![]() |
SİVASSPORUMUZLA SEVGİLİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLAYALIM...
[B]Bursaya gelecek taraftarlara sesleniyorum !!!.[/B]
Gereken desteği toplayıp takımımızla sevgililer günümüzü bursaspor maçında kutlayalım.Onlara güller atıp pankartlar açalım...[B]14 şubatla ilgili [/B]pankart önerisi olanlar buraya yazsın. Yaptırabilirsek destek çıkarsa yaparız.... Eğer kabul görürse kendi hesap numaramı verebilirim. Ortak olarak toplayacağımız para ile güzel ve anlamlı bir pankart yaptırıp, kalan para ile de karanfil alabiliriz. [B][U]Destek olanlar:[/U][/B] 1- izmirliyigido.......... 10,00 TL 2- fatihozel...............20,00 TL 3- bRsVs..................10.00 TL 4- serhatakti.............10,00 TL 5- kangallı58..............10,00 TL 6- |
Cevap: SİVASSPORUMUZLA SEVGİLİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLAYA
[QUOTE=yener_sahin;475857]Bursaya gelecek taraftarlara sesleniyorum.Gereken desteği toplayıp takımımızla sevgililer günümüzü bursaspor maçında kutlayalım.Onlara güller atıp pankartlar açalım...14 şubatla ilgili pankart önerisi olanlar buraya yazsın.Yaptırabilirsek destek çıkarsa yaparız....[/QUOTE]
[B][CENTER]yener kardesım guzel bır dusunce tebrıqler[/CENTER][/B] |
GÜZELLER İÇİNDEN BİR SENİ SEÇTİM
|
[QUOTE=özgühertaş;475873]GÜZELLER İÇİNDEN BİR SENİ SEÇTİM[/QUOTE]
bunu bursa her maç söylüyor... |
[QUOTE=yener_sahin;475857]Bursaya gelecek taraftarlara sesleniyorum.Gereken desteği toplayıp takımımızla sevgililer günümüzü bursaspor maçında kutlayalım.Onlara güller atıp pankartlar açalım...14 şubatla ilgili pankart önerisi olanlar buraya yazsın.Yaptırabilirsek destek çıkarsa yaparız....
Eğer kabul görürse kendi hesap numaramı verebilirim. Ortak olarak toplayacağımız para ile güzel ve anlamlı bir pankart yaptırıp, kalan para ile de karanfil alabiliriz.[/QUOTE] Çok güzel olur canım kardeşim. Anlamlı ve güzel bir pankart yaptıralım. Hemen para toplayalım. Yalnız benim bir fikrim var, sol alt köşesine [url]www.sivasspor.com[/url] yazdıralım. Yener'cim sen banka hesap numaranı hemen ver. İlk havale benden olacak. Haydi arkadaşlar destek verelim. AYK |
[QUOTE=izmirliyigido;475911]Çok güzel olur canım kardeşim. Anlamlı ve güzel bir pankart yaptıralım. Hemen para toplayalım. Yalnız benim bir fikrim var, sol alt köşesine [url]www.sivasspor.com[/url] yazdıralım.
Yener'cim sen banka hesap numaranı hemen ver. İlk havale benden olacak. Haydi arkadaşlar destek verelim. AYK[/QUOTE] abi desteğin için çok teşekkür ederim.topladığımız paraya göre pankartı yaptırırız.ayrıca ne yazacağımızda çok önemli.eğer yeterli desteği bulamazsak sadece gül alır atarız.zaten destek [url]www.sivasspor.com[/url] sayesinde geleceğinde onu da yazarız abi.malum dijital olursa biraz külfetli oluyor.ama destek gelmezse ben kendim beze de yazıp yine de götüreceğim..ayrıca destek verecek kişiler [email]yenersahin@live.com[/email] msn adresimi eklesinler onlara banka hesap numaramı ordan vereyim abi... |
[QUOTE=yener_sahin;475915]abi desteğin için çok teşekkür ederim.topladığımız paraya göre pankartı yaptırırız.ayrıca ne yazacağımızda çok önemli.eğer yeterli desteği bulamazsak sadece gül alır atarız.zaten destek [url]www.sivasspor.com[/url] sayesinde geleceğinde onu da yazarız abi.malum dijital olursa biraz külfetli oluyor.ama destek gelmezse ben kendim beze de yazıp yine de götüreceğim..ayrıca destek verecek kişiler [email]yenersahin@live.com[/email] msn adresimi eklesinler onlara banka hesap numaramı ordan vereyim abi...[/QUOTE]
Benden ilk etapta 10,00 TL... Sen bana hesap numaranı bildir kardeşim... AYK |
Bursa'da, yaşayan Sivas'lı kardeşlerim, destek verin...
Önerisi olan yok mu arkadaşlar. AYK |
Yener abı bende bole bır seyler dusunuyordum sitede açıklaman çok ıyı olmus bendende bır seyler cıkar sıvassporumuzu en ıyı sekılde bursada karsılarız ;)
|
Bence de çok güzel olur. Fikirlerinizi bekliyoruz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:40. |