![]() |
Kritik Bir Puan Aldık
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent_elele.jpg[/IMG]
Cezası nedeniyle maçı tribünden izleyen başarılı hoca şampiyonluk yolunda kritik 1 puan aldıklarını söyledi. [B]Kazanabilirdik...[/B] Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Beşiktaş karşısında alınan beraberliğin kendilerine yeteceğini dile getirdi. Sonuçta bu haftayı da lider kapattıklarını dile getiren Uygun, "Kazanabilirdik ama kaybetmemek de önemli. Şampiyonluk yolunda kritik 1 puan aldık" ifadesini kullandı. [B]Adaletli bir sonuç[/B] Bülent Uygun'un cezası yüzünden takımın başında sahaya çıkan antrenör Esat Karaberberoğlu ise şunları söyledi: "Açıkçası adaletli bir sonuç oldu. Galibiyet için çıkmıştık ama başaramadık. Maç sonunda üzgün olan oyuncularımızı teselli etmeye çalıştık. Biz yolumuza aynen devam ediyoruz." [B]Hocalarına Koştular[/B] Sivaslı oyuncular, maç öncesi yapılan seramoninin ardından cezası nedeniyle tribünde oturan teknik direktör Bülent Uygun'un yanına gitti ve hocalarına destek oldu. Öte yandan, bu hareket nedeniyle kırmızı-beyazlı kulübe para cezası verilebileceği dile getirildi. |
Cevap: Kritik Bir Puan Aldık
1 puan 1 puandır HEdefimize Doğru İLerLİyoruZZ Şampiyon SiVAs o KaDARr
|
Galip gelseydik çok daha güzel olacaktı ama , sağlık olsun bir puanda bu rakipten almak güzel. Şampiyonluk yolunda başarılar dilerim.
|
[B]Bu mactan 1 puan almak iyidir kora,kor bir mücadele oldu pozisyonları değerlendirseydik bu macın galibi biz olurduk rakipte çok pozisyon yakaladı gercekten macın hakkı beraberlikti önümüzdeki maclara bakmalıyız ben Sivassporumuza başarılar dilerim Bu sene şampiyon anadoludan[/B]
|
[B]valla ben 1 puana hiç sevinemedim kazanabileceğimiz bir maçtı özellikle ilk yarıda oyunu koparabilirdik.[/B]
|
Son haftalarda oynadığımız kötü futbola karşılık aldığımız 1 puan çok önemli.
|
[QUOTE=58_babacan_58;495032][B]valla ben 1 puana hiç sevinemedim kazanabileceğimiz bir maçtı özellikle ilk yarıda oyunu koparabilirdik.[/B][/QUOTE]
aynen katılıyorum, ah Musa ah, o nasıl bi vuruş. Tum da dokunamadı ayagının önünden geçen topa. Musa, insanın aklına sanki birilerine imza atdı da gidecekmiş gibi geliyor; umarım yanılıyoruzdur ama Musa son derece kötü oynuyor. Murat Erdoğan da takıma alışış göründü. herşeye rağmen yiğitlerimiz adları gibi yiğiçe oynadı; hepsini sevgiyle selamlıyorum. Şampiyonuz, Şampiyon. Alayına YİĞİDO, inadına CANIM SİVASIMIZ |
ARTIK BİR PUANADA SEVİNEMİYORUZ ÇÜNKÜ ŞAMPİYONLUGA OYNUYORUZ .ŞAMPİYONOLACAKSAN İÇSAHADA DIŞSAHADA YENİLMİYECEKSİN YENECEKSİN .SON KRITIK VİRAJLARA GELİYORUZ PUAN KAYIBI TAAMÜLÜMÜZ KALMADI
|
[B]Çok zorlu maç oldu ne kadar ıyı oynasakta hayırlısı dıyoruz....[/B]
|
hayatımda ilk kez premiar lig ayarında bir maç izledim korkor bir maç oldu 1 puana normalde üzülürdüm ama gerçekten içim çok rahat
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:54. |