![]() |
A milli takımda s.s dan kimleri görmek istersiniz
fatih hoca g.s ve t.s maçlarını izledikten sonra bence hayrettini ve hakkıyı milli takım kadrosuna çağırır herhalde sizler ne dersiniz GARDASLAR ? bence hayrettin A milli takımda süper işler yapar.
|
[b]birkere milli takımın hayrettine çok ihtiyacı var bence otoritelerden tam not alan hayrettını fatih hoca mutlaka izlemiştir tabi hakkı babada milli takımda olması gereken diğer bir kişi bizler onları çok seviyoruz inşallah dünya kupasına gidecegız ve hayrettın ve hakkıda milli takım kadrosunda olacaklar...[/b]
|
Hakkı olmaz AMA
Gardaşlar Hayrettin olur ama bu yaştan sonra Hakkı olmaz.
|
gardaş hakkının yaşında nevar daha 30 unda bir şans versinlerde gör bakalım olurmu olmazmı
|
[b]hayrettin milli takım için gelecekte de çok önemli olacaktır... bu göz ardı edilmemeli![/b]
|
Bende, Hayrettin ve Hakkı nın Fatih Terim ve ekibi tarafından yakın takibe alındığını düşünüyorum.
|
Gururumuz Hayrettin'i milli takımda görmek bizleri çok onurlandıracaktır.
Fatih Terim'in hem GS, hem de Trabzon maçlarında onunla ilgilendiğini düşünüyorum. Uzun vadede milli takımca ciddi revizyonlar yapılacak gibime geliyor. |
Gururumuz Hayrettin'i milli takımda görmek bizleri çok onurlandıracaktır.
|
[QUOTE=lezgi]gardaş hakkının yaşında nevar daha 30 unda bir şans versinlerde gör bakalım olurmu olmazmı[/QUOTE]
Gardaş iyi diyonda 30 yaş ve milli tecrübesi olmayan bir oyuncu...Benim Hakkı'nın futboluna lafım yok. Bu çağırmak yürek ister.. Fatih Hoca Alpay'ı çağırdı, Alpay da iyi oynadı. Aynısı Hakkı'da olmassa. Alpay 2 maçta iyi oynadı övgüyü haketti. Kötü oynamış olsaydı yer yerinden oynardı. Hakan'ın kaçırdığı pozisyonlar bile Alpay'a kalırdı |
[QUOTE=champions58]Gardaş iyi diyonda 30 yaş ve milli tecrübesi olmayan bir oyuncu...Benim Hakkı'nın futboluna lafım yok. Bu çağırmak yürek ister.. Fatih Hoca Alpay'ı çağırdı, Alpay da iyi oynadı. Aynısı Hakkı'da olmassa. Alpay 2 maçta iyi oynadı övgüyü haketti. Kötü oynamış olsaydı yer yerinden oynardı. Hakan'ın kaçırdığı pozisyonlar bile Alpay'a kalırdı[/QUOTE]
Şurası bir gerçekki eğer Hakkı daha önceden 4 büyüklerde oynamış olsaydı, şimdi kesin milli takımda olurdu. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:05. |