![]() |
Yiğido Gençlik Dakika 58 Video
[B][B]YİĞİDO GENÇLİK ANKARASPOR MAÇI DAKIKA 58 VİDEO[/B]
[URL="http://www.izlesene.com/video/spor-yigido-genclik-ankaraspor-maci/811690"]Yiğido Gençlik Dakika58 Show Sende Tıkla İzle..[/URL] [URL="http://www.izlesene.com/video/spor-yigido-genclik-ankaraspor-maci-dakika-58/811743"]Yiğido Gençlik Ankaraspor Maçı Video [/URL] Yiğido Gençlik Sunar [/B][/B] |
Cevap: Yiğido Gençlik Dakika 58 Video
[B]tutmadım ama daha iyisi olcagına eminim başlangıcını yaptınız gerisi iyi gider inşallah[/B]
|
[B]İnşallah Daha İyisi Olur...Ağzınıza Sağlık[/B]
|
[QUOTE=velibircan;489549][B]İnşallah Daha İyisi Olur...Ağzınıza Sağlık[/B][/QUOTE]
Sagolasın Kardeşımm Ins Olur...! |
[QUOTE=GokhanTurna;489546][B]tutmadım ama daha iyisi olcagına eminim başlangıcını yaptınız gerisi iyi gider inşallah[/B][/QUOTE]
[B]Gökhan Sagol Baba Daha İyisi İçin Uğraslara Devam..![/B] |
ARKADAŞLAR GUZEL OLMUŞ AMA DAHA GUZELLERİNİDE BEKLİYORUMMMMMMMMM
|
önce dört eylülün adından dördüncü dakika showu yapılmalı(Burası dört eylül buradan çıkış yok) ardından 41 kere maşallah anlamında bir show gerekli.(maşallah maşallah kırbırkere maşalah)sonrada 58 dakika showu(plaka plaka sivasspor plaka)
ondan sonra da salla showu sürmelidir. beşiktaştan başlanmalıdır. salla salla beşiktaşı salla salla salla türkiyeyi salla sallaaaaaaaaaaaaaaa sallaaaaaaaaaaaaaa ondan sonrada hızlanarak beşiktaşı salla türkiyeyi salla diyerek sürdürülebilir. bir dalda iki kiraz bir al biri beyaz hadi benim sivasım beşiktaşa goller yaz. hoppa hoppa hoppa sivasım puanları topla topla sivasım benden öneri bu.Ama ankara spor maçındaki showuda beğendim.başlangıç için iyi idi |
[B]Mesajlar için teşekkürler inş olucaktır...[/B]
|
GÜZEL MESAJLAR . BAŞLANGINÇLAR İYİ . DAHA GÜZELLERİNİ , DAHA İYİLERİNİ YAPABİLİRİZ . ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTARINA DAHA İYİSİ GEREKLİ.
|
[QUOTE=konartr58;489573]önce dört eylülün adından dördüncü dakika showu yapılmalı(Burası dört eylül buradan çıkış yok) ardından 41 kere maşallah anlamında bir show gerekli.(maşallah maşallah kırbırkere maşalah)sonrada 58 dakika showu(plaka plaka sivasspor plaka)
ondan sonra da salla showu sürmelidir. beşiktaştan başlanmalıdır. salla salla beşiktaşı salla salla salla türkiyeyi salla sallaaaaaaaaaaaaaaa sallaaaaaaaaaaaaaa ondan sonrada hızlanarak beşiktaşı salla türkiyeyi salla diyerek sürdürülebilir. bir dalda iki kiraz bir al biri beyaz hadi benim sivasım beşiktaşa goller yaz. hoppa hoppa hoppa sivasım puanları topla topla sivasım benden öneri bu.Ama ankara spor maçındaki showuda beğendim.başlangıç için iyi idi[/QUOTE] Arkadasın söyledikleri dikkate alınmalı!! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:29. |