![]() |
HaLı SaHa MaÇıNa
[B]Öncelikle Taraftar İstiyoruz.:)
7. Halı saha maçı organızasyonumuz.için 1 adımlar atıyoruz.sivasspor.com üyesi olarak katılımlar sayesınde 7. halı saha macımızı yapacagız. gelen arkadaslara sımdıden tesekkur edıyorum..maçın tarıhı bellı oldu.. Halı Saha : Sivas Metropol Saat : 16 .00 - 17.00 Arası ( 3 Bucukta Meydanda Olun) Tarih : 21 şubat cumartesı gunu Maçın Hakemi : [U]gül5858[/U] Maçın Fotoromanı :[U]Abdullah Duman[/U] Organizator: [B][U][I]Ahmetturan90[/I][/U][/B] Kadrolar Tamamdır.. Yedek Gelmek Isteyenler Gelsın..!! Duyurulur... Bilet Fıyatları 4.5 TL [B][U]KIRMIZI TAKIM [/U] 1:Ahmetturan90 2:FurkanCfc 3:ZaLim58 4:Atalay 5:EroL 6:Mustafa 7:Emre 8:Onur 1. Takım Tamamlandı [U]BEYAZ TAKIM[/U] 1:yigidofrkn 2:CIHAT 3:RESUL 4:Memet24 5:mustafa yazıcı 6:UĞUR SIMSEK 7:TAHA 8:BURAK MERAN[/B] SİVASSPOR.COM´A TEŞEKKÜRLER. YAŞASIN SİVASSPOR[/B] |
Cevap: HaLı SaHa MaÇıNa
[B]Her iki takıma da başarılar. Spor dostluk kardeşliktir. fazla sert oynamayın[/B] :)
|
HyRLı oLSun ağabeyLeR
İnş ZevkLi EğLencelİ ve Kazasız BeLasız Bir Maç yaParsınızz.. İstanbuL dan FotoLarı BeKLicezZz....:) |
BİZİM TAKIM SÜPER YAA KIRMIZI TAKIMIN ŞANSI YOK BENCEEE
|
[QUOTE=rEsuLAKPINAr;479130]BİZİM TAKIM SÜPER YAA KIRMIZI TAKIMIN ŞANSI YOK BENCEEE[/QUOTE]
[B]Geçenki maçta da böyle bir iddian vardı ama yenilen taraftaydın sanki[/B] |
AMA bu SEferki İddeam GARANNKtİİ :D:D
|
çok erken yhaa maç..=( bende oynamak isterdim hem geçen maçta yedigim 7 golun acısını çıkarmam lazım..xD
|
Evet iki takımda çok hırslı haydı hayırlısı..!
|
[B]Yinede oynardım ama liflerim zedelenmiş ama sizleri yalnız bırakmıyacağım[/B]
|
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;479269][B]Yinede oynardım ama liflerim zedelenmiş ama sizleri yalnız bırakmıyacağım[/B][/QUOTE]
[B]Teşekkür Ediyoruz Bizi O Soğukta Yalnız Bırakmıyacagın İçin Kardeşim..![/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:48. |