SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'un Şansı Büyük (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23556)

SivasSpor.Com 04.02.2009 22:36

Sivasspor'un Şansı Büyük

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/samet_aybaba.jpg[/IMG]

Teknik direktör Samet Aybaba, Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk yarışında, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yanında Sivasspor'un da büyük bir şansa sahip olduğunu belirtti.

Aybaba, şunları söyledi: ''Şampiyonluk yolunda Sivas çok iyi gidiyor. Sonuna kadar götürürler. Galatasaray futbol adına biraz daha önde. Çok sakatları ve problemleri var. Beşiktaş kötü oynuyor olsa da büyük takım. Onlar da yarışın içinde yer alır. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor sonuna kadar devam eder. Trabzon da iyi bir takım yaptı. Sivasspor, Galatasaray'ı da yenince, şampiyonluk yolunda ön plana çıktı.''

Samet Aybaba, kulüp, yönetim, şehir ve şehir dışındaki tüm Sivaslıların inançlı olduğunu anlatarak, ''İyi bir oyuncu kadrosu oluşturdular. Bülent mükemmele yakın bir teknik direktörlük performansı sergiliyor. Bütün bunlar biraraya gelince, başarı da geliyor. İnanılmaz başarılılar. Medya da bunların yanında. Oyuncular bir şeye inanıyor. Şehir bir şeye hazırlanıyor. Bunların hepsi çok önemli şeyler. Bülent 5-6 senedir orada. Bülent başkanı, başkan onu iyi tanıyor. Bu bile başarı için bir öncelik'' şeklinde konuştu.

[B]MEHMET YILDIZ İNANILMAZ BİR OYUNCU[/B]

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Aybaba, Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız'ın inanılmaz bir oyuncu olduğunu söyledi.

Mehmet Yıldız'ın takımından ayrılması durumunda Sivasspor'un bocalayacağını savunan Aybaba, şöyle devam etti:

''Oradan çıkar Mehmet Yıldız'ı, o takım çok bocalar diye düşünüyorum. Sivasspor'un yüzde 60'ı Mehmet Yıldız. Başka takımda ne yapar, ne yapmaz, onu bilemem. Mehmet Yıldız gibi oyuncuyu Sivasspor'daki sistem içinde kullanacaksanız. O zaman her takımda iş yapar.''

zaralı ulkucu 04.02.2009 22:39

Cevap: Sivasspor'un Şansı Büyük

saol hocam ıns bu sene sampıyon anadoludan

Besyo_cu 04.02.2009 22:44

[B]Sivasspor'umuza taraflı tarafsız herkes takdir ile izlıyor Gençlerbirliği Teknik direktörü bile hiç çekınmeden görüşlerini dile getirebiliyor artık Sivasspor sadece Sivasslıların değil tüm Türkiye'nin saygı ile ve begenerek izlediği bir takım haline gelmiş bulunuyor ne mutlu bizlere ki böyle bir takıma sahibiz.[/B]

67nattramn58 04.02.2009 22:48

TEşekkürler Samet hoca... Her anadolu takımının kalbi yüreği SİVASSPORUMUZ dan yana

ellisekizSVS 04.02.2009 22:50

Sagolun konu açmayı bilmiyorum demin okudum bu haberi gördüm dikkate alıpta yayınlayan gardaşıma teşekkürler

BURAK_06 04.02.2009 23:05

Sivasspor'un yüzde 60'ı Mehmet Yıldız. Başka takımda ne yapar, ne yapmaz, onu bilemem.

Ben katılmıyorum bu düşünceye.Sivas takım oyunu oynuyor.Hepsi çok iyi oynuyor.Bence Bilica,Musa,Petkoviç mehmetten daha iyiler.Bide yeni olmasına rağen kamana daha faydalı olacak gibi.

rebelife58 04.02.2009 23:14

bence bu sene sivas için çok önemli bu yakaladığımız fırsatı iyi değerledirmeliyiz. takımımız gitdikçe büyüyor her sene illaki tepeye oynayacağız ama şampiyonluk için şans da lazım bu şansı bir daha bulamayabiliriz. İnş. SİVAS ım bu sene şampiyon olacak ve bizde göğsümüzü kabarta kabarta 4 büyüğü tutanlara hava atabilecez

yigidomustafa58 04.02.2009 23:39

[B]tek isteğimiz Anadolu dan bir takımı Sivassporumuzu şampiyon görmektir bu boş hayatta...[/B]

58K_A_L_E_L_İ58 04.02.2009 23:43

HOCAM BU GÜZEL TEMENNİLERİNİZ SONUÇ SUZ KALMAYACAK SEZON SONU ŞAMPİYON OLUNCA DAHA ÇOK GURUR DUYULACAĞIZ TEŞEKKÜRLER BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM

vedat58 05.02.2009 00:14

Öp Petkoviç'in elini

Yiğidolar destan yazdı. Kimse bu başarıyı tesadüfe bağlamasın. Yiğidi öldür ama hakkını Yiğido'ya ver. Sivasspor, 10 gün içinde Galatasaray ile oynadığı lig maçını kazandı. Fortis Türkiye Kupası'nda ilk maçta avantaj sağladı ve kendi sahasında penaltılarla da olsa ilk kez yarı finale adını yazdırdı. Galatasaray, mutlak galip gelmek için karşılaşmaya hızlı başladı. 8. dakikada Arda ile istediğine kavuştu. Dünkü yazımda Galatasaray'ın ilk 15 dakikada baskı kuracağını, bu baskı sonucu Sivasspor defansı hata yapmaz ise maçı kazanabileceğini belirtmiştim. Öyle de oldu. Kamanan'ın, 30.dakikada attığı beraberlik golü ile Sivasspor daha iyi oynamaya başladı. İki takım da iyi mücadele etti. Ancak alternatifi daha iyi olan Sivasspor, turu geçen taraf oldu. Kimse Galatasaray'ın eksik olduğunu mazeret olarak göstermesin.

Sivasspor doğru yolda
Sivasspor büyük maçları kaybetmeyip, büyük olduğunu gösterdi. Bülent Uygun, ikinci yarıda Balili-Mohamed Ali hamlesi ile hem topun Sivassspor'da kalmasını hem de Balili ile uzun toplarla sonuca gitmeye çalıştı. Sivasspor, orta alanda iyi pres yapmış ve pas hatalarını az yapmış olsa idi işi uzatmaya götürmeyebilirdi. Ancak hem ligde hem kupada yoluna emin adımlarla ilerliyorlar. Dünkü maçın kahramanı 3 penaltı kurtarışı yapan Petkoviç'ti. Yarı final Petkoviç'in elleriyle geldi. Mehmet Yıldız'a kırmızı kart gösteren Bünyamin Gezer, ilk yarıda Barış Özbek'e avantaj kuralı nedeniyle sarı kart göstermedi. Oyunun durması gerekirdi. Aynı futbolcu aldatmadan da sarı kart görmüş olsaydıGalatasaray 10 kişi kalacaktı. Hemen akla şu soru geliyor: Sivasspor'un önü kesilmek mi isteniyor? Şunu belirteyim ki ben kâhin değilim. Ligde Sivasspor'un Galatasaray'ı yeneceğini, kupada ise eleneceğini söylemiştim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:05.