SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Fenerbahçe'den Özür (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24203)

SivasSpor.Com 05.03.2009 17:22

Fenerbahçe'den Özür

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/fb_ablem.jpg[/IMG]

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, maçın bitiminde stat hoparlörlerinden yayınlanan türkünün, futbolun ve sporun dostluk, kardeşlik; her maçın da aslında bir festival ve eğlence olması gerektiği durumu göz önünde bulundurularak çalındığı kaydedildi.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Fortis Türkiye Kupası'nda dün gece Sivasspor ile yapılan maçtan sonra, stat hoparlörlerinden ''Sivas'ın yollarına...'' türküsünün çalınmasında bir art niyet aranmaması gerektiğini belirterek, ''Üzülenler varsa da onlardan özür dileriz'' denildi.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, maçın bitiminde stat hoparlörlerinden yayınlanan türkünün, futbolun ve sporun dostluk, kardeşlik; her maçın da aslında bir festival ve eğlence olması gerektiği durumu göz önünde bulundurularak çalındığı kaydedildi.

Açıklama şöyle:

''Maç sonunda bu şarkının çalınmasının altında, kesinlikle rakip takım yönetici, oyuncu ve taraftarlarına herhangi bir hakaret ya da alay etme gibi bir durum söz konusu değildir ve olması beklenemez. Tüm ülke tarafından çok sevilen bu şarkının maçın sonunda çalınmasından dolayı alınan ya da bunu hakaret gibi görenler olduysa, bu, tüm camiamızı son derece üzer. Bu noktada üzülenler varsa da onlardan Fenerbahçe Kulübü olarak özür dileriz.''

izmirliyigido 05.03.2009 17:28

Cevap: Fenerbahçe'den Özür

Ben zaten olaya o açıdan bakmamıştım. Tüm taraftarın hep birlikte bir Sivas türküsü ile eğlenmesi bilakis hoşuma da gitmişti. Ama özür diliyorlarsa da ben kendi adıma kabul ediyorum. Olayda bir artniyet aramamıştım.

AYK

memet24 05.03.2009 17:28

biz turu geçersek istanbul kızı suzan gel kolarıma uzan dinletiriz.............

sivaslıbaki 05.03.2009 17:30

terbiyesizler yapıyorlar sonra çıkıp özür diliyorlar. bide sanki ben Bülen uygunda bir fenerbahçelilik seziyorum ama siz nedersiniz?

talipmercan 05.03.2009 17:30

Biz safız ya inandık!!! Resmen Sivassporla ve bizlerle alay ettiler maç sonunda.Spor dostluk ve kardeşlikmiş,tabi bu sonuçtan sonra böyle edebiyat yaparsınız Fenerliler.Sizlere 22 Nisanda 4 Eyülde gereken dersi Sivasspor fazlasıyla verecektir vede turu atlayacak skoru elde edecektir.Bizler taraftarlar olarak inanıyor ve sivasspora güveniyoruz.Yeterki futbolcularda kendilerine inansın ve güvensinler!!!

münihliyigido58 05.03.2009 17:34

özürleri de alay!
yok hic art niyetleri yoktu.
yok her maçın da aslında bir festival ve eğlence olması gerektiği....
özürlü fenerbahce camiasinda özür beklemek... aynen böyle olur.
Ayni sarkiyla onlari kupadan ugurlayacagiz.

Mursallı yiğido 05.03.2009 17:34

Bizimle açık açık dalga geçtiler ama Sivas'taki maç için de güzel bir İstanbul türküsü bulmamız lazım.

Del Piero 05.03.2009 17:36

bu maçın birde 4 eylülü var fevebahceliler sizi bekliyoruz !!!!

bugokturk 05.03.2009 17:39

Bize bir gönderme yaptıkları ortada, sonuçta biz yensek o şarkı çalmıcaktı. Ama gene de büyük bir olay degil bir hakaret, bir terbiyesizlik yok. Her gittigimiz yerde tribünlerden ana avrat küfürler yiyecegimize, keşke herkes Sivas'ın Yollarına'yı söylense...

Bizim kültürümüze ait bir türküyü istedikleri kadar söyleyebilirler bana koymaz.

Del Piero 05.03.2009 17:41

[QUOTE=bugokturk;487354]Bize bir gönderme yaptıkları ortada, sonuçta biz yensek o şarkı çalmıcaktı. Ama gene de büyük bir olay degil bir hakaret, bir terbiyesizlik yok. Her gittigimiz yerde tribünlerden ana avrat küfürler yiyecegimize, keşke herkes Sivas'ın Yollarına'yı söylense...

Bizim kültürümüze ait bir türküyü istedikleri kadar söyleyebilirler bana koymaz.[/QUOTE]

birde bunu değiştirerek söyüyorlar asıl hedefleride bu bence

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:17.