![]() |
Şampiyonluğu Çok İstiyoruz
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/odyakmaz1810.jpg[/IMG]
Başkanımız Mecnun Otyakmaz, "Biz de her Sivaslı gibi şampiyonluğu çok istiyoruz" dedi. Yarın 4 Eylül Stadı'nda Antalyaspor ile karşılaşacak Sivasspor'da tek hedef, kendi sahasında ve seyircisi önünde 3 puan almak. Türk Polis Teşkilatı'nın 164'üncü kuruluş yıldönümünü kutlamak için Sivas Emniyet Müdürü Yahya Bal'ı makamında ziyaret eden Mecnun Otyakmaz, Antalyaspor ile yapacakları maçı değerlendirdi. Şampiyonluk yolunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "İçeride oynadığımız bütün maçlarımızı bundan sonra mutlaka kazanmak istiyoruz. Çünkü hayalini kurduğumuz şampiyonluğu yakalamak istiyoruz. Antalyaspor karşılaşması da bunlardan bir tanesi. Takımımız iyi hazırlandı. Oynanmamış bir karşılaşma için temenilerimizi söylüyoruz, ama zor bir karşılaşma olacağını da biliyoruz. Takımımız