![]() |
Yoğun Terapi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/ss58.bmp[/IMG]
Antalya'da kamp yapan Sivasspor'da teknik direktör Uygun, oyuncularını psikolojik olarak lige hazırlıyor.. Turkcell Süper Lig'de zirvede yer alan Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, oyuncularını psikolojik kampa aldı... Lige verilen arayı Antalya'da değerlendiren kırmızı- beyazlı takımda neredeyse her gün futbolcularıyla bir araya gelen Uygun'un, sürekli olarak oyuncularına kalan 9 haftada yapılması gerekenlerle ilgili bilgi verdiği bildirilirken, "Büyüklerde olup da, bizde olmayan şey ne. Eksiğimiz yok, fazlamız var. Bunu sadece ben değil, Türkiye'de bu işi çok iyi bilen insanlar söylüyor" dediği öğrenildi. Şampiyonluk yolundaki en güçlü adayın kendileri olduğunu ifade eden Uygun ayrıca "Anadolu takımlarının bir zamanlar çok korktuğu büyüklere bu sezon önemli darbeler indirdik. 4 büyükler dışındaki diğer takımlara örnek oldunuz. Şimdi işi en uç noktaya taşımanın, yani şampiyon olmanın vakti geldi. Önümüzde sadece 9 hafta kaldı. Geçen yıl da şampiyonluk için yarışıyorduk, ancak bu sene daha tecrübeliyiz. Hep birlikte kendimizi tüm dünyaya tanıtalım" ifadelerini kullandı. [B]FotoMaç[/B] |
Cevap: Yoğun Terapi
HADİ DAYANIN LİGİN BİTİMİNE ÇOK AZ KALDI NE OLUR BİRAZ DAHA DAYANIN VE SİVASIMIZA ŞU ŞAMPİYONLUĞU GETİRİN.........
|
bu sene kimse bizi tutamaz ayrıca kamp dah abitmedi mi yaw
|
sivasta bu şampiyon olacak güç ve kapasite var fikstürümüzde çok zor değil fb ve bjkninkine göre çok kolay yaterki disiplini 9 hafta daha elsen bırakmayın dayanın 9 hafta sonra bayram var
|
[B] Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, oyuncularını psikolojik kampa alması şart gercekten bizim büyük diye gecinenlerden ne eksiğimiz var Sivassporumuzun lige verilen bu uzun aradan yeterince faydalanıp iyi bir hazırlık yapmış olmaları en büyük dileğimiz.[/B]
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;497834][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/ss58.bmp[/IMG]
Antalya'da kamp yapan Sivasspor'da teknik direktör Uygun, oyuncularını psikolojik olarak lige hazırlıyor.. Turkcell Süper Lig'de zirvede yer alan Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, oyuncularını psikolojik kampa aldı... Lige verilen arayı Antalya'da değerlendiren kırmızı- beyazlı takımda neredeyse her gün futbolcularıyla bir araya gelen Uygun'un, sürekli olarak oyuncularına kalan 9 haftada yapılması gerekenlerle ilgili bilgi verdiği bildirilirken, "Büyüklerde olup da, bizde olmayan şey ne. Eksiğimiz yok, fazlamız var. Bunu sadece ben değil, Türkiye'de bu işi çok iyi bilen insanlar söylüyor" dediği öğrenildi. Şampiyonluk yolundaki en güçlü adayın kendileri olduğunu ifade eden Uygun ayrıca "Anadolu takımlarının bir zamanlar çok korktuğu büyüklere bu sezon önemli darbeler indirdik. 4 büyükler dışındaki diğer takımlara örnek oldunuz. Şimdi işi en uç noktaya taşımanın, yani şampiyon olmanın vakti geldi. Önümüzde sadece 9 hafta kaldı. Geçen yıl da şampiyonluk için yarışıyorduk, ancak bu sene daha tecrübeliyiz. Hep birlikte kendimizi tüm dünyaya tanıtalım" ifadelerini kullandı. [B]FotoMaç[/B][/QUOTE] Sayin degerli Bülent hoca ben bir gurbetci Yigido olarak senin daima su takimin yaninda olmani ve orada görmeyi istiyorum.Seni telivizyon kanallarinda degil,cünkü sen bu medyayi tanimazsin reytingleri ugruna seni bir pacavraya cevirmekten asla cekinmezler,senin üzüldügünden daha fazlasini yigidolar üzülür,Ligi lider bitir anahtari eline gecir bu sahtekar medya senin ayagina gelsin.Atatürk gelen bütün siyasi liderleri kendisinden önce salona alirmis.Biliyonmu nicin.? Ben salona girdigimde onlar benim icin ayaga kalksinlar diye,bu deyimi kendine örnek alirsan futbolun Atatürkü olursun.Gurbetten sivasa ve sivasspora gönül verenlere selam. |
07reis58 bu sefer ben yazcam:D
sampiyon olana kadar oynayin sonuna kadar biz variz ölene kadar birimiz kalana kadar |
sivasspor isterse herseyı yapar o güç kapasite var bızde hoca doğru söyluyor ?
|
hadi şampiyonluga az kaldı . BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN
|
haydi sivas haydi sivas haydiiiiii
tam zamani tam zamani simdiiiiiiiiiii... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:37. |