SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   ANTALYALI YİGİDOLAR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24599)

07reis58 30.03.2009 16:00

ANTALYALI YİGİDOLAR

[B]antalyalı yıgıdolar buraya...antalyadaki hemşerilerimizle tanışıp görüşmek imkanlarımız dogrultusunda yakın deplasmanlara gitmek adına bu konuyu açtım....taleblerinizi beklıyorum
önümüzdeki denizli deplasmanıyla başlayabiliriz??[/B]

07reis58 30.03.2009 16:01

Cevap: ANTALYALI YİGİDOLAR

[B]ŞAMPION OLANA KADAR
OYNAYIN SONUNA KADAR
BİZ VARIZ ÖLENE KADAR
BİRİMİZ KALANA KADAR![/B]

07reis58 30.03.2009 22:43

[B]antalyalı yigidolar nerdesiniz??????????[/B]

izmirliyigido 30.03.2009 23:01

Arkadaşlar, güçlü olmak için birlik olmak gerekir. Antalya'da ki kardeşlerimiz bu sese kulak versinler. Kardeşimizin çağrısını değerlendirin. Denizli'de ki maça bir organizasyon yapın gelin ve Denizli'de buluşalım.

4 bir koldan toplanıp Denizli'de buluşalım. Haydi Akdenizli Yiğidolar, Antalyalı Yiğidolar. Bir Akdeniz esintisi bekliyoruz. 07reis58 kardeşime teşekkürler.

AYK

07Gençlik 31.03.2009 01:38

Merhaba arkadaşlar. Bende Sivaslıyım ama 16 yıldır Antalyada yaşıyorum. Ve Antalyasporluyum. Umarım Sivas bu sene şampiyonluğu alır. Tüm kalbimiz Sivasla beraber. 07 Gençlik grubumuzun resmi web sitesi yenilenmiştir forumumuz açılmıştır. Sitemize üye olup Sivasspor başlığını doldurmanızı bekliyoruz.

[url]www.07genclik.com[/url]

YigidoGenclik38 01.04.2009 12:28

[COLOR="Red"][COLOR="Red"][COLOR="Silver"][I][B]kardesim güzel konu olmus tebrik ederim

bn kayserideyim elimden geleni yapıyorum hersey sivasspor icin

simdi toplanma zamanı birlik zamanı

antalyadaki kardeslerimizin hadi görelim sizi

basarılar arkadaslar

kayseriden selamlar yanınızdayız her zaman[/B][/I][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

KIZILCAN 01.04.2009 12:47

Merhaba arkadaşlar,16 yıldır Antalyadayım.Sapına kadar Sivassporluyum.Denizli maçına gitmeyi çok istiyordum ama maalesef görev icabı yurtdışındayım.Ama sezon bitmeden illaki bi deplasmana gidip takımımızı desteklemeyi istiyorum.Bu arada inşallah Antalya düşmez de Sivasımızı Antalya ve Antalyaspora karşı destekleriz.

07reis58 01.04.2009 12:49

[QUOTE=KIZILCAN;498148]Merhaba arkadaşlar,16 yıldır Antalyadayım.Sapına kadar Sivassporluyum.Denizli maçına gitmeyi çok istiyordum ama maalesef görev icabı yurtdışındayım.Ama sezon bitmeden illaki bi deplasmana gidip takımımızı desteklemeyi istiyorum.Bu arada inşallah Antalya düşmez de Sivasımızı Antalya ve Antalyaspora karşı destekleriz.[/QUOTE]

ANTALYALI YIGIDOLARINDA DESTEĞİYLE BU GRUBU KURARSAK DAHA ÇOK DEPLASMANA GİDERİZZ...

07reis58 01.04.2009 12:49

[B]67'da doğdu bu renkler..
taparcasına sevdi bu kalpler..
seni sevmekte çok haklıyız..
sapına kadar SİVASLIYIZ !!![/B]

izmirliyigido 01.04.2009 13:06

Denizli'ye maça bekliyoruz Antalya'lı Yiğidolar...

AYK

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:36.