![]() |
26. Hafta Hakemleri
[B]Turkcell Süper Lig'de 26. haftanın maçlarını yönetecek hakemler belli açıklandı. MHK'den yapılan açıklamaya göre lider Sivasspor'un Denizlispor ile deplasmanda oynayacağı maçı Selçuk Dereli yönetecek. İşte haftanın hakemleri:
4 Nisan Cumartesi 13.30 Konyaspor-Hacettepe: İlker Meral 13.30 Ankaraspor-Bursaspor: Hakan Özkan 16.15 Denizlispor-Sivasspor: Selçuk Dereli 20.00 Beşiktaş-Kayserispor: Tolga Özkalfa 5 Nisan Pazar 13.30 Antalyaspor-Gençlerbirliği: Cüneyt Çakır 13.30 Ankaragücü-Kocaelispor: Yunus Yıldırım 15.15 Trabzonspor-İBB: Deniz Çoban 19.00 Fenerbahçe-Eskişehirspor: Bülent Yıldırım 6 Nisan Pazartesi Gaziantepspor-Galatasaray: Mustafa Kamil Abitoğlu[/B] |
Cevap: İşte haftanın hakemleri!
selçuk dereli iyi maç yönetir inşallah
|
iyi bizim hakem fena değil.................
|
neyse iyi hakem düşmüş ..............
|
selçuk dereli ve bünyamin gezer bence türkiyede her ortamda gördüğünü çalabilen 2 hakem.en azından hakem konusunda şimdiden bir korkumuz olmayacak diye düşünüyorum
|
[B]Liğimizin en değerli hakemlerinin başında geliyor sayın Selçuk Dereli,onun yönetiminden en ufak bir endişe duymuyorum.[/B]
|
[B]Selçuk dereli güzel hakem bizim açımızdan..Onun yönettiği maçlarda hiç yenilmedik diye hatırlıyorum...[/B]
|
[I]hadi hayirlisi selcuk dereliyi severim insallah hata yapmaz:D[/I]
|
iyi hakem selcuk dereli onun maçlarında kaybetmiyoruz adaletli olmaya gayret gösteren bi hakem..türkiyede iki tane düzgün hakam bunyamin gezer ve selcuk dereli..::D
|
Cevap: 26. Hafta Hakemleri
HAYIRLISI BAKALIM..........................................
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:26. |