![]() |
intertoto kupası
arkadaşlar intertoto kupasında kurallar değişti önceden 3 takım uefa kupasına gidiyordu şimdi 11 takım uefa ya gidecek.bizim sivassporumuzu da intertoto kupasında görmek isterim ama biz gidebiliyormuyuz bunu bilmek isterim bu konu hakkında bilgili arkdaşlar varsa lütfen yazsınlar
|
valla yeni duydum uefa ya 11 takımın katıldığını
|
nee 11 takımmı
arkadaşım nasıl yani 11 takım uefa ya gidecek.aöarmısın konuyu biraz
|
[QUOTE=CrAzY_BoY_58]arkadaşım nasıl yani 11 takım uefa ya gidecek.aöarmısın konuyu biraz[/QUOTE]
ya arkadaşlar bende ilk defa bu gün gördüm 11 takımın uefaya gideceğini haber sitelerine bakarsanız görürsünüz oralarda |
Olay soyle; artik 3 turu gecen 11 takim direk UEFA'ya 2. turdan katilacak. Oysa daha onceki yillarda 5 tur yapiliyordu ve finallerde kazanan takimlar UEFA'ya devam ediyordu. Yani yeni sisteme gore takimlar 3 tur uzerinden mucadele edecekler ve ilk 11 arasına giren takimlar 1. tur yerine 2. on eleme turundan kupaya katilacaklar..
|
tşk ederim
açıklamalar için teşekkür ederim arkadaşım.baya iyi bi sistem olacağa benziyor.
|
bu sene orta siralarda yer alirsak gitmeyi tercih ederim guzel sistem.
|
evet abisi ankarasporun yaptığı gibi tecrübe kazanılması için güzel olur bi bakmışım uefa da iyi işler yapıyoz ne harika olur dimii
|
[QUOTE=sVs]evet abisi ankarasporun yaptığı gibi tecrübe kazanılması için güzel olur bi bakmışım uefa da iyi işler yapıyoz ne harika olur dimii[/QUOTE]insaallah olur yönetime cok is dusuyor insaallah intertoto yu hafife alipta katilmamazlik yapmazlar.
|
Güzel olur
Ben tam anlamadim, ama olsun daha sonra anlarim insallah. ben biraz interneti karistirip ögreniyim. Hayirlisi Insallah
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:43. |