SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   M. Erdoğan İçini Döktü (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23544)

SivasSpor.Com 04.02.2009 12:01

M. Erdoğan İçini Döktü

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/muraterdogan.jpg[/IMG]

Ara transferin son gününde Ankaragücü'nden Sivasspor'a giden Murat Erdoğan, eski kulübünün kendisine hak etmediği şekilde davrandığını savunurken, Başkent ekibinin taraftarını övdü..

Murat Erdoğan, yaptığı açıklamada, ara transferin bitmesine 3 saat kala kendisinin kulüpten arandığını belirterek, ''Başkan tarafından kadro dışı bırakıldığım söylendi. Gerekçesini sordum, gerekçe belirtmediler. Bunu Ankaragücü taraftarının bilmesini istiyorum'' diye konuştu.

Kulüpten ayrılma gibi bir düşüncesinin olmadığını ve bu yüzden de Futbol Federasyonu'na başvurmadığını ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu:
''Peşinatımın yarısı, 17 maç başı ücretim ve maaşlarım kulüpte kaldı. Devre arasında beni 6-7 kulüp istedi. Bunlardan biri de Sivasspor'du. Ama biz takım arkadaşlarımızla biraraya geldik ve para problemimizi kafamızdan attık. Tüm enerjimizi ligde kalmak için harcamamız gerektiği yönünde toplantı yaptık. Kaptan gemiyi en son terk eder düşüncesiyle federasyona başvurma hakkımı kullanmadım. Bazı arkadaşlarım federasyona giderek bazı ödemelerini aldılar. Ankaragücü'nde alınan puanlarda büyük pay sahibi olduğumu düşünüyorum. Bu konuda mütevazı olmaya gerek yok.''

[B]-''TARAFTAR BENİ ANKARAGÜCÜ'NE BAĞLADI''-[/B]
Deneyimli oyuncu, birçok olumsuzluğa rağmen kendisini Ankaragücü'ne taraftarların bağladığını söyledi.

Sarı-lacivertli taraftarların kendisine olan sevgisi nedeniyle başarılı bir performans gösterdiğini dile getiren Erdoğan, ''Biz taraftar sayesinde motive olduk. Onlardan ayrılmak beni üzdü. Böyle bir taraftar sevgisi herkese nasip olmaz. Onların yeri başka'' dedi.

[B]-''SİVASSPOR, ÇOK PROFESYONEL BİR KULÜP''- [/B]
Murat Erdoğan, Süper Lig geçmişi kısa olmasına rağmen Sivasspor'un ligde yıllardır mücadele eden diğer takımlara profesyonellik konusunda örnek olduğunu kaydetti.

Kulüp başkanı Mecnun Odyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun'un kendisine karşı yaklaşımlarında aradığı profesyonelliği bulduğunu vurgulayan Erdoğan, ''Başkan, yönetim ve teknik heyet bana özlediğim sevgiyi gösterdiler. Her futbolcunun yüzündeki tebessüm beni motive etti. Uyum sorunu yaşamadım, yabancılık çekmedim'' ifadelerini kullandı.

merkez_emre 04.02.2009 12:20

Cevap: M. Erdoğan İçini Döktü

ılerlemıs yasına ragmen cok seyler katıcagını dusunuyorum...
ama ne yazık kı ankarada gordugu taraftar destegının 10 da 1 ını goremıcek ona da yanıyorum
her yenı gelen futbolcuda oldugu gıbi

SEVDAMSIN58 04.02.2009 12:23

INSALLAH MURAT KARDESIM SENDENDE SIVASLI GIBI SIVASLIYA YAKISAN SEKILDE DAVRANISLAR GOSTERMENI BEKLIYORUZ YIGIDO OLABILMEN ICIN SEN BUNLARI GOSTERIRSEN BIZLERDE SANA DAHA ONCE HIC TATMADIGIN SEKILDE HUZURU ARMAGAN EDERIZ YOLUN ACIK OLSUN SIVASSPORUMLA

muhsin koçak 04.02.2009 12:26

[B]Sivasımıza hoş geldin Yiğido Murat! Gerçek sevginin anlamını Sivasta öğreneceksin,bunu böyle bilesin.[/B]

kempes 04.02.2009 12:35

dobra dobra konuşmuş, içten ve gerçekçi
tekrar hoşgeldin

hiko58 04.02.2009 12:41

SEVGİLİ MURAT ERDOĞAN BİZ YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU YERDENİZ.BİZİM İÇİN HASTA OLANA BİZ ÖLÜRÜZ.YETERKİ KARŞIMIZDAKİ ADAM GİBİ ADAM OLSUN.SENİNDE SİVASSPOR İÇİN ELİNDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞINA İNANIYORUZ.YETERKİ BU TAKIMIN ÖNEMİNİ KAVRA. YETERKİ BÜLENT UYGUNUN VE SEVGİLİ BAŞKANIMIZ MECNUN OTYAKMAZIN SÖZÜNDEN ÇIKMA.BAK O ZAMAN GÖRECEKSİN.BÜTÜN SİVASLILAR SENİ BAĞIRLARINA BASACAK.SENİ ÖZ EVLADI SAYACAKLAR.BUNDAN HİÇ KUŞKUN OLMASIN.SANA YENİ KULÜBÜNDE BAŞARILAR DİLİYOR VE HOŞ GELDİN DİYORUZ..

Besyo_cu 04.02.2009 12:42

[B]Acıklamalarından nasıl bir karekterde birisi oldugunu anlaşılıyor. Hem adamlığı hemde oyunculuğu ile örnek bir kişilik, takımımıza cok faydalı olacagına eminim aramıza hoşgeldın.[/B]

ofozturk 04.02.2009 12:50

hoşgeldin gardaş. seni aramızda görmek bizi mutlu etti. inş seninle orta saha direncimiz daha da artacaktır.

58K_A_L_E_L_İ58 04.02.2009 12:57

valla bana kim kızarsa kızsın ama benim bu son yapılan murat transferinden hiç umudum yok bu yaştan sonra verim alacağımızı hiç ummuyorum ama inşlallah yanılırım eğer öle bize tecrübesiyle yaşıyla yol gösterseydi muhmmed ali yapardı onun için hiç iyi bakamıyorum bu transfeere ama inşallah ben yanılırım

pover58 04.02.2009 12:58

ankaragücü kardeş takım ancak gerçek dostlugu gerçek arkadaşlıgı taraftar sevgisini sivasta bulacaksın hiç endişe etme murat kardeş.burda başarılı olacagını tahmin ve temenni ediyoerum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:00.