![]() |
Futbolculardan Kısa...Kısa...
[B]Hayrettin haftaya masaya yatacak[/B]
Sivassporlu Hayrettin'in gelecek hafta ameliyat olma zorunluluğu bulunduğu ifade edildi. Doktorlar, genç oyuncunun 20-25 gün içinde tekrar takıma dönebileceğini belirttiler. Öte yandan takımda Musa, Murat, Abdurrahman grip oldu. [B]Tum sakat döndü[/B] Kamerun Milli Takımı'nda da görev yapan Tum'un, ayak bileğinden sakatlandığı öğrenildi. Teknik direktör Bülent Uygun, oyuncunun son durumuyla ilgili olarak yardımcısı Sefer Yılmaz'ı görevlendirirken, golcü oyuncunun Bursa maçına gitmeyeceği belirtildi. [B]Kamanan: Beni izleyin[/B] Sivas'ın yeni transferi Fransız Kamanan henüz uyum devresinde olduğunu, yakında çok daha iyi futbol oynayacağını söyledi. Genç oyuncu, "Taraftarımızdan 3-4 hafta süre istiyorum. Her maçta gol atacağım" dedi. [B]FotoMaç[/B] |
Cevap: Futbolculardan Kısa...Kısa...
Allah yardımcımız olsun. Eksik çok milli maçlarda olanlarda var yandık valla.
|
kamanan atar sivas 1-0 alır ama içime bilica atcakmıs gibi doğuyo
|
bizim takımda hepsi birbirinin yerini dolduruyor o yuzden güveniyoruz onlara.
|
[B]Şimdiye kadar geriden gelenler yerine oynadıkları oyuncuları hiç ama hiç aratmadılar,yine öyle öyle olur.[/B]
|
[QUOTE=kerami58;477338]bizim takımda hepsi birbirinin yerini dolduruyor o yuzden güveniyoruz onlara.[/QUOTE]
bende katılıyorum bende güveniyorum bende inanıyorum! |
Ha bi Tumun eksikliği vardı o da oldu. Allah yardım etsin . şans ta yanımızda değil
|
kamamnan atar sivas alır bu maçı bana gore
|
bol gollü gececeğinden eminimde içimden beraberlik gibi geciyor..2-2 fln ama inş SİVAS kazanır:)
|
ZOR OLSADA KAZANACAGIZ BU MAÇIDA.BİZ ŞAMPİYONLUGA GİDEN TAKIMIZ.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:25. |