SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Her Türlü Şampiyon (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24385)

SivasSpor.Com 17.03.2009 02:36

Her Türlü Şampiyon

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun_2.jpg[/IMG]

''Sivasspor hala şampiyon olabileceğine inandıramadı mı'' şeklindeki bir soru üzerine Uygun, Sivasspor'un kısıtlı imkanlarla buralara kadar geldiğini belirterek...

Sivasspor'un markalaşma yolunda inanılmaz hamleler yaptığını ifade eden Uygun, ''Ama 100 yıllık tarihinde şampiyonluklarla dolu, birçok başarılara imza atmış bir Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor gibi Türkiye'nin 4 tane gurur kaynağı olmuş çok önemli takımlar var.

Bunların olduğu bir ortamda tabi ki bizlerin favori çıkma ihtimali yok'' diye konuştu. Sivasspor olarak şampiyonluk hedeflerine ulaşmak için ligin sonuna kadar mücadelelerini vereceklerini vurgulayan Uygun, ''Bu ligin sonucunda şampiyon olan şampiyon olmuş olacak. Ama şampiyonluk mücadelesi vermiş, bu yolda o kadar kısıtlı imkanlarla mücadele etmiş Sivasspor, şampiyon olmasa bile şampiyondur benim için. Herkesin gönlünde olduğu gibi'' dedi.

Dark Force 17.03.2009 04:08

Cevap: Her Türlü Şampiyon

[B]Gönüllerin şampiyonu geçen sene olduk gerçek şampiyonluk istiyoruz hocam İnşallah başarıcaz...[/B]

GuNaY 17.03.2009 04:30

''Bu ligin sonucunda şampiyon olan şampiyon olmuş olacak. Ama şampiyonluk mücadelesi vermiş, bu yolda o kadar kısıtlı imkanlarla mücadele etmiş Sivasspor, şampiyon olmasa bile şampiyondur benim için. Herkesin gönlünde olduğu gibi'' dedi.

[B]Hocam bu sözler artık yetmedi mi? Son söylemlerinizden sonra gönüllerin şampiyonluğundan bir alt lige düştük. Daha az demeç verip, takımı daha çok motive etseniz?...

Bütçemizin artması şampiyonlukla doğru orantılı... Hele hele şampiyonlar ligine gitmek şu andaki bütçemize denk bir gelir getirecek. Artık buna yoğunlaşsak...[/B]

ReTiReD 17.03.2009 07:50

Bence Sivas seyirci ve takim şampiyoluk havası na girerse başarısız olur
GECEN SENE YE DİKKAT CEKERİM ....

mysuskunx 17.03.2009 08:09

Gönüllerin Şampiyonu Böyle Olunur............

altuntas58 17.03.2009 08:10

[B]Bülent hocam basına çok akıllı demecler veriyorsuntebrik ederim biz bu liğde en son maca kadar mücadelemizi verelim ben inanıyorumki bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı yine biz olacağız hiç takımı küçümsemeden ama hic birinide gözümüzde fazla büyütmeden yolumuza devam edelim şampiyon olmasakta dünyanın sonu değilya bizim süper liğde henüz 4.senemiz yüz yıllık takımların düştüğü durumlara bakınca(ankaragücü,ankaraspor,genclerbirliği) biz onlardan daha iyi konumda olduğumuz aşikar bu kadar kısa zamanda liğin en iyi takımı olmamızbizlere gurur veriyor sizlere güvenimiz sonsuz başarılar dilerim[/B]

kızılova 17.03.2009 09:53

Sivası ve gönüllerin şampiyonu sivassporu seviyorum.
Bülent hocamıza güvenimiz sonsuzdur.İnşallah hak mahrumiyeti cezası da Ankaragücü maçı ile bitmiş olur.
sivasspora başarılar dilerim.

