SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Hakemlerle Gidiyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23950)

H_Turan 23.02.2009 07:36

Hakemlerle Gidiyor

Arkadaşlar geçen seneki Sivassporun başarısı bütüm türkiyenin taktirini kazanmıştı ve sivaslı olmayanda Sivassporu tutmaya başlamıştı fakat bu sene gerek kötü oyunla gerekte ardı ardına hakem hatalarıyla maçları kazanmamız Sivassporun sevmeyen ve nefret eden kişilerin çoğalmasına neden oldu Sivasla ilgili sözlerinden biri Sivasspor hakemlerle geldi Şampiyon olmasını istemiyorum şekildeydi bu duruma ben çok üzüldüm Dünkü Eskişehir maçı son nokta oldu nefret dahada arttı Futbolda Hakem hatalarıyla puan alan takımlar sevilmez üzerine baskı yapılır Şu an Sivasspor içinde yapılıyor.

Hakem hataları:
Trabzon maçı(Penaltı verilmedi)
Galatasaray maçı(Kart itirazı)
Bursaspor maçı(penaltı)
Eskişehirmaçı(penaltı)

Ben hata diyorum ve talihsizlik diyorum keşke verileydide böyle olmayaydı Çünkü Gerek Sivasın kötü oyunu İlerki haftalarda düşündürüyor beni Dün Tüm sitelerde ve Televizyonlarda gönderilen sorularda Sivassporun buralara Hakemlerle geldiği yönündeydi Haklılarda Üstüste bu kadar hata olursa İnsanlar tarafından Nefret oluşturur tamam biz kazanıyoruz bizim için sorun değilde Bizim dışındakilerimiz Sivassporun başarısını istemiyor Geçen sene böylemiydi.

Yorumlarınızı Bekliyorum

SenSetik 23.02.2009 10:41

Cevap: Hakemlerle Gidiyor

saçmalık...penaltı verilmemiş...bizimde defalarca penaltılarımız verilmedi...gol attılarda hakemmi vermedi..evet iki haftadır kötü oynuyoruz ama buralara kimsenin sayesinde gelmedik...45 puan aldık biz bugüne kadar...her takım hakem hatalarıyla 3-5 puan kazanır...

o eyyamcılar önce kendi maçlarına baksınlar...bugünden itibaren rıza çalımbaymıdır ne halttır, o adam da benim hemşerim falan olamaz...çıkıp sağda solda sivaslıyım demesin...

kendisi hakemle maç almamış mı hiç ?
daha iki üç hafta önce belediye maçını nasıl almışlar, rıza ne demiş maçtan sonra???
çirkefin büyüğü kendi takımlarında...bülent albayrak denen eskişehir ayrdımcı antrönörünede bir çift lafım var...Sivasspor'dan ekmek yedin...bu takım sayesinde adam olup antrönörlüğe başladın...haram olsun buradan kazandığın paralar sana....

ofozturk 23.02.2009 10:58

arkadaşlar topu topu 4 maç hatalardan dolayı kazandık veya puan aldık gibi görünüyor. peki ya kaybettiklerimizin hesabı ne olacak. sezon başından beri.
eskisekir + antalya + kayseri bunlar en barizleri.
boşverin siz başarıyı çekemeyenler ve kendi başarısızlıklarına kılıf arayanlar takımımız üzerine oyunlar oynuyorlar.
inş mücadelemiz ve şampiyonluk hedefimiz sonuna kadar sürecektir.

korsan hüsam 23.02.2009 11:36

[I]iyi yazıyon da biz mi diyoz hakeme penaltılarını verme diye herkes gibi bizde hakemin dediklerini yapıyoruz suç bizde değil:D[/I]

SS'li 23.02.2009 11:43

Sivas'ı çekemeyen yezitler sivasspor'un bu başarısını neye bağlayacaklarını şaşırmış durumdalar:-)

Hakem hataları yüzünden 10 puanımız gitti, bundan ne haber?

SenSetik 23.02.2009 11:49

[QUOTE=ofozturk;481861]arkadaşlar topu topu 4 maç hatalardan dolayı kazandık veya puan aldık gibi görünüyor. peki ya kaybettiklerimizin hesabı ne olacak. sezon başından beri.
eskisekir + antalya + kayseri bunlar en barizleri.
boşverin siz başarıyı çekemeyenler ve kendi başarısızlıklarına kılıf arayanlar takımımız üzerine oyunlar oynuyorlar.
inş mücadelemiz ve şampiyonluk hedefimiz sonuna kadar sürecektir.[/QUOTE]

evet kardeşim haklısın...bizde bir basın toplantısı yapıp, bunlarımı açıklayalım...
ayıptır ya bu kadar bir takımın üstüne gelinmezki...bu ne hazımsızlık bu ne çekememezlik...

bi girdim önemli spor sitelerinin yorumlarına baktım...çıldırmış gibi anadolu takımlarının taraftarları Sivasspor'a saldırıyor...

