SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Kamanan sustu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24281)

Mursallı yiğido 10.03.2009 16:04

Kamanan sustu

Golleriyle ligdeki son iki galibiyette başrol oynayan Fransız futbolcu, üç maçtır kayıp
Sivas'ın devre arası transferi Yannick Kamanan'ın hızı çabuk kesildi. Fransız yıldız, üç maçtır gol atamazken, son iki maçta 90 dakikayı göremedi. En son F.Bahçe'ye 4-2 yenildikleri karşılaşmada 2 asist yapan oyuncu, kupa yarı finalinde 21 dakika şans bulabildi. Ankara maçında ise ilk yarı sonunda oyundan çıktı. Kamanan, son Kocaeli (2-0) ve Eskişehir (1-0) galibiyetlerinde 1'er gol atmıştı.

esentepeli58 10.03.2009 16:06

Cevap: Kamanan sustu

kamanan her zman iyi golcü her maçta gol yazacak teknik var adamda zamanla daha iyi olucak ?

OLCAY_58_AKKUS 10.03.2009 16:08

adama pas vermezlerse ne yapsın kamanan.topu alan mehmete pas vermek zorunda sanki.pas vermeyenide fırçalıyor adam.mehmet çok kötü son haftalarda bence ondan kaynaklı.ayrıca baliliyide küstürdü hoca.

ZALIM_58 10.03.2009 16:16

VALLA MEHMET OLDUKTAN SONRA KAMANAN A PAS VEREN YOK ADAM NE YAPSIN TEK BAŞINA PRESMİ YAPSIN YOPMU ÇALSIN HUCUMAMI ÇIKSIN BENCE MEHMET İ BİR KAÇ MAÇ DİNLENİRMELİ BÜLENT HOCA ÇOK TOP KAPTIRIYO TAKIM HUCUMA ÇIKARKEN YAVAŞLATIYO HUCUMU KESİYO DİYE BİLİRİZ ARTIK PAS VERMEZ OLDU HER TOPA BEN VURAYIM BELKİ GOL OLUR UMUDUNDA AMA YANLIŞ YAPTIGININ FARKINA VARMASI İÇİN EN AZ 2 MAÇ DİNLENDİRSİN HOCA GÖRSÜN NASIL HUCUMU YAVAŞLATTIGINI İNANIYORUMKİ TAKIM MEHMET SİZ DAHA ÇOK GOL ATARAK KAZANACAKTIR

konartr58 10.03.2009 16:26

BEN ANKARA MAÇINDA ÇOK İYİ İZLEDİM.kAMANAN'A PAS VERMEDİLER.mEHMET YILDIZ,MUSA AYDIN VE ABDURRAHMAN DERELİ BUNU GÖSTERE GÖSTERE YAPTILAR.TÜM SEYİRCİDE BUNU DİLLENDRDİ.DOĞRU BİR YAKLAŞIM DEĞİL.

Yiğiter 10.03.2009 17:27

Kamanan gibi oyuncuların kötü oynasa bile sahada kalması gerekir diye düşünüyorum..Zira ne zaman ne yapacağı,nerden nasıl şut vuracağı belli olmuyor..Sahadan çıkmamamlı!

GuNaY 10.03.2009 17:50

[B]Bir önceki lig maçında 2 asist yapıyor, sonraki maçta sebepsiz dahi olsa gol veya asist yapamadı diye susmuş mu oluyor??

Biraz insaf edelim, futbolcularda insan, asist yapmaz ama atağı başlatır, top kapar, çalım atarak oyuncu eksiltir vs. Bizdeki iyi oyun anlayışı sadece gol atmak ve attırmak mı?[/B]

COBANSARAYLI 10.03.2009 17:57

[QUOTE=Yiğiter;489943]Kamanan gibi oyuncuların kötü oynasa bile sahada kalması gerekir diye düşünüyorum..Zira ne zaman ne yapacağı,nerden nasıl şut vuracağı belli olmuyor..Sahadan çıkmamamlı![/QUOTE]

katiliyorum yigido, ankara macinda kamanan degil musa ciksaydi ikinci yari ankara gol atamazdi cunku fener macinda ugura buyur vur kafayi dedigi gibi ankara macindada genc umuta amman degmeyim buyur vur dedi ve rakibi rahatsiz edecegine syirci kaldi vede gol attilar kamanan cikmasaydi musa o hatayi yapmazdi ve kamanan firsatciligini kullanir ve bir gol ya atar yada attirirdi

YigidoGenclik38 10.03.2009 18:11

susan sadece kamanan degil bütün futbolcular........

pover58 10.03.2009 18:27

az şans az gol az asist.hoca bu muhammedde ne buluyor halen anlıyamadım kamanan yedek kalıyor muhammed oynuyor,tum çıkıyor muhammed gene oynuyor.anlayan varsa lütfen banada anlatsın.mehmet desen bir başka.kamanan banko oynamalı*bence hoca hata yapıyor kamananı kesmekle.tabi bu benim görüşüm hoca bülent,herşeye ragmen arkasında ve yanındayız.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:25.