![]() |
SivasSpor`dan Kısa..Kısa...
[B]Gole motive![/B]
Süper Lig lideri Sivasspor'un Fransız oyuncusu Kamanan tamamen Beşiktaş maçına motive olduğunu belirtti. Golcü futbolcu, "Kulüp için çok önemli bir maça çıkacağız. Eğer kazanırsak şampiyon olmak için büyük bir engeli geçmiş olacağız. Bu maçta gol atmayı çok istiyorum" dedi. [B]Kartal heyecanı[/B] Sivasspor'un, cumartesi günü 4 Eylül Stadı'nda oynayacağı Beşiktaş maçına taraftarların ilgisi çok büyük. Binlerce taraftarın şimdiden kulübe gelerek bilet talebinde bulunduğu öğrenildi. Yönetim ise bilet fiyatlarını 10, 15 ve 20 TL olarak belirledi. Müthiş maçta 300 basın mensubu görev yapacak. [B]Faruk`tan kötü haber[/B] Sivas'ta Beşiktaş maçı öncesi sağlık ekibi tam anlamıyla alarma geçti! Daha önce sakatlanan Faruk'un Beşiktaş karşısında forma giyemeyeceği kesinleşirken, son oynanan Ankaragücü maçında aldıkları darbe sonrasında sakatlanan Herve Tum ve Sedat'ın hafta sonuna yetiştirileceği açıklandı. [B]Uygun'a indirim isteği[/B] Sivasspor yönetimi, PFDK tarafından teknik patron Bülent Uygun'a verilen 4 maçlık ceza için Tahkim Kurulu'na gitti. 23. haftada, 4 Eylül Stadı'nda Ankaraspor'la oynanan maçta hakeme tepki gösteren Uygun'un bir anlık sinirle bu hareketi yaptığını belirten yöneticiler, "Bu tür tepkiler her yerde oluyor" dedi. [B]Petkoviç: Kalem kapalı[/B] Sivasspor'un başarılı kalecisi Petkoviç, Beşiktaş maçı öncesi bir yandan arkadaşlarını motive ederken diğer yandan çok sıkı çalışıyor. Avustralyalı kaleci, "Bu maçta kalemi gole kapatacağım. Beşiktaş'ın alacağın en iyi skor 0-0 olur. Ama maçı biz kazanırız" şeklinde konuştu. |
Cevap: SivasSpor`dan Kısa..Kısa...
[B]Bu macın heyecanı beni şimdiden bitiriyor haydi kamanan haydi petkovic mehmet yıldız bilica ve diğer kardeşlerim göreyim sizi şu tarihi macta bizim yüzümüzü güldürün yenin şu milyon dolarllarla şişirilmiş istanbul takımını[/B]
|
faruk kötü olmuş petkoviçe güveniyoruz kamanan kesin gol atar atmalıda hadi yigidom yenin şu 8taşı hadi koçlarım size güveniyoruz.
|
HAYDİ SİVAS HAYDİ SİVAS HAYDİİİİİİ TAM ZAMANI ŞİMDİİİİ VARMI 8TAŞ OYNAMAK İSTEYEN BENLEEEEEEE
|
gercekten heyceanla beklıyoz ..........
|
petkoviç kendine güveniyor........
|
heyecan dorukta biletimi aldım cumartesi sivasa geliyorum işallah 3 puanı alır şampiyonluk turunu atarız
|
Haydi aslanlarim alacaz bu maci insallah. Cok heycanliyiz gercekten bu maci alirsak cok super olucak bizim icin :D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:50. |