şunu anladım ki bu ligde Sivasspor'un Bursaspor ve Ankaragücü taraftarından başka dostu olamaz...

atsiz hoca 23.02.2009 11:56

neden her hakem hatası giden 3 puan anlamına geliyor anlamıyorum.Bu her takım için geçerli.Eskişehir taraftarı diyorki penlatı verilmedi 3 puanımız gitti.Diyelim ki hakem penaltıyı verdi ki,keşke verseydi...gol mü demek bu.Aynı pozisyonda penaltı gibi bir şutu Petkoviç kurtarmadı mı?Ha diyelim ki gol oldu ilk yarı 1-1 bitti...Keşke öyl olsaydı,takımımız rakipler puan kaybetti diye acaip gergindi ve korkak oynadı.1-1 olsaydı ilk yarı bence 2. yarı maç farklı biterdi.Sanki Sivasspor camiasının bu tip hatalara ihtiyacı var.Ayrıca Eskişehir taraftarları ligin ilk yarısındaki maçı hatırlıyor mu???Sivasspor camiası şampiyonluğa giden bir camia olduğu halde o maçtaki hakem hatalarında kimseyi zan altında bırakmadı.Herkes adam akıllı yorumlar yapsın.Evet hakem hataları hiç olmasa,ama hakemlerde insan ve bu hatalar bizede yapılıyor.Tek tek somut örnekler verip liste yapmak saçmalık.
Ezber Bozulacak O KADAR!!!

B.DUMANLI 23.02.2009 12:01

Sivas icin Eskisehir ,Antalya maclari ölcü olamaz.Bu hafta yapilacak mac ve kupa maclari bizim icin ölcü teskil ediyor.Bir tarafda generallerle (FB),diger tararafda askerlerin (Sivasspor) mücadelesi olacok.Sivasspor buradan yüzünün akiyla cikacak .Defansimiz gayet güzel orta sahamiz gününde olursa galibiyet neden olmasin.Sivasspor icin önünde tarihi firsat;bundan önce oynanan bir kac macdaki kötü oyunun üzerine sünger cekebilme maci.Aslinda SIVASSPORUMUZ SAMPIYONLUGA COK YAKIN.Bu hafda sonu Antalya deplasmani var Trabzonun. Antalya yenilirse cok büyük yara alir,yenerseTB sarsilir.Gelelim GS´ye su anda klüb karisik önlerinde Bordo maci var ,hafdaya Konya deplasmani var .BJK kendi sahasinda Ist.B.B´ile oynayacak ;Ist. yenilirse cok büyük yara alir.Bu kolay bir mac olmiyacak.Ankaraspor biz FB´ile karsilasirken onlarda BJK ile karsilasacak.Ilk ic saha macimiz Ankaraspor´la.Hersey bizim lehimize dogru giderken SIVASSPOR´un FB´ye yenilecegini sanmiyorum en kötü sonuc beraberlik olurki bizde dünden raziyiz.Yok FB üzerimize gelirde kontrolü elden birakirsa vay haline hic affetmeyiz.Korku onlarda olacak cünki biz o maca lider olarak cikiyoruz.Onlar kaybederse cok sey kaybederler.Bizim SU ANDA EN CIDDI RAKIBIMIZ BJK gibi görünüyor.Onun icin Sivas´in bir kac maclik kötü oyunu olabilir.Rakiplerimiz belli ,gecen yil büyük takimlara yenildigimizden sampiyonlugu kaybetmedikmi.Suana kadar büyük takimlara karsi yenilgimiz yok.Musa ve Sezer Kadiköyde daha bir baska oyniyacak.Inanmak basarinin yarisidir.Sivassporumuzdan daha hayirli haberler duymak dilegiyle....

FANATIK YIGIDO 23.02.2009 12:07

hakemler penalti verdide bizmi itirazettik kimse bize yuklenmesin bosuna hakemler bizim kardesimizdeyil akrabamizdeyil gitsinler hakemlerle urassinlar bizledeyil hem hangi uyuncu fagul yaptiginda tamam ben penalti yaptim hakemder bunabenzer daha unceleride bir cok faguller oluyodu ve oluyoda kimse bukadar elestirmiyodu 1-O bittiyi icinmimac bukadar elestiri penlti olsaydibile birseydeyismezdi gine ustunluyusalardik yenerdik.

omer58 23.02.2009 12:19

arkadaşım hangi mantıkla yazdın bunu anlamış değilim ?
ts (kayseri eskişhir ankaragücü)maçlarını izlemedin herlade ama onlardan böyle bir tepki gelmedi gelmezde zaten
eskişehir maçında hakem kötü idi maçı katletti de bu golüde mi hakem attı allah aşkına
kime sorsan hakemlerden şikayetçi eskişehir tamam belki bu gün hakem penaltısı verilmedi ama istanbul büyükşehir belediye maçını ne çabuk unuttu
bide moda olmuş sivasspor hakem hataları ile buraya kadat geldi yok ya ezikliğin bu kadar ı gerçi senin gibi biri böle bi başlık atarsa onlarada bu fırsat doğar
sivasspor un aleyhine hakem hataları olmadımı antalya .eskişehir gs(samiyende ki son dakika golü ofsayt) ve kazandığımız maçlarda oldu bu yüzden gündeme gelmedi
sivasspor un başarısaına kimse gölge düşüremez özellikle ts lilere sesleniyorm (misafirlerin çoğu sizsiniz) sizi sivastaki maçta ezeceğiz bu sefer bahanenz soğuk olmayacak yaza denk geliyo peki bu sefer bahaneniz ne olacak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:03.