![]() |
"Sadri Şener, F.Bahçe beresi..."
"Sadri Şener, F.Bahçe beresi..."
[IMG]http://www.sporx.com/images/1/29/9011_B_sadrisener007.jpg[/IMG] AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in açıklamasında belirttiği Sivasspor-Galatasaray lig maçında, Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Fenerbahçe beresiyle maçı izleyen ve basında haber olan milletvekilinin kendisi olduğunu belirterek, ''Trabzonlu siyasetçilerin, Trabzonspor yöneticilerinin, özellikle Trabzonspor başkanının FB, GS, Beşiktaş bere ve atkıları ile Trabzonspor maçlarını izleyebilmelerini diliyorum'' dedi. Uzun, yaptığı yazılı açıklamada, dün basında yer alan haberlerde, ''Her Yönüyle Trabzon'' etkinliklerinde bir panelde konuşan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, ''Sivasspor'un şampiyon olmasıyla iftihar edeceğini'' söyleyerek (Ama Sivas şehrinin buna hazır olduğunu göremedim. Fenerbahçe maçında Sivaslı bir milletvekili Fenerbahçe atkısı takmıştı. Anadolu'da bu böyle olmamalı. Herkes kendi şehrinin takımına sahip çıkmalı) diye konuştuğunu anımsattı. Öncelikle bu konuşmada düzeltme yapmak istediğini kaydeden Uzun, Sivasspor-Galatasaray lig maçında Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Fenerbahçe beresiyle maçı izleyen ve basında haber olan milletvekilinin kendisi olduğunu belirtti. Uzun, açıklamasını şöyle sürdürdü: ''Elbette herkes şehrinin takımına sahip çıkmalı, çıkıyoruz da. Ama kitleleri körü körüne şampiyonluğa kilitleyen 3-4 takımdan sezon sonunda bir şampiyon çıktığını unutmayalım. Olaya FB-GS rekabeti açısından 'bir espriyle' yaklaşarak takmış olduğum FB beresini sayın Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında takabilme cesaret ve hoşgörüsünü gösterebilirse kendisini tebrik edeceğim. Fanatizmin hastalık derecesine vardığı, kitleleri hatta kulüpleri baskı altına aldığı günümüzde kulüplerin önde gelen kişilerinin bunun önüne geçici faaliyetlerde bulunmalarını tavsiye ediyorum. Trabzonlu siyasetçilerin, Trabzonspor yöneticilerinin, özellikle Trabzonspor başkanının FB, GS, Beşiktaş bere ve atkıları ile Trabzonspor maçlarını izleyebilmelerini diliyorum. Sivasspor seyirci ve yöneticilerinin göstermiş olduğu hoşgörüden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.'' -ŞENER'İN SÖZLERİ- ''Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri'' çerçevesinde düzenlenen ve TRT Spikeri Levent Özçelik'in yönettiği ''Trabzonspor'' konulu panelde konuşan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Sivasspor'un şampiyon olmasından iftihar edeceğini belirterek, ''Ama Sivas şehrinin buna hazır olduğunu göremedim. Fenerbahçe maçında Sivaslı bir milletvekili Fenerbahçe atkısı takmıştı. Anadolu'da bu böyle olmamalı. Herkes kendi şehrinin takımına sahip çıkmalı'' diye konuşmuştu. 25.02.2009 Kaynak : AA |
Cevap: "Sadri Şener, F.Bahçe beresi..."
bir tirabzonlu bırakın millet vekilini sokaktaki bir vatandaş bile tirabzonun maçına gidipte başka takımın beresini takmaz ama bizim milletvekillerimize bakınca üzülmemek elde değil
|
ilk kez sadrı senerı taktır ettım...boyle bır ınsanın sıvası nasıl temsıl ettıgını de anlamıs degılım..esefle kınıyorum
|
Uzun, açıklamasını şöyle sürdürdü: ''Elbette herkes şehrinin takımına sahip çıkmalı, çıkıyoruz da. Ama kitleleri körü körüne şampiyonluğa kilitleyen 3-4 takımdan sezon sonunda bir şampiyon çıktığını unutmayalım. Olaya FB-GS rekabeti açısından 'bir espriyle' yaklaşarak takmış olduğum FB beresini sayın Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında takabilme cesaret ve hoşgörüsünü gösterebilirse kendisini tebrik edeceğim.
bizim vekil resmen laf ebeliği yapmış yok espiri mespiriyle yaklaşmışmış.TS başkanı Sadri Şeneri tebrik ediyorum... |
[B]Bu Adam Benim Şehrimi Temsil EDemez[/B]
|
millet vekili saçmalamış arkadaşlar.. bu nasıl bı mantık anlayamadım..
|
vekilimizden şimdiden tuttuğu takımı yenipte üzeceğimiz için özür diliyoruz...
|
bizim sivas böyle dışarıdan birini ihraç edipte şehrimize millet vekili seçersek olacağıda budur. daha futbolda kendi memleketini temsil etmeyen birisi nasıl olurda sivasın menfaatlerini düşünecek
|
Bu ne pişkinlik yahu...?
Adam hem vekil seçildiği ilde şampiyonluğa giden takımın maçına rakip takım beresiyle gidiyor,hem bizi ite köpeğe laf sahibi ediyor hemde çıkmış savunuyor bunu.Faruk Özak neler yapıyor Trabzona sen ona bak önce.Adam her türlü devlet imkanını sağladı Trabzonspor'a,transferler,HES ihaleleri,elaltından hibeler,yaşşı müsait olsa çıkıp gol bile atıcak.Bizimkide konuşuyor işte.Suç bunda değil bunu seçen halkımızda.Çok fenerliysen gider KADIKÖY'den koyarsın adaylığını,alırsın boyunun ölçüsünü uzun efendi. Ayrıca bu site moderatörlerine seslenmek istiyorum.Benim avartarım BOZKURT iken değiştirildi.Bende 2 haftadır AMPUL yaptım,kimse müdahale etmiyor.BOZKURT bir siyasi simge değildir.Türklerin Ergenekondan çıkışını temsil eder,sembol hayvanımızdır.Hiçbir partinin amblemide değil üstelik.Ama Ampul bir parti amblemi.Eğer anafikriniz siyasi parti amblemlerini yasaklamak ise bu durumu nasıl açıklıyorsunuz anaamıyorum.Benim Bozkurt avartarımı değiştiren kişilik bunu neden yaptığını ve Ampul avartarını neden değiştirmediğini açıklasın,bunu istiyorum. |
Futbol Takımı
Trabzonspor, Trabzon'da 1967 yılında kurulan futbol takımıdır. Renkleri Bordo ve Mavi dir.Profesyonel Futbol Ligleri tarihinde Türkiye Şampiyonu olan 4 takımdan biri ve tek Anadolu takımıdır. Ulusal Başarılar [değiştir]Turkcell Süper Lig: 6 Şampiyonluk: 1975-76, 1976-77, 1978-79, 1979-80, 1980-81, 1983-84, Türkiye Kupası: 7 Şampiyonluk: 1976-77, 1977-78, 1983-84, 1991-92, 1994-95, 2002-03, 2003-04 Cumhurbaşkanlığı Kupası: 7 Şampiyonluk: 1975-76, 1976-77, 1977-78, 1978-79, 1979-80, 1982-83, 1994-95 Başbakanlık Kupası: 5 Şampiyonluk: 1975-76, 1977-78, 1984-85, 1993-94, 1995-96 Trabzonspor'un Süper Lig Tarihi Uluslararası Başarılar [değiştir]1992 - UEFA Kupası (3. Tur) 1995 - UEFA Kupası (3. Tur) [B]Bukadar başarısı olan külübün halen başka takım tutan taraftarı varken sayın Sadri Şener Sivaslı Milletvekile takmış ben ona bi kaç örnek vereyim Mehmet Ali YILMAZ Eski Fenerbahçe üyesi Ergün GÜRSOY Galatasaray Aşbaşkanlığı yapan kişi oğul GÜRSOY Galatasaray üyesi bunlar belli örnekler ve Trabzonluların ikinci takımı genelde GS olması buna inanmayanlar olacak ama gerçek bunlar sen bukadar başarı yakala halen başka takım tutan taraftarın olsun sonrada Sivaslı Bir Milletvekiline kafayı takacaksın???????? Bence bu işleri bırakın herkez özgür olsun Eğer biz Trabzon gibi olursak Sivasda rakip takım dolaşmasın dersek Sivasda SİVASSPOR' dan başka takım forması olmasın dersek Öncelikle Üniversiteiyi kapatmamız lazım Askeriyeyi kaldırmamız lazım daha bunun gibi çok şeyler ARTIK TEK SÖZÜM BU VE SONUNA KADAR ARKASINDAYIM ZORLA GÜZELİK OLMAZ İSTEYEN TUTAR İSTEMEYEN TUTMAZ Bizler bu ligde yeniyiz bu havayı 1975 lerde değil 2005 lerde yakalıyoruz 1975 lerde bu havayı yakalasydık şimdi SİVASSPOR türbünleri 35000 -50000 kişiye oynardı buna inanın Büyük bir göç vermiş bir il olarak diyorumki eleştirmeyi bırakın zamanla herkez özüne döner yeterki tatlı dil olsun hakeret olmasın Zevkler ve renkler tartışılmaz [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:24. |