SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İnanıyorum; Şampiyon Olacağız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24215)

SivasSpor.Com 06.03.2009 17:31

İnanıyorum; Şampiyon Olacağız

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/7_189911_UYGUN280.jpg[/IMG]

Fenerbahçe'yi eleyerek kupada finale yükselecekleri savunan Uygun, lig için ise "İnanıyorum ve söylüyorum, Anadolu'dan bir şampiyon çıkacak ve bunun adı da Sivasspor olacaktır" diye konuştu..

Hedeflerinden şaşmadıklarını kaydederek, Sivasspor'un Fortis Türkiye Kupası'nda 22 Nisanda 4 Eylül Stadyumu'nda tur atlayacağını savunan Uygun, şöyle devam etti: ''Kupanın ilk ayağını unuttuk. Şimdi pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Ankaraspor maçını düşünüyoruz. Ankaraspor engelini aşarak liderliğimizi devam ettirmek ve zirvedeki yerimizi korumak istiyoruz. Hedefimizde kesinlikle bir şaşma olmadı. İnanıyorum ve söylüyorum, Anadolu'dan bir şampiyon çıkacak ve bunun adı da Sivasspor olacaktır.''

Fenerbahçe ile Kadıköy'de biri lig, biri de kupa olmak üzere bir haftada iki müsabaka yaptıklarını anımsatan Uygun, şunları kaydetti: ''Bu iki müsabakada da yenildik. Yenilgilerin kesinlikle arkasına sığınmak istemiyoruz. Kupanın ikinci ve son ayağını Sivas'ta oynayacağız. 4 Eylül Stadyumu'nda yapacağımız müsabakada gülen taraf kesinlikle Sivasspor olacaktır. Kupada şansımız sürüyor. 22 Nisanda herkes Sivasspor'un gücünü görecektir.''

Sivasspor.org.tr

isa60 06.03.2009 17:35

Cevap: İnanıyorum; Şampiyon Olacağız

hocam sadece sen inanıyorsun biletler tükenmiyomuş bu şehir bu takımı hak etmiyor bu şehre 2. lig yakışır başka şehirde olsa bu takım orda yeyerinden oynar sivaslı uyuyo allah yardımcın olsun bu insanlarla işin zor

muratduru58 06.03.2009 17:35

HOCAM İNŞALLAH YENERİZ FENERİ. SEN DAHA İYİSİNİ BİLİRSİN. BİRAZ DAHA MOTİVASYON YETERLİ. BİZLER MORALLERİMİZİ BOZMUYORUZ TAKIMIMIZDA BOZMASIN. FENERE GEREKEN DERSI VERELIM.

YigidoGenclik38 06.03.2009 17:37

[COLOR="SandyBrown"][B]sampıyon cıkacak ama

statımız bir türlü dolmuyo hala bosluklar var bu nası taraftar gelse bile bagıran yokk[/B][/COLOR]

Yiğiter 06.03.2009 17:37

Bülent Hocam...Benim inancım hiç bitmedi..Bu yıl iki kupayı da alacağız..Buna müthiş bir inancım var..

sivasli215 06.03.2009 17:40

[B]hem lig maçını hem de kupa maçını kadıköy saraçoğlu stadında izledim

ama keşke gitmez olsaydım.21 maçta 13 gol yiyen takımımız 2 maçta 7 gol yedi!!!
lig maçından sonra yazmıştım gol attıktan sonra takımda bir rehavet mi desem başıboşluk mu desem acayip bir durum hakim oluyor,gol atıp arkasından bu kadar çabuk gol yiyen kaç tane takım var merak ediyorum!
kupa maçında skor 3-1 iken artık bitsin diye dua ettim içimden.çünkü öyle bariz hatalar yapıyoruz ki 4-5 bile yiyebilirdik

bence kupa için artık işimiz çok zor.bu saatten sonra ligi düşünmek gerekir,acı ama gerçek!!!

kupa maçındaki en güzel olay attığımız muhteşem gol öncesinde takımımıza küfür eden,orayı bayram yerine çeviren fb taraftarının 2 dakikalığına da olsa seslerinin kesilmesiydi.ölüm sessizliği hakim oldu stada.keşke o 3. golü yemeseydik!!!![/B]

FANATIK YIGIDO 06.03.2009 17:47

bulen hocam bizi finale cikar su inanmayan insanlarin yuzunu kizart

Berkkaya5858 06.03.2009 18:15

sivas istanbul da beşiktaşa hiç maç kaybetmedi ki 4 maç ta 3 ünü aldı gs ile bu yıl çok iyi oynadı beraberlikle ayrıldı o da son dakikada yenildi onu sivasta iki maçtada yendi biri penaltıllardan olmak şartı ile ama ne oluyorsa anlamak mümkün degil sanki fenere karşı bilinçli oynamıyoruz yada sempatimiz var bu kadar da olmazki sen finale çıkasaksın yenersen sen şampiyon adayısın yenersen arandaki puan farkını 11 e çıkartacaksın öyle olmadı iki maç kolay teslimiyet ve iki maglubiyet yenilen 7 gol ki o zamana kadar 21 maçta 13 gol memiş bir sivassporken tuhaf bir durum oldu ama çok üzüldüm bir sivassporlu olarak ....EN BÜYÜK SİVASSPOR herşeye rağmen.

Mursallı yiğido 06.03.2009 18:17

Şu son maçlara baktığımızda hiç de iç açıcı bir durum yok ama toparlanacağımıza inanıyorum.

ready 06.03.2009 18:19

[B]sivasspor ikinci lideyken seyirci potansiyeli daha bir başkaydı takım şampiyonluk yolunda ilerliyor ne hikmetse milletin üstüne tabiri caizse ölü topragı serpilmiş hiç oralı bile degiller[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:46.