![]() |
Sivasspor Şampiyon İlan Edilmeli
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/sansal.jpg[/IMG]
Türk Futbol Basını’nın duayeni ve Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka Sivasspor'un Şampiyon ilan edilmesi lazım dedi. Beşiktaş, fikstürdeki kolaylıklarını biraz geride bıraktı. Beşiktaş’ın 10 maçının 6 tanesi deplasmanda. Bu, kolay bir durum değil. Ancak yine bakınca Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile kendi sahasında oynuyor. Fazla deplasman ürkütücü olarak görünse de Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını büyük avantaj olarak görüyorum. Görüyoruz ki küme düşmesi kesinleşen takımla bile oynanan maçın garantisi yok. Sivasspor maçı çok önemli bu hafta Beşiktaş’ın. Sivas ve Beşiktaş’ın oynadığı futbollara bakınca Sivas’ın Beşiktaş’ı yenmesi zor gibi görünüyor. Beşiktaş’ta yükselme, Sivas’ta gerileme var. [B]Şartlar Eşit Değil[/B] Sivasspor takımı devre arasında Murat Erdoğan’ı transfer etti. Beşiktaş, Ernst’i transfer etti. Arada dağlar kadar fark var. Sivasspor’un yaptığı mucize. Bence Sivasspor’u bugünden şampiyon ilan etmek lazım. Sivas’ın bu şartlarda şampiyon olması 50 yıllık ligin 50 yıllık şampiyonluğuna bedel. Ama ben bu durumda Sivas’ın götürmesini zor olarak görüyorum. Eskiden rakibinden daha fazla koşuyordun, daha istekli, hırslı oynuyordun. Şimdi görüyoruz ki mücadele, hırsta ilk yarıdaki doruk yok. Bir gerileme var. Sivas da makine değil sonuçta. Arabanı bile ara-sıra kontrole götürüyorsun. Sivasspor geçen seneden beri inanılmaz bir istikrar tablosu yakaladı. İzin verelim de takım biraz yıpransın. Transfer aylarında da futbolcuların üzerine çok gidildi. Mehmet’in, Musa’nın… Orada da bir konsantrasyon dağılması olabilir. [B]Tarih Yazmanın Ötesine Geçecek Bir Başarı Olur[/B] Sivasspor – Beşiktaş maçına bu şartlarda bakınca Sivasspor’un işi zor gibi görünüyor ama Sivas bu maçı kazanırsa çok büyük avantaj elde eder. Sivasspor’un da fikstürü çok kolay değil. Sivas bugünkü görüntüsüyle bu yarışta geride kalır. Onun için bu haftadan başlayarak ilk yarıdaki özelliklerine kavuşmaları lazım. Tarih yazmanın bile ötesine geçebilecek bir fırsatı iyi değerlendirsinler, kaçırmasınlar. |
Cevap: Sivasspor Şampiyon İlan Edilmeli
:mad:biz gonullerin sampiyonu olduk ligdede olucaz allahin izniyle bjk gelince haline acisin ettigi kufru yedirecegiz
|
[B]Her zaman Sivasspor'umuzu destekleyici yorumlarda bulunan bir Sivas'lıdan daha cok Sivas'lı olan Şansal Bey yine cok güzel konuşmuş. Gercekten de daha önce ki maçlarımızda rakiplerimizden daha cok koşar daha bir arzulu oynardık ancak bu durumu tekrar bjk macında ve daha sonraki maçlarda göstereceğiz buna yürekten inanıyorum.[/B]
|
beşiktaşı yenelim sonra bide trabzonu ondan sonra ilan ederiz acelemiz yok.............................
|
Sansal abi seni cok seviyoruz , seni bütün türkiye cok seviyor , hele biz sivaslilar daha cok seviyoruz , insallah besiktas karsisinda iyi bir performans sergileriz , eski kosan mücadele eden sivasimiz insallah bjk macinda geri gelir, benim düsüncem bjk macina kadar futbolcularimizin iyice dinlendirilmesi , iyi klas masörlerin futbolcularimiza iyi masaj yapmalari , bjk karsisinda firtina gibi esen bir sivas ümit ediyorum , insallah bjk ve trabzonu yenersek sampiyonlugun en büyük adayi olacaz , Allah yardimciniz olsun
|
maraton programını şansal büyüka var diye izliyorum.........adam kimsenin hakkını yemeden adam gibi yorum yapıyo...bravo şansal abi..........
|
bu sene şampiyon biz olucaz inş dünya konusacak bizi bu hafta hıc beklenmedık sivasspor izliyecez hırslı koşan istekli rakibi hep bozan bı sivasspor olucak eeeeee 4 eylülde yenmek kolay değil sivas ı?
|
Çok doğru konuştu..................
|
sıvassporda cok buyuk dusus var..bır an once toparlanmalıyız gs kupa macından bu gune kadar yaptımız maclarda gercekten top oynamıyor takım.. artık özumuze donmelıyız..bu fırsatı bır daha bulamayız...
|
böyle birsey olsa ben bir sivassporlu olarak kesinlikle kabul etmem sonuna kadar adam gibi oynayip sampiyon olmayi tercih ederim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:36. |