SEVDAMSIN58 17.03.2009 10:28

SAYIN HOCAM BIZIM BEKLENTILERIMIZ DE BU YONDE ISTEDIGIMIZ EN ONEMLI SEY TAKIM MUCADELE ETSIN SON BIRKAC MACA KADAR OLDUGU GIBI BEN SAHSIM ADINA AVRUPADA SPOR UN ICINDE OLAN BIR KISI OLARAK BILIYORUMKI LIG INISLI CIKISLI BIR GRAFIGE SAHIP OLABILIRKI SAMPIYON LUGU KACIRABILIRIZ AMA OKADAR IMKAN GECTIKI ELIMIZE FARKI ACMAK ICIN BUYUKLERIN YENILDIGI HAFTALARDA BIZDE PUAN KAYBETTIK BURSA MACINDA VE FENER MACINDA OLDUGU GIBI BERABERLIK DUSUNCESIYLE CIKTIGIMIZ MACLAR BIZE KAYBETTIRDI ARTI FENER MACININ ILK YARISI GOLDE YESEK TAKIM IYI OYNUYORDU KESKE DEGISIKLIKLER OLMASAYDI ARTI MURAT ERDOGAN SIVASSPOR A HIC BIR FAYDA SAGLAMAMISTIR INSALLAH BU FUTBOLCUDA ISRAR ETMEYIZ
BASARILARINIZIN DEVAMINI DILIYORUM
ELESTIRIYORUM AMA GONULDEN ELESTIRIDIR BUNLAR YERMIYORUM HERHALDE

konartr58 17.03.2009 12:00

başarı imkansızı başarma sonucunda anlamlı ve önemlidir.Zaten istanbul takımlarının gücü herkes biliyor.Ama sivas'ın iki yıldır yaptığı futbol da para kadar önemli olna şeyin yürek ve inanma azmi olduğunu da gösteriyor.
bu aşamadan sonra sivas beceremedim.zaten favori değilim ayağına yatamaz.Çünkü artık büyük denilen takımlarıda yenebilecek kapasitede de olduğunu gösterdi.
Bu başarı sadece sivas için kazanım değildir.Türk futbolu adına kazanım olacaktır.Sayın Uygun'un ideallaeri ve futbolcularımızın geleceği adına kazanım olacaktır.
bu başaı elde edildiğinde kimse artık çok da fazla yabancı antrenör araışına girmeyecektir.Bundan sonra dünya futbolununda Türk futbolcularına bakışı değişecektir.Çünkü anadolunun ortasında bir şehir çıkıp onlarla oynar seviyeye gelmiş.
avrupa kulupleri ile oynamaz diyenlerde yanılmaktadırlar.Çünkü elde edilen başarıya bağlı olarak ekonomik gücü de artacaktır.Buna bağlı olarak takımı güçlendirecek kazanımlar edinilmiş olacaktır.
Futbolda havayı yakalamak önemli.Trabzon bir şampiyon oldu ondan sonra da şampiyonluklar elde etti.gelen futbolcu da takımın başarı hanesine bakmaktadır.eğer geçen yılkı başarımız olmasa idi bu yıl kamanan da bilika da bu takıma bu kadar rahat gelemezdi.
Sivasspor anadolu için şampiyon olmak zorunluluğundadır.

ferhat_58_oğuz 17.03.2009 12:18

sahada 11 tane yedekte 7 tane aslan yürekli cesur futbolcuların olduğu sürece sırtın yere gelmez ve ayrıca inanmış başarıya aç vizyonu geniş ufku açık nerde ne yapmasını bilen takımı bir maystro gibi yöneten bir hocayla yapamayacağın ulaşamayacağın başarı yoktur ben sivassporumuzda bu pırıltıyı gören bir sivaslıyım herşeye rağmen bulunduğunuz bu ortam bizleri fevkalade gururlandırıyor bazen eleştirsekte biz bu takımdan razıyız tünelin ucu yavaş yavaş görünmeye başladı bizim tünelimizin aydınlık mutluluk ve başarı dolması dileğiyle [istanbulda sivaslı ferhat]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:08.