SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Kamanan'ın Transfer Öyküsü (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23907)

by_hunter 20.02.2009 23:12

Kamanan'ın Transfer Öyküsü

İsrail'den kaçtı, Sivas kaptı!

Yannick Etienne Stanislas Kamanan... Sivasspor’un devre arasında renklerine kattığı Fransız futbolcu... Futboluyla büyük beğeni toplayan Kamanan’ın ilginç bir transfer öyküsü çıktı.

Yiğidolar, Avrupa'nın önemli liglerinde oynayan Kamanan'ı devre arasında renklerine katarak transferde de bir numara olduğunu kanıtladı

Yannick Etienne Stanislas Kamanan... Sivasspor’un devre arasında renklerine kattığı Fransız futbolcu... Le Mans takımının alt yapısından yetişen daha sonra Tottenham, Strasbourg, Ajaccio, Oostende, Schaffhausen gibi Avrupa’nın ünlü kulüplerinde forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, şimdi de Sivasspor’un başarısı için ter döküyor. Özellikle Galatasaray’a karşı Türkiye Kupası çeyrek finali rövanş maçında attığı ve attırdığı gollerin yanı sıra oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Kamanan’ın transfer öyküsünü FANATİK öğrendi.

İsrail’in Maccabi Tel Aviv takımında alınan golcü oyuncu, Ortadoğu’da iç karışıklık ve İsrail ile Filistin arasındaki savaş yüzünden bu ülkeden ayrıldı. Daha önce de takip ettiği yıldız futbolcunun kulübünden ayrılacağını öğrenen Sivassporlu yöneticiler, Kamanan’ı normal bedelenin çok altında bir ücretle renklerine bağladı. Transferde ince eleyip sık dokuyan Kırmızı-Beyazlılar, bu konuda da başarılı bir yol izlediklerini ispatlarken, 350 bin Euro’ya mal edilen Kamanan, şimdiden Yiğidolar’a
büyük kazanç sağladı.

Takımının Türkiye Kupası’nda yarı finale çıkmasında önemli katkısı olan Fransız, Kırmızı-Beyazlılar’ın 425 bin Dolar kazanmasında büyük pay sahibi isimler arasına girdi. Güçlü fiziği ve tekniğiyle rakip savunma oyuncularına korku saçan Yannick Etienne Stanislas Kamanan, Türkiye’de ilk kez FANATİK’e konuştu. “Dev bir takıma geldim” diyen Kamanan, “Fransa ile İsrail’de de futbol oynadım. Ancak bana göre Türk futbolu, bu iki ülke futbolunun da önünde. Daha mücadelesi ve daha ilgi çekici. Sivasspor’a geldiğim için pişman değilim. Zaten Fenerbahçe ve Galatasaray gibi takımların önünde lideriz. Böyle bir durum söz konusu olamaz. Burada şampiyonluk yaşayıp, Sivasspor’la bir ilk yaşamak istiyorum” diye konuştu.

Fanatik

furky.b 21.02.2009 00:01

Cevap: Kamanan'ın Transfer Öyküsü

Helal Olsun Kamanana..

Zaten Senin Gibi Futbolcunun Yeri Israil Gibi Bir Lanet Ülke Olamazdi..

Insallah Bizi Ilerlere Tasirsin.. Ve Basarili Olursun...

Seviyoruz Seni Kamanan (L)

JABA99 24.02.2009 08:42

bbende bu oyuncunuzu takdir ediyorum bende jabamızın hastasıyım :)

kempes 24.02.2009 08:48

kamanan'ı oynatamıyoruz gibime geliyor
ileride balili ile aynı hızda oynayabilir, ancak balilinin oyunun ikinci yarısında oyuna girmesiyle böyle bir ihtimal de düşüyor tabi...
süratli ve tehlikeli bir oyuncu, ceza sahasında net varyasyonlar uygulayacak kapasitede, bunun içinde mehmet yıldızla oyuna biraz daha kaptırması lazım kendini...

myyiğido58 24.02.2009 09:13

EN BUYUK KAMANAN :D:D ŞAMPIYON SİVASSPOR

spainloco 24.02.2009 09:44

Butun herkes soruyor bu kanamanı nerden buldunuz diye :) Valla bizim menajerlere helal olsun hepsine tebrikler..

davulcu 24.02.2009 09:58

[QUOTE=myyiğido58;482386]EN BUYUK KAMANAN :D:D ŞAMPIYON SİVASSPOR[/QUOTE]

aynen katılıyorum......:D.......:D

Adalı58 24.02.2009 10:31

Kamanan bir futbol gerçeği o bir efsane o bir top cambazı herşeyden önemlisi o bir YİĞİDO artık helal sana Kamanan seni çok seviyoruz..

samurai58 25.02.2009 22:33

Kamanan ile görüşmeler sürerken hatırlıyorum da birçok arkadaşımız ne işi var onun bu takımda..alınmasın...istemiyoruz gibi şeyler söylüyorlardı.şimdi düşünüyorumda acaba kamanan takıma puan kazandırdığında ne yapıyorlar :rolleyes::)

yigido_adem 25.02.2009 22:50

suan vatani gorevini mardin merkezde yapmktayim vede kamanani gazeteden ogendim okudugum kadariyla ii bi futbolcu insallah devami gelir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:06.