![]() |
Yıldız:"Emre'ye sorarsınız!"
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/myildiz213.jpg[/IMG]
Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız, G.Saray maçında küfür ederek kırmızı kart gördüğü pozisyon hakkında ilginç bir açıklama yaptı! Golcü oyuncu herkesten özür dilerken, pozisyon öncesinde Emre'nin kendisine bir sözü olduğunu ifade ederek; "Onu da Emre'ye sorarsınız" dedi.. Takım kaptanı Mehmet Yıldız, dünkü G.Saray müsabakasının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, şöyle dedi: ''Çünkü tarihimizde ilk defa Türkiye Kupası'nda böyle bir başarı yakalamıştık. İstanbul'da elde ettiğimiz avantajı kendi sahamızda kullanmaya çalıştık, maçın başında mağlup duruma düşsek de bence bu sezonun en iyi futbolunu oynayıp, çok iyi mücadele edip, bize gerekli olan, turu geçecek skoru sağladık. Turu geçtiğimiz için mutluyuz.'' Sivasspor olarak belirli hedeflerinin olduğunu anlatan Yıldız, şunları kaydetti: ''Önce ligde üst sıralara oynayıp, şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Ardından da Türkiye Kupası'nda kupayı almak istiyoruz. Bu iki yolda ilerlemek için Galatasaray maçını geçmemiz gerekiyordu. Kupadaki önemli rakiplerimizden bir tanesini eledik, şimdi gelecek rakibimizi bekliyoruz. Artık bizim için bu maç bitti, önümüzde çok zor bir Kocaeli maçı var. Ona hazırlanıp, o maçtan da galibiyetle ayrılıp, bu galibiyeti ve turu taçlandırmak istiyoruz.'' Futbol kariyerinde ikinci, Sivasspor'da ise ilk kırmızı kartını gördüğünün hatırlatılması üzerine Mehmet, ''Bana yakışmayan bir hareket oldu. Ben buradan herkesten özür diliyorum, ama orada Emre'nin bana söylediği bir şey var. Onu da Emre'ye sorarsınız. Ben o konu hakkında konuşmak istemiyorum, ama bana yakışmayan bir olay olduğu için de üzgünüm tabi'' dedi. |
Cevap: Yıldız:"Emre'ye sorarsınız!"
[B]Direk kırmızı çok şaşırttı beni çok sakin oynayan
Mehmet Yıldız neden görmüştü ? demekki damarına basmışlar[/B] |
üzülme mehmedim, ümit karan a verilen kırmızı karta misilleme olarak sana ceza vermişler. galatasaraydan af dilemek isteyenler var birilerine hoş görünmeye çalışıyorlar.. biz kırmızı kart görsekde galip gelmeyi bildik. her şeye rağmen bizleri mutlu ettiğiniz için bizler (sivaslılar) sizlere teşekkür ederiz.
|
her şayde bir hayır vardır mehmet epey yorulmuştu dinlenmesi lazımdı zaten kırmızı kartta bahane olacak artık hayırlısı olsun boylesi daha iyi olacak
|
Sivassporlu oyuncuların havalara girmesinden korkuyorum.
|
[COLOR="Blue"][B][I]BOŞ VER BE MEHMET OLDU İSE OLDU SENİN CANIN SAGOLSUN ATALARIN BİR SÖZÜ VAR HANİ ( DEK DURAN TEKMİK YEMEZ ) diye 2 KİŞİ ARAYA ALDI SENİ FAUL BİZİM OLMASI GEREKİRKEN ALEYHİMİZE OLDU KİM OLSA YERİNDE AYNISINI YAPAR
AYRICA SON MAÇLARDA SENİN ÜZERİNE OYNANDIĞINIDA BİLMEN LAZIM YAKIN BİR GS LİDEN ALDIĞIM NET BİR İFADEYİ SUNUYORUM SANA UMARIM OKURSUN EMRE VE MEİRA SENİ TUTABİLMEK İÇİN ÖZEL ÇALIŞTIRILMIŞLAR BU 3 MAÇTA HER TAKIM SENİN İÇİN ÖZEL TEDBİRLER ALIYOR KALİTENİN NE BÜYÜK OLDUĞUNU BURADAN ANLA ARTIK AYRICA BENCE BU SON MAÇTA GOL KAÇIRMIŞ OLABİLİRSİN AMA DEFALARCADA GOL PASI VEDİN İYİ ÇALIŞTIN İYİ TOP ÇALDIN ADAM EKSİLTTİN HER ŞEY İÇİN MİNNETTARIZ SANA ...[/I][/B][/COLOR] |
HERŞEYE RAĞMEN UNUTULMAMASI GEREKEN BİŞEY VAR.BİZ SİVASPORUZ VE BİZE KÜFÜR YAKIŞMAZ.NE SEYİRCİMİZE YAKIŞIR.NE FUTBOLCUMUZA.AMAN MEMEDİM.SEN BİR PROFOSYONELSİN.SİNİRLERİNE HAKİM OLMALISIN. SİVASSPOR TAM ROTASINI ÇİZMİŞKEN BÖYLE ŞEYLER BİZE UYMAZ..
|
[QUOTE=olukmanlıhuseyi;473271]Sivassporlu oyuncuların havalara girmesinden korkuyorum.[/QUOTE]
[B]niye havalara girsinler ben onu anlayamadım kırmızı kart gördü diye mi ...[/B] |
[B]Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız, Emre Aşık'a küfretmesinin nedenini açıkladı: "Bana formasını göstererek, 'Bu formayı asla giyemeyeceksin. Hayal bile edemeyeceksin' diye konuştu. Kendimi tutamadım ve bana yakışmayan sözler sarf ettim"[/B]
Şimdi bu laftan ben şunu anlarım..Mahmet hala gitmek istiyor..Kafası hala orada!.Ne var yani bu sözde,bir hakaret mi var,bir kışkırtma mı var..? Ulan senin giydiğin formayı giyen senin gibi olsun deyip savmak zor mu? Mehmet için zor..Gururuna dokunmuş bu laf! Mehmet artık geç,şu sarı-kırmızıyı ,beyaz-kırmızı beyazdan üstün görmeyi bırak!!Yoksa yakında o küçümsediğin kırmızı-beyazı da bulamayacaksın haberin ola! |
Emre'ye de sorduktan sonra olay açığa çıkacak...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:40. |