![]() |
ÇAVUŞOĞLU ÖZÜR DİLEDİ!!!
ALMIŞ OLDUĞU TEPKİLERDEN OLACAK DÜN GECEKİ PROGRAM ÖMER ÇAVUŞOĞLU HAKKI'DAN VE SİVASSPOR CAMİASINDAN ÖZÜR DİLEDİ AYRICA SİVASSPOR'UN TS Yİ MÜKEMMEL BİR OYUNLA SAHADAN SİLDİĞİN VE ARTIK SÜPER LİGDE BİR SİVASSPOR GERÇEĞİNİN OLDUĞUNU SÖYLEDİ
|
[QUOTE=kursad58]ALMIŞ OLDUĞU TEPKİLERDEN OLACAK DÜN GECEKİ PROGRAM ÖMER ÇAVUŞOĞLU HAKKI'DAN VE SİVASSPOR CAMİASINDAN ÖZÜR DİLEDİ AYRICA SİVASSPOR'UN TS Yİ MÜKEMMEL BİR OYUNLA SAHADAN SİLDİĞİN VE ARTIK SÜPER LİGDE BİR SİVASSPOR GERÇEĞİNİN OLDUĞUNU SÖYLEDİ[/QUOTE]
Serhat Uluerenin de acilen ozur dilemesi lazim. Bir Cavusoglu kadar bile olamiyorsa yaziklar olsun.....!!! |
Çavuşoğlu SİVASSPOR camiasının ne kadar büyük oldugunu ögrendi ve özür diledi...Serhat ulueren denen şahsiyet acil olarak özür dilemeli
|
SAHSIYETSIZ KISILIK ULUEREN
Valla arkadaslar ben inanmiyoum serhat ulueren denilen mega denyonun özür dileyecegini, cünkü bildigim kadariyla adam yukardan asaga GURUR....adamin hal ve hareketleri acikca KÜCÜK DAGLARI BEN YARATTIM dercesine....
böylelerinin topuklarina sikacaksin...baska birseye lüzüm yok...... neyseee Vesselam |
şaşırttı
ö. çavuşoğlu özür dilemiş ha
açıkcası ben beklemiyordum acaba kaç mail attık |
Spor programLarı kendini biLmez birsürü insanLarla doLu...
Ne dediklerini biLmiyor lambur lumbur konuşuyorLar sonrada özürdiliyorlar. GErçi buda bir erdemLik ama söyLemeden akLın nerdeydi be adam... |
HA ŞÖYLE HİZAYA GELİNNN
[B] HAH İŞTE ŞÖYLE SİVASIN SAHİPSİZ OLDUĞUNU SANA BAZI KENDİNİ BİLMEZ VARLIKLAR GERİ ATMAYA BAŞLADI... SIRA SERHAT ULUEREN DENE ŞAHISTA.....
SİVASSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR.... [/B] |
dileyecek tabi
dilemek zorundaydı zaten bir an 6 kasımda baslarına gelecekleri düşünmüş olabilir :)
|
sivas zırveyeeee
dun kanalın bırınde mac yorumlarını ızledım ts macının sivasspor ts macının ozetını yayınlıyodu sıvasımız hakkında cok buyuk konusuyolar tabıkı bız bunları haketıyoruz artık medyanın gozu bızde bızde bunu enıyı sekılde degerlendırecez inanıyorumkı cok uyuk basarılar kaydedecez
|
[QUOTE=kursad58]ALMIŞ OLDUĞU TEPKİLERDEN OLACAK DÜN GECEKİ PROGRAM ÖMER ÇAVUŞOĞLU HAKKI'DAN VE SİVASSPOR CAMİASINDAN ÖZÜR DİLEDİ AYRICA SİVASSPOR'UN TS Yİ MÜKEMMEL BİR OYUNLA SAHADAN SİLDİĞİN VE ARTIK SÜPER LİGDE BİR SİVASSPOR GERÇEĞİNİN OLDUĞUNU SÖYLEDİ[/QUOTE]
Yapılması gerekeni yapmış, Anadolu takımlarını yok sayan, yada bir-iki kelimeyle geçiştiren, ses tonlarıyla,mimikleriyle her halleriyle küçümseyen bu sözde spor otoriteleri Türkiye nin sadece İstanbul dan ve İstanbul takımlarından ibaret olmasığını ne zaman anlayacaklar acaba? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:20. |