![]() |
ANTALYALI YİGİDOLAR
[B]antalyalı yıgıdolar buraya...antalyadaki hemşerilerimizle tanışıp görüşmek imkanlarımız dogrultusunda yakın deplasmanlara gitmek adına bu konuyu açtım....taleblerinizi beklıyorum
önümüzdeki denizli deplasmanıyla başlayabiliriz??[/B] |
Cevap: ANTALYALI YİGİDOLAR
[B]ŞAMPION OLANA KADAR
OYNAYIN SONUNA KADAR BİZ VARIZ ÖLENE KADAR BİRİMİZ KALANA KADAR![/B] |
[B]antalyalı yigidolar nerdesiniz??????????[/B]
|
Arkadaşlar, güçlü olmak için birlik olmak gerekir. Antalya'da ki kardeşlerimiz bu sese kulak versinler. Kardeşimizin çağrısını değerlendirin. Denizli'de ki maça bir organizasyon yapın gelin ve Denizli'de buluşalım.
4 bir koldan toplanıp Denizli'de buluşalım. Haydi Akdenizli Yiğidolar, Antalyalı Yiğidolar. Bir Akdeniz esintisi bekliyoruz. 07reis58 kardeşime teşekkürler. AYK |
Merhaba arkadaşlar. Bende Sivaslıyım ama 16 yıldır Antalyada yaşıyorum. Ve Antalyasporluyum. Umarım Sivas bu sene şampiyonluğu alır. Tüm kalbimiz Sivasla beraber. 07 Gençlik grubumuzun resmi web sitesi yenilenmiştir forumumuz açılmıştır. Sitemize üye olup Sivasspor başlığını doldurmanızı bekliyoruz.
[url]www.07genclik.com[/url] |
[COLOR="Red"][COLOR="Red"][COLOR="Silver"][I][B]kardesim güzel konu olmus tebrik ederim
bn kayserideyim elimden geleni yapıyorum hersey sivasspor icin simdi toplanma zamanı birlik zamanı antalyadaki kardeslerimizin hadi görelim sizi basarılar arkadaslar kayseriden selamlar yanınızdayız her zaman[/B][/I][/COLOR][/COLOR][/COLOR] |
Merhaba arkadaşlar,16 yıldır Antalyadayım.Sapına kadar Sivassporluyum.Denizli maçına gitmeyi çok istiyordum ama maalesef görev icabı yurtdışındayım.Ama sezon bitmeden illaki bi deplasmana gidip takımımızı desteklemeyi istiyorum.Bu arada inşallah Antalya düşmez de Sivasımızı Antalya ve Antalyaspora karşı destekleriz.
|
[QUOTE=KIZILCAN;498148]Merhaba arkadaşlar,16 yıldır Antalyadayım.Sapına kadar Sivassporluyum.Denizli maçına gitmeyi çok istiyordum ama maalesef görev icabı yurtdışındayım.Ama sezon bitmeden illaki bi deplasmana gidip takımımızı desteklemeyi istiyorum.Bu arada inşallah Antalya düşmez de Sivasımızı Antalya ve Antalyaspora karşı destekleriz.[/QUOTE]
ANTALYALI YIGIDOLARINDA DESTEĞİYLE BU GRUBU KURARSAK DAHA ÇOK DEPLASMANA GİDERİZZ... |
[B]67'da doğdu bu renkler..
taparcasına sevdi bu kalpler.. seni sevmekte çok haklıyız.. sapına kadar SİVASLIYIZ !!![/B] |
Denizli'ye maça bekliyoruz Antalya'lı Yiğidolar...
AYK |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:36. |