![]() |
FENERBAHÇE TARAFTARI...
Bir saat kadar fenerbahcenin taraftar sitesi antu.com a girdim herkez sivasın şampiyon olmasını istiyorum. diyor. Bir kaç mesajıda buraya taşımak istedim. Bunlar kadar artık bizde inanalım.
M.D Sanirim Sivasspor sampiyon olacak. Bu gucumuzle Sivassporu yenebilecegimizi pek sanmiyorum. Hakkeden kazansin. ............................. Baran biz nasıl olsa şampiyon olamayacaz görüntü öyleeee sivas yensın bizi yenıpde lazlara ve cınconun ekmeğine yağ sürmeyelim ......................................... 22.02.2009 11:43 Pazar #53 Fenerli Baba Turkcell Süper Lig 22.Hafta Fenerbahçe - Sivasspor Bari Sivas´i engellemiyelim... ..................................... 22.02.2009 11:54 Pazar #54 AhMeTfB Turkcell Süper Lig 22.Hafta Fenerbahçe - Sivasspor bizden bişey olmıcağı belli oldu hiçolmassa sivasa yardım edelim ........................................ unihamburg Ya hocam sen hala sampiyonlukta misin? Kacti o tren... Bari Sivas´in yoluna tas koymayalim. Gecen sene bizim yüzümüzden UEFA´ya kalamadilar‚ bu senede bizim yüzümüzden sampiyonlugu kacirmasinlar bari... Gerci biz böyle oynarsak Sivas bizi rahat yener... ............................................. 22.02.2009 15:39 Pazar #63 burak35 Turkcell Süper Lig 22.Hafta Fenerbahçe - Sivasspor Kazanıp Sivasa çelme çakmaktansa ve galibiyetle eziklere şampiyonluk yolunu açacaksak varsın kazanmayalım . .................................. 22.02.2009 16:47 Pazar #65 ili34 Turkcell Süper Lig 22.Hafta Fenerbahçe - Sivasspor Sivasspor favori bence ................................... 23.02.2009 12:02 Pazartesi #87 doguefe37 Turkcell Süper Lig 22.Hafta Fenerbahçe - Sivasspor Bence kesin Sivas´ı yeneriz. Sonra‚ Bize de yazık olur‚ Sivas´a da... .............................. |
Cevap: FENERBAHÇE TARAFTARI...
doğru söylüyorlar fakat zaten onların bize kolaylık göstermesine gerek yok biz işimize bakacağız..
|
[B][COLOR="Blue"]buradan tüm fenerbahçenin iyi ve kötü gününde her zaman desteğini esirgemeyen ve fenerbahçenin büyük taraftarı antu ve gfb grubuna bir sivasspor taraftarı olarak bizlere böyle güzel yazıları yazan değerli abilerimize ve kardeşlerimize sevgilerimi iletirim.Ve burada bize paylaşan değerli arkadaşımızada teşekkür ederim.spor sevgi ve kardeşliktir.sporda teröre hayır sporda birli ve beraberlik benim için en önde gelir.kim şampiyon ulrsa olsun ama hepimiz kardeşiz.[/COLOR][/B]
|
[B]paylaşım için teşekkürler...........[/B]
|
Gümbür Gümbür Geliyoruz Be Türkiye
|
fener taraftarı, diğer istanbul takımlarının taraftarlarına göre bize daha fazla sempatiyle bakıyor, bu bir gerçek...inönü ve ali samiyende dünya kadar küfür yiyen takımımıza fb stadında küfredildiğini duymadım....ancak, kimsenin bize kolaylık göstermesine ihtiyacımız yok...ilk maçta feneri eze eze yendik, bakmayın skorun 2-1 olduğuna...inşallah gene yenebilecek güçteyiz...skor tahmini yapmam genelde ama bu maçı da sanki aynı skorla alacağız gibi geliyor bana...Allah yardımcınız olsun yiğidolar...
|
ayıdan post ıstanbuldan dost olmaz
|
öyle yada böyle biz onları burda yenecez.çünkü sivassporum bu sene ilklerin hepsini gerçekleştiriyor.
|
[QUOTE=etzel1967;484253]fener taraftarı, diğer istanbul takımlarının taraftarlarına göre bize daha fazla sempatiyle bakıyor, bu bir gerçek...inönü ve ali samiyende dünya kadar küfür yiyen takımımıza fb stadında küfredildiğini duymadım....ancak, kimsenin bize kolaylık göstermesine ihtiyacımız yok...ilk maçta feneri eze eze yendik, bakmayın skorun 2-1 olduğuna...inşallah gene yenebilecek güçteyiz...skor tahmini yapmam genelde ama bu maçı da sanki aynı skorla alacağız gibi geliyor bana...Allah yardımcınız olsun yiğidolar...[/QUOTE]
Kardeş sana katılıyorum...İnönü'de. Sami Yen'de ne ayılığımızı bıraktılar ne de yemediğimiz küfür kaldı. Saraçoğlu'nda her zaman iyi karşılandık...Durun bakalım birde bugüne neler olacak...Biz herkesi iyi karşılıyıruz..Kargalar Kediler gibi yapmazlar umarım... |
Gerçekten 3 büyüklerin içinde Sivasspora en iyi bakan ,seven taraftar Fenerbahçe taraftarıdır.Bundan dolayı onlara teşekkür ederiz özelliklede Gfbye.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:06. |