![]() |
sivasımızın bu tempoda sezon sonu nerede olmasını isterdiniz
gönül ister ilk 3 ama lig uzun v engebelerle dolu tecrübesızlik buyuk kayıp bizim icin
|
bence
takım bu trendi yakalamişken bütün gücüyle sarılmalı ve avrupa yolunu zorlamalıdır.
Hepimiz biliyoruz ki takımlar genelin de aynı basarı grafiğini sergileyen hiçbir takım yok bazıları çıkış yapar ani bazıları ise ani çakılır örnek beşiktaş bu sene belkei seneye fener yada ALLAH KORUSUN SİVAS sivas böyle giderse önümüzdeki yıl elindeki oturmus kadrodan bol miktarda oyuncu kaybeder yani diğer takımlar elır . Ben isterim bu çıkışla sonuna kadar gitmeli ve en azından UEFA KUPASINA KATILMALI O ZAMAN BİR ZAMANLAR DENİZLİ SPORUN YAPTIĞI GİBİ AVRUPADA DA KENDİNİ TANITMA FIRSATI BULUR. LİGDE EN KÖTÜ 5 NCİ OLMALIYIZ. |
bu tempoda giderse 4. veya 5. olur ama bu hızla gitmesi çok zor gibi görünüyor.bu sene ligi ortalarda btirelim bizim için büyük başarı.
|
bu tempoda elbette iyi olur ama daha ligin başındayız.
ben de ilk 6 yeterli başkanın dediği gibi... |
ilk beşten aşağıya inmeyeceğimize garanti veririm
|
BUNUNLA İLGİLİ DE TOPİC VARDI AMA
BU KONUYADA DAHA ÖNCE TOPİC AÇILDI ARKADAŞLAR
AMA YİNE DE ESKİ TAHMİNİMİ YİNELİYORUM BU TAHMİN LİG BAŞLAMADAN YAPILDI SİVASSPOR 7. SIRADA 44 PUANLA TAMAMLAR DEMİŞTİM AYNEN İDDİAMDA DEVAM EDİYORUM |
UEFA...
Heralde sampiyon olmasini isterdim,soruya cevap olarak ama Avrupaya gidecegine inaniyorum...
|
[b]İLK ON KESİN..İLK BES GARANTİ..SAMPİYONLUK CEPTE!!![/B]
|
BEN BU TAKIMA SONUNA KADAR GÜVENİYORUM GEÇEN SENE BİZE MUTLULUKLARIN EN BÜYÜĞÜNÜ YAŞATTILAR
BEN KENDİMİ BU SENE TAKIMIMA GÜVENEREK UEFA KUPASINA KATILIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM AKSİ BİR SONUCU BAŞARI SAYMIYORUM TABİ İLK 3 OLURSA O DAHA GÜZEL OLUR GÜVENMEK BAŞARININ YARISI OLDUGUNA GÖRE BAŞKA SÖZE HACET KALMIYOR |
bu sene aslına bakarasanız çok süper başladık diyemeyiz gerçi yeni yakımımız filan ama...bunlar bizim için ilk eteapta başarı diyebiliri ama 7 milyon potansiyelli sivassporun çok daha iyi olacağını düşünüyorum zira her macta daha iyi oynuyoruz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:51. |