![]() |
Kural Hatası Yok
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/tff.jpg[/IMG]
Türkiye Futbol Federasyonu, Turkcell Süper Lig'de oynanan Sivasspor-Galatasaray maçında kural hatası yapılmadığına karar verdi. [FONT=Trebuchet MS]Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'ndan, Turkcell Süper Lig'de 24 Ocak'ta oynanan Sivasspor-Galatasaray maçında kural hatası yapılmadığı yönünde karar çıktı. TFF Yönetim Kurulu, bugün Denizli'de yaptığı toplantıda, Turkcell Süper Lig'in 17. hafta maçıyla ilgili Galatasaray Kulübü'nün başvurusunu değerlendirdi. Kurul, maçta kural hatası olmadığı kararına vardı. Bu arada, Bank Asya 1. Lig'de 17 Ocak'ta oynanan Ordusopr-Diyarbakırspor maçıyla ilgili Orduspor'un itirazını da ele alan Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bu maçta da kural hatası olmadığını karara bağladı.[/FONT] |
Cevap: Kural Hatası Yok
doğru ve adil bir karar olmuş...hak yerini bulmuş...yenilgiyi kabullenmek de bir erdemdir...bu erdemi allah tüm istanbul takımlarına nasip etsin...
|
kural hatası var arkdaşlar ama maçın gidişatını etkilemediği için maçın tekrarına gerek yok...
|
[B]Koskoca klup neylerle uğraşıyor yazık... Kural hatası olma ihtimali yok doğru karar TFF tebrik etmeye bile gerek yok zaten başka sonucu beklemekde ahmaklık olurdu ![/B]
|
[I][B]Hak yerini buldu
Diyecek başka kelime yoktur [/B][/I] |
[B]Bakalım daha ne bahaneler bulcaklar merak ediyorum ben gerçi bu saatten sonra bulsalar kaç yazar ki...[/B]
|
NE OLDU HALDUN ÜSTÜNEL HANİ TEKRARLANACAKTI MAÇ O KADAR EMİN KONUŞMUŞTUN ŞİMDİ OLDUMU
|
yaziklar olsun diyorum baska bisey diyemicem yenilgiye kilif ariyorlar kural hatasiyla yenildiler yoksa yenilmiceklerdi bunlar boyle buyuk oldular iste,yalanla dolanla 3 buyuk oldular simdiye kadar kimlerin hakkini yemedilerki
|
OLMADIĞI ZATEN BELLİYDİ, RUTİN BİR GÖRÜŞME YAPMAK ZORUNDA OLAN TFF' YE BU MÜRACAATI YAPAN VE DİLEKÇENİN ALTINA İMZA ATANLARDA BİLİYOR OLMALILAR NETİCEYİ
O GÜNLER GERİDE KALDI... |
[B]Cin con'un kendini rezil ettiği yanına kar kalsın.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:30. |