![]() |
Sudan Ucuz Yannick Kamanan
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/kamanan.jpg[/IMG]
Dört büyüklerin transfere milyonlarca euro harcadığı Süper Lig’de, Sivasspor aradığı golcüyü yalnızca 350 bin euroya buldu. Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan ve Fortis Türkiye Kupası’nda yarı finale adını yazdıran kırmızı-beyazlı takım ara transferde kadrosuna kattığı Fransız Yannick Kamanan’ı bonservis bedeli, menejerlik ücreti ve futbolcuya ödeyeceği para dahil 700 bin lira gibi çok düşük bir rakama mal etti. Sivas’ın, Galatasaray ile İstanbul’da 1-1 berabere kaldığı Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Balili’nin golüne asist yapan ve önceki gün oynanan rövanş karşılaşmasında nefis bir gole imzasını atan Kamanan’ın, 2.5 senelik sözleşme imzaladığı bildirildi. İsrail’in Maccabi Tel-Aviv takımından alınan 27 yaşındaki Kamanan’ı, Teknik Direktör Bülent Uygun ve ekibinin uzun süredir takip ettikleri öğrenildi. [B]‘Daha iyi olacak’[/B] Sivasspor’un kısıtlı olanaklarla ligde ve kupada en iyi noktalara gelmeye çalıştığını belirten Başkan Mecnun Odyakmaz, Fransız futbolcuyu bu prensipler dahilinde transfer ettiklerini söyledi. Odyakmaz, “Transfer için hocamıza tam yetki vermiştik. Bülent Uygun uzun zamandır takip ettiği Kamanan’ı en uygun şartlarla kulübümüze getirdi” ifadelerini kullandı. Teknik patron Bülent Uygun ise kırmızı-beyazlı takıma kısa sürede adapte olan Fransız golcünün, Sivasspor’a daha büyük katkılar sağlayacağına inandığını dile getirdi. |
Cevap: Sudan Ucuz Yannick Kamanan
DEVRE ARASINDA TAKIMA HAZIR FUTBOLCU BULMAK VE BU DENLİ İSABET KAYDETMEK BÜYÜK BAŞARI
KAMANAN, GS İLE OYNADIĞIMIZ MAÇLARDA ELDE EDİLEN SONUÇLARA GÖRE FEDERASYONUN ÖDEYECEĞİ RAKAMLAR GÖZÖNÜNE ALINDIĞINDA SU DAN SELDEN UCUZA GELMİŞ OLDU |
KAMANAN ÇOK İYİ ÇOKTA UYGUN ALINMIŞ BULENT HOCA BU İ
Şİ BİKLİYOR KARDEŞİM .İSTANBUL TAKIMLARINA DUYURULUR.HADİ YİGİDOM SIRADAKİ GELSİN. |
Hocam Çok Teşekkür Ederiz Kamanan Gibi Kaliteli futbolcu Getirdiğiniz İçin. Yabancı Transferlerin Hepsi İyi Sergio ve Tum Dışında.
|
[B]kamanan gibi bir futbolcuya 700 bin lira nedir ki oyuncu 2 milyona bile böyle futbolcu zor bulunur..[/B]
|
VALLAHİ KAMANANIN BEN GOL VİDEOLARINI İZLEDİM HARİKA BİR FUTBOLCU.İNŞALLAH BİZDEDE O GOLLERİ ATAR.HAYIRLISI.BEN ONA ÇOK GÜVENİYORUM..
|
[B]Benim anlamadığım israil takımı kamanan için neden bu kadar az para istedi. Kamanan ve Bilica bakmasın diger takımlar bunların 3 kuruş oyuncu olduguna. Bu ligin en faydalı oyuncuları kendileri ve gözümdeki değerleri 5 milyon euro abartmıorum ama öle. Guiza 14 milyon euro ediyorsa bunlar daha 5 katı daha iyi [/B]
|
geldi, ve gelir gelmez fiyatını çıkarttı. yarı finale kaldığımız için deli gibi para aldık zaten federasyondan.
|
Cevap: Sudan Ucuz gokhan dursun
sayın bulent hocam bunu okuyup degerlendirirseniz hem sivas spor karlı cıkacak hemde siz yeni bir isim keşfetmiş olacaksınız
kayseri şekerde sol kanat oyuncusu gökhan dursun genc ve bedava su an izlettirip değerlendirmeye alırsanız sevinirim |
[B]nordin wooter tarzında bir futbolcu işte yannick te iyiki takımımıza geldi...[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:05. |