![]() |
El Ele Şampiyonlar Ligine
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/ibrahimtoraman%20(5).jpg[/IMG]
Ailesinin halen Sivas'ta yaşadığını belirten Toraman : "Doğduğum yerin plakası olan 58'i giymekten onur duyuyorum. Sivas maç kazandığı zaman arkadaşlarım beni tebrik ediyor, bundan ayrı bir keyif alıyorum. "Elbette biz de kazanmak için gideceğiz. Gönlümden geçen Beşiktaş'ın ligi şampiyon, Sivas'ın 2. tamamlaması ve birlikte Şampiyonlar Ligi'ne gitmemiz". AMATÖRDEN GELDİ Sivas amatör kümede oynadıktan sonra A Milli Takım'a kadar yükselen İbrahim Toraman, hafta sonunu iple çekiyor. Tecrübeli oyuncu, "Memleketimin takımının zirvede olması beni mutlu ediyor. Gönlümden Beşiktaş'ın şampiyon, Sivas'ın 2. olarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi geçiyor" dedi. |
Cevap: El Ele Şampiyonlar Ligine
heeee hacaaaaaaaa vardıya bekle sen belki şampıyon olursunuzzzzzzzzzzz.....insan hak eden olsun der....................
|
bu adam okadar cirkeflik yapti istanbuldaki maclarda.. Ama bu sozleri hosuma gitti gercekten (: Sivasli oldugunu unutmamis en azindan
|
[B]İnönüde oynanan ilk maçta yaptıgın çirkefliklerini ve kavgayı ayırmaya çalışan Mehmet YILDIZ'ın üstüne yürümeni unutmadık.
Şimdide gelmiş bunlardan mı bahsediyorsun. Sen o 58 numaralı formayı Haketmıyorsun.[/B] |
[QUOTE=SivasSpor.Com;493483]
"Elbette biz de kazanmak için gideceğiz. Gönlümden geçen Beşiktaş'ın ligi şampiyon, Sivas'ın 2. tamamlaması ve birlikte Şampiyonlar Ligi'ne gitmemiz". [/QUOTE] [B]Çok düşüncelisin.. Ama gönlünden geçenlerin tam tersi olacak...[/B] |
Sivas ligi 1. bitirme sartiyla ,BJK´da 2. olarak bitirebilir.Böyle kastediyorsa bir Sivas´li olarak ibo´nun görüslerine katiliyorum.Aksini düsünüyorsa ,daha cok firin ekmek yemesi lazim.Cumartesiye cok az kaldi ibo´cuk ,akmi ,karami göreceksin.Sivas´dan önünüze bakarak ayrilacaksiniz.
|
Geçen sene hakkımızı yedini gidip metalistten 4 yediniz almayın yine ahımızı
|
Olmadı Toraman Beşiktaş birinci olsun diyip beşiktaş taraftarlarıyla ters düşmemek istiyorsun. Bana hemşerilerinle ters düşüyorsun. Bence şu birinci olsun şu ikinci olsun gibisinden cümlen çok saçma olmuş.
Seni bir gün Sivassporda görmek isteriz. |
yürü ibrahim kimse tutmaz seni,sivas maçlarına özel pislik ve çirkefliklerini ise hala çok iyi hatırlamaktayız.senin yorumunda sende bizden uzak olda nereye yakın olursan ol.sivasıda ikinciliğe layık görmekle ne büyük lütfetmişsin bee.
|
İSTANBULDAKİ ÇİRKEFLİĞİNİ UNUTMADIK TORAMAN BEY...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:17. |