SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İnşaallah Kupada, Şampiyonlukta (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23527)

SivasSpor.Com 03.02.2009 23:55

İnşaallah Kupada, Şampiyonlukta

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskan-b.jpg[/IMG]

Büyük Başkan Mecnun Otyakmaz, ''Bugün 120 dakikalık bir mücadeleyle turu atlayan taraf olduk, çok mutluyuz, taraftarlarımıza armağan ediyoruz'' dedi

Maçın ardından yaptığı açıklamada, kupada yarı finale kaldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Otyakmaz, şunları kaydetti:

''Normal süre zarfında da maçı sonuçlandırabilirdik, ama penaltılara kaldı. Böyle de güzel oldu. Galibiyeti ve turu, bizi coşkuyla destekleyen taraftarımıza armağan ediyoruz. Bizi böyle desteklemeye devam ettikleri sürece bu takım çok daha yol alacak, çok daha büyük işler başaracak.''

Maçın hakemi ile ilgili soruya, ''Maçın hakemi ile ilgili söyleyecek bir şey yok'' diye cevap veren Otyakmaz, ''Sivas'a kupa gelecek mi'' şeklindeki soruyu ise ''İnşallah, inşallah. Geleceği bilemeyiz. Ama bu takım böyle oynadığı sürece final de gelir, şampiyonluk da inşallah'' diye yanıtladı.

[B]POLAT, SİVASSPORLU YÖNETİCİLERE SARILARAK STATTAN AYRILDI[/B]

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, maçın ardından Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, basın sözcüsü Fikret Ünsal ve diğer yöneticilere sarılarak stattan ayrıldı. Otyakmaz ve beraberindeki Sivassporlu yöneticiler, Polat'a stat önündeki aracına kadar eşlik etti. Polat, daha sonra aracıyla havaalanına gitti.

Galatasaray kafilesi de maçın ardından İstanbul'a gitmek üzere otobüsle Sivas Havaalanı'na hareket etti. Sarı-kırmızılı ekip, polis eskortu eşliğinde, geniş güvenlik önlemleri altında hava alanına geçti.

Maçın ardından otobüsle kulüp tesislerine giden Sivassporlu futbolcular ve teknik heyete ise bazı taraftarlar, ''Aslanlarım benim, aslanlarım'' diyerek yarı final için teşekkür etti.

Berkkaya5858 03.02.2009 23:57

Cevap: İnşaallah Kupada, Şampiyonlukta

helal sana büyük başkan allahına kurban senin

Galatasarayli 04.02.2009 00:04

Öncelike bir Galatsarayli olarak sizi kutluyorum! Sivasspor gercekten son 6 sezondur yükselliste! Sivas halki Sivasspor daha cok desteklemesi gerekiyor böyle Yönetcilere ve Teknik ekible seneye Milan karsi Sampionlar Liginde oynarsaniz sasirmayin! Basarilarinizin devami diliyorum!

58K_A_L_E_L_İ58 04.02.2009 00:05

adam gibi adamım diyenlerin şahı kralı mecnun başkanıma bu güzel dileklerinden ötürü minnettarım evet başkanım kupada bizim olacak şampiyonlukta buna daha çok inanın

esentepeli58 04.02.2009 00:19

büük başkan inş sen ve herkes sivas halkı buna ınanıyor kupada kazanacaz

atamtürk 04.02.2009 00:49

seni ve ekibini tebrikeder sivas ve türk futbolu için başarılar dilerim
gönlünüzde ALLAH ;aklınızda sivas olsun.

vedat58 04.02.2009 01:13

[QUOTE=Galatasarayli;472376]Öncelike bir Galatsarayli olarak sizi kutluyorum! Sivasspor gercekten son 6 sezondur yükselliste! Sivas halki Sivasspor daha cok desteklemesi gerekiyor böyle Yönetcilere ve Teknik ekible seneye Milan karsi Sampionlar Liginde oynarsaniz sasirmayin! Basarilarinizin devami diliyorum![/QUOTE]

HELAL OLSUN SAN ARKADASIM ISTE RAKIP DE OLSAK BIZ KARDESIZ BIZIM BASARIMIZI TEBRIK ETTIGIN ICIN SANA COK TESEKKÜR EDIYORUM YÜREKLI MERT BIR INSANSIN ALLAHINA KURBAN BIZ SIVASLILAR BÖYLE MERT YÜREKLI INSANLARI COK SEVERIZ SANA HAYATINDA BASARILAR VE MUTLULUKLAR DILERIZ HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN ARKADASIM

vedat58 04.02.2009 01:16

BURDAN BABALAR BABASI ADAM GIBI ADAM OLAN BASKANIMIZI TEBRIK EDIYOR DAHA NICE BASARILARA ULASMASINI YÜCE MEVLAMDAN DILIYORUM SENI COK COK SEVIYORUZ BASKANIM

ellisekizSVS 04.02.2009 01:19

Galatasaraylı arkadaşım çok teşekkürler bu güzel yaklaşımın için. Galatasaray büyük bir klüp camiadır. Türkiye liginde en çok onun fonksiyonu olmuş geçmişe bakıldıgında. Bizde bu emin adımla ülkenin kaliteli takımlarını çogaltıp avrupada boy göstermek istiyoruz. Dostluk olsun aramızda kardeşlik olsun. Kötülük olmasın lütfen iyi hak eden tebrik etmeli. Bizde sizi tebrik ederiz güzel mücadele oldu. Başarılar sizlerede. Sivasım sana yolunda sonsuz başarılar

ellisekizSVS 04.02.2009 01:22

Mecnun başkanım duruşundaki asaletinden ötürü saygılarımı sunarım. Sözünün eri varlıgı büyük etken başkanım teşekkürler yorumuna biz herzaman burdayız SİVASIMIZLA. Sivaslı hemşerilerime çagrıda bulunuyorum. Lütfen Sivasıda destekliyoruz demekle olmuyo lütfeenn

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:12.