SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   İzmirliYiğidolar toplanalım ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24089)

izmirliyigido 28.02.2009 21:39

İzmirliYiğidolar toplanalım !

İzmirli Yiğidolar olarak oluşturduğumuz grubumuzu daha ileriye götürmek, faaliyetlerimizi daha geniş bir yelpazeye yaymak için, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, daha kapsamlı organizasyonlara imza atmak için ve herşeyden önemlisi dernek kurabilmek için fikir alışverişi yapmak üzere tüm [B]İZMİRLİ YİĞİDOLARI [/B]8.Mart.2009 Pazar günü Toplantıya davet ediyoruz.

Hem faaliyetlerimizi görüşmek, hem Denizlispor maçı için organizasyon yapmak hemde son zamanlarda kalkıştığımız, polar, atkı ve benzeri konuları görüşmek üzere toplanmayı uygun gördük.

Gündemimiz şu şekilde oluşacaktır:

[B]1- [/B]Denizlispor maçı organizasyonu ve öneriler
[B]2-[/B] Polar, atkı vb. grup etkinlikleri
[B]3-[/B] Dernek kurulum çalışmaları hakkında bilgi
[B]4-[/B] Grup faaliyet ve görev dağılımı

Bu toplantıya gelirken fikirlerinizle, önerilerinizle ve bilhassa da örnek polar ile (izmirliyiğido35 ve izmirligardaş58) gelirseniz memnun olurum.

Herkesin ama [B]herkesin[/B] toplantıya katılmasını rica ediyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

[B]Adres: [/B]SİDAYDER Dernek Salonu - Karşıyaka Çarşısı Akbank Sokağı 1. ara 1714 Sok. No:29/1 (Karşıyaka Polis Karakolu karşısı)
[B]Tel:[/B] (0232)-364 23 58

[B]Tarih:[/B] 08.Mart.2009 - Pazar

[B]Saat:[/B] [COLOR="Red"][B]12:00 [/B][/COLOR](Toplantı saatimiz 14:00'ten [B]12:00[/B]'ye [B]alınmıştır[/B]. Malumunuz o gün Sivasspor-Ankaraspor maçı var !!! )

AYK

GokhanTurna 28.02.2009 21:42

Cevap: İzmirliYiğidolar toplanalım !

[B]Kesinlikle Orada Olacağım. Takımımız İçin Elimizden Gelen Herşeyi Yapmaya Hazırız[/B]

GLoBe-Y-Gençlik 28.02.2009 21:50

[B]Başarılar I[COLOR="Red"]zmırlı[/COLOR] Yiğidolara.. Diliyorum Allah Yolunuzu Açık Etsin.[/B]

GokhanTurna 01.03.2009 10:29

[B]Bütün İzmirli Yiğidoları Bu Toplantıya Bekliyoruz[/B]

bahadır erdem 01.03.2009 12:28

ALLAH BİR MANİKEKEDER VERMEZSE TOPLANTIYA KATILACAĞIM.

gül5858 01.03.2009 12:55

....BAŞARILAR İZMİRLİ YİĞİDOLAR ..:):):)

GokhanTurna 01.03.2009 15:31

Burak abi,Cihan,Fatih ve Anıl kesinlikle katılmalılar ama ses soluk yok onlardan:D

Kibrisli 01.03.2009 15:47

Gökhan'cım ben İzmir'de olursam katılacağım tabii ama o tarihlerde Bursa'ya gideceğim.... Eğer daha geç gitme ihtimalim olursa kesinlikle geleceğim...

GokhanTurna 01.03.2009 16:04

[QUOTE=Kibrisli;485167]Gökhan'cım ben İzmir'de olursam katılacağım tabii ama o tarihlerde Bursa'ya gideceğim.... Eğer daha geç gitme ihtimalim olursa kesinlikle geleceğim...[/QUOTE]

[B]İnşallah toplantıda olursun abi toplantıda görüşmek üzere;)[/B]

izmirliyigido 01.03.2009 16:35

[QUOTE=bahadır erdem;485062]ALLAH BİR MANİKEKEDER VERMEZSE TOPLANTIYA KATILACAĞIM.[/QUOTE]

Bahadır bey mutlaka ama mutlaka bekliyorum. Dernek olayını şekillendirmemiz gerekiyor. Ulaşabildiğimiz herkesi haberdar edelim.

AYK

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:22.