![]() |
M. Yıldız`ın İlk Kırmızı Kartı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/mehmet08.bmp[/IMG]
Sivasspor ile Galatasaray arasında yapılan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçının ikinci uzatma devresinin son bölümlerinde Yiğido'nun golcüsü Mehmet Yıldız doğrudan kırmızı kart gördü.. Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanan Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçının uzatma dakikalarının son anlarında gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kalan Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız, Sivasspor forması altında ilk kez kırmızı kart gördü. Forma giydiği maçlarda az kart gören ve futbol yaşamı boyunca centilmen bir grafik sergileyen Mehmet, Sivasspor forması altında ilk kez kırmızı kartla cezalandırıldı. Mehmet, bu sezon ligdeki Bursaspor ve Beşiktaş maçlarında 1'er kez sarı kart görmüştü. [B]-MEHMET, BU MAÇI DA BOŞ GEÇTİ-[/B] Ligde attığı 11 golle, gol krallığı yarışında 15 gollü Galatasaraylı Milan Baros'un ardından ikinci sırada yer alan, ancak bu sezon kupa maçlarında gol atma sevinci yaşayamayan Mehmet Yıldız, bu maçı da boş geçti. En son ligin 14. haftasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında fileleri havalandıran ve bu maçın ardından 4'ü ligde, 3'ü de kupada olmak üzere 7 karşılaşmada gol atamayan Mehmet, bu maçı da boş geçince, gol atamadığı üst üste maç sayısı 8'e yükseldi. |
Cevap: M. Yıldız`ın İlk Kırmızı Kartı
Mehmet yıldız galatasay'a neden gol atmıyor arkadaşlar?
Kör olsan bunun böyle olduğunu görürsün. |
INSALLAH DÜSÜNDÜGÜMÜZ GBI DEGILDIR BEN SAHSEN MEHMETE GÜVENIYORUM BELKI COK SRESLI OLDUGU ICIN ATAMAMIS OLABILIR BELKIDE GOLLERINI GALATASAYLA SON LIG MACINA SAKLIYOR ; INSALLAH MEHMET TOPARLANIR BELKI BU KIRMIZI KART ONA IYI GELECEK
|
Açıkcası ben kırmızı kart gördüğüne sevindim. Biraz dinlenmesi gerek galiba transfer teklifleri aılınca biraz kendini kayıp etti. İyiki Kamanan alınmış yoksa bizi yakacaktı .Şampiyonluğa oynayan takım hiç forveti bu kadar gol kaçırıpta devamlı kadroda olmaz.En azından 2 hafta dinlenir aklı başına gelri inşalalh
|
Yok hemşerim yok. Gol atarımda beni almazlar mı geçiyor akılından ney.
Yaw Allah aşkına dün gözünüz kapalı mı izlediniz maçı? Gün ki kaçırdığı golu görmediniiz mi? MEHMET SENİ ADAM BİLDİRDİK, KADERİMİZLE OYNAMA NEREYE GİDECEKSEN GİT. KAMANAN İLE GÖZÜN GOLCU GÖRSÜN! |
[B] NİHAT YANLIŞ DÜŞÜNÜOSUN... İYİ OLDU BENCE BİRAZ DİNLENME FIRSATI BULACAK ONLARDA YORULDULAR KOLAY DEİL 4 MAÇ YAPTILAR KAYSERİ VE GSYLE KOLAY DEİL..MEHMETİN MORAL İHTİYACI VAR BÖLE YAPARSAN OLMAZ!! [/B]
|
Nihat Mehmetle Ne Alıp Veremediğin Var Anlamadım. Ama Mehmetin Kırmızı Kart Görmesine Çok Sevindim Valla. Artık Dinlenme Sırası Geldi Birazda Kafasını Toplasın. Forvet Kamanan ve Balili Olmalı
|
nihat sen böle hemen bi maçı kötü geçti die adamı satarsan elinde futbolcu kalmaz. kamanan dediğin daha dün geldi bi gol attı die başının üstüne çıkardın mehmet şimdiye kadar bize ne sevinçler yaşattı o günleri nasıl unutursun, madem öle kamanan boş kaleye gol atsaydıda maç penaltıya kalmasaydı mehmetde kırmızı yemezdi.GELEN GİDENİ ARATIR UNUTMAYIN
|
vallaha kırmızı kart görmesi iyi oldu adam harap olmuştu her maçta 90 dakika oyna oyna koş koş artık dinlenme zamanı gelmişti
|
Yıllardır bize çok şey kazandıran Mehmet Yıldız'ın o golleri atamaması ve kırmızı kart görmemesi gerçekten çok manidar..Ama biz Mehmet'e güveniyoruz. Haklarını inkar etmeyiz.
Mehmet'in küfürüne gelince de, hakem faulü verince ekrandan ağzını okuyunlara göre "hass.ktir, bu nasıl faul" demiş. Bu mu küfür, bu mu kırmızı kart?. Biraz haksız kart oldu.. Hakem o kadar güzel yönetimine gölge düşürdü. Ama Mehmet Yıldız'ın son zamanlar da ki savrukluğuna da bir ihtar olmuş oldu. AYK |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:15. |