![]() |
Kayseri`ye Gol Atacağım
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/kamanan.jpg[/IMG]
Sivassporumuzun yeni transferi Kamanan, Kayseri maçında gol atacağını söyledi. Sivassporumuza transfer olduktan sonra ilk kez Galatasaray maçında yer alan ve kısa süreli de olsa oynadığı oyunu ile göz dolduran ve Balili'nin attığı golün asistini yapan Yannick Kamanan,Kayserispor maçı öncesinde Riva'da iddialı konuştu Kamanan "Kayserispor maçında hocam bana görev verirse kesinlikle gol atarak gerçek Sivasspor'lu olduğumu ispat edeceğim"dedi. [B]sivasspor.org.tr[/B] |
Cevap: Kayseri`ye Gol Atacağım
[B][COLOR="Red"]HADİ BAKALIM ÖNCE SIRADA CİNCON VAR. KAMANAN KAMALA ŞUNLARI:D[/COLOR][/B]
|
kamanan iyi bir futbolcuya benziyor zaten girer girmez bir de baliliye gol attırdı kötü olsa bülent hoca onu almazdı inşallah bizleri mahcup etmez ve bu havayla yenemeyecegimiz takım yok
|
Kaliteli bir oyuncu olduğunu son 15 dk da oyuna girmene rağmen gösterdin Kamanan.Özellikle topu ayağına aldığın andaki fuleli çıkışlarına mest oldum.Umarım Bülent hocam seni Kayseri maçında 90 dk izleme şansını bize verir ve seninle ilgili olumlu düşüncelerimiz ve beklentilerimiz netleşir.
|
Tek eksiği fazla koşmaması oldu.
En azından ortasahaya yardım edip rakibin ataklarına engel olması lazım. Tum herne kadar teknik olarak dört dörtlük değilsede rakibi yorma özelliği var. GS maçının son dakikalarında biraz koşsa ortsahaya biraz yardım etseydi, kesin galibtik. inşallah ileriki maçlarda bu eksiğini kapatır. Artık avrupada teknik'ten çokan koşan, hızlı futbolcular iş yapıyor. |
adam bana bi an anelkayı hatırlattı o soldan girşi ceza alanına,inşallah yanıltmaz beni...
|
[QUOTE=Shan58;469148]Tek eksiği fazla koşmaması oldu.
En azından ortasahaya yardım edip rakibin ataklarına engel olması lazım. Tum herne kadar teknik olarak dört dörtlük değilsede rakibi yorma özelliği var. GS maçının son dakikalarında biraz koşsa ortsahaya biraz yardım etseydi, kesin galibtik. inşallah ileriki maçlarda bu eksiğini kapatır. Artık avrupada teknik'ten çokan koşan, hızlı futbolcular iş yapıyor.[/QUOTE] adam zaten roket gibi sen ne diyosun anlamadım? başka bir futbolcuyu mu izledin yoksa. Çok hızlı dedikleri Sabrinin tozunu attırdı adam 15 dakika gibi kısa bir süre içerisinde daha ne yapsın? saygılarımla... |
KAMANAN COK CALISKAN BIR FUTBOLCU INSALLAH COK FAYDALI OLACAK SIVASSPORUMUZA
|
[B]Ne kadar buyuk bir kulube geldiginin farkindasindir umarim
Biz sana guveniyoruz atacagin gollerle bizi costuracagindan daeminiz haydi bakalim Kamanan goster kendini...[/B] |
atarsın sen:D ama fazla atma sonuçta anadolu takımı herzaman kardeştir;)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:06. |