs ve bjk:mad:
|
[B]Bizim Sivasspor kulübü olarak böyle bir lüksümüz olamaz,bu konuda presedüre uymak durumundayız.[/B]
|
sivaslı olup da özellikle gese ve bejekeyi tutanlara sesleniyorum...bu takımların taraftarları "s...miş sivas" diye afkurduklarında ne hissediyorlar..."ben hariç"mi diyorlar...bize ettikleri küfürlerin kendilerine çok yakıştığını söylemek istiyorum...sivaslı olup da istanbul yalakalığı yapanları bir kez daha kınıyorum...
|
Taraftarın stada alınmaması gibi bir şey söz konusu olamaz bu klübün elinde olan birşey değil.
Sivaslı olup bu şehirde yaşayıpda 3 Büyükleri destekleyen insanlara bi anlam veremiyorum gerçekten çok yazık. Birde bir büyük takımla maç yapıyorken Sivasta insanların diğer 2 büyük takımın formasını giyerek stada gelmesine uyuz oluyorum.... |
AŞŞAĞILIK GS VE BJK TARAFTARI NI KINIYORUM GS Yİ KUPADAN ELEMEK ARTIK FARZ OLDU..HAYDİ YİYĞDOLAR 4 ELÜLÜ BU SEFER GERÇEK BİR CEHENNEME ÇEVİRELİM
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:38. |