![]() |
Yarı final kuraları 18 Şubat'ta
[CENTER][B][IMG]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_35_Logo003.jpg[/IMG][/B][/CENTER]
Fortis Türkiye Kupası'nda yarı final maçlarının kuraları 18 Şubat Çarşamba günü İstanbul'da çekilecek. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilecek kura çekimi saat 11.00'de başlayacak. [B]Yarı finale kalan takımlar[/B] [COLOR="Red"]Sivasspor [/COLOR] Ankaraspor Beşiktaş Fenerbahçe |
Cevap: Yarı final kuraları 18 Şubat'ta
Çekilsin Hadi hayırlısı inşallah. Sakatlarımız ve cezalılarımız düzelir inşallah. birde kupa gününe inşallah bjk ve fb ye kıyak çekmezler kupa maçı öncesi sakatlama ve kart cezası veriiip ayrıca maç esnanasında hile hurda işi olmaz. tıpkı gs deki gibi kayseri maçıyla
|
Valla kim çıkarsa çık 3 takımıda aynı görüyorum. Kupanın favorisi biziz
|
[B]Ben en çok Ankaraspor'un çıkmasını istiyorum ligde bize ilk mağlubiyetimizi yaşattılar bize ters gelen bir ekip ama kupada karşımıza çıkmalarını ve bir ilki daha başarmak istiyoruz....[/B]
|
valla yarı finalde bi istanbul takımını ve finaldede öbür istanbul takımını eleyerek kupayı alırsak deymen bizim keyfimize :) feneeerrr feneri getirin banaaaa :D:D
|
[B]Beşiktaş kulübünü istiyorum ben yarı finale...[/B]
|
Beşiktaş çıksın isterim ama öyle bir ayarlarlar ki, Beşiktaş-Fenerbahçe'yi eşleştirip iki kez naklen yayın yapıp daha çok izlenmesini sağlarlar. Buğra demişti dersiniz.
Bize de o zaman Ankaraspor kalır. |
aklımdan hep
FB-SS ÇIKIYO AMA HAYIRLISI |
bejeke gelsin hahahahahaaa biraz eğleniriz bari
|
[COLOR="MediumTurquoise"][COLOR="SeaGreen"][B]bjk gelsin bize finaldede fenerle oynamak isterdim ,
tek tek hepsini yenip tarihi bi kupa almak isteriz[/B][/COLOR][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:37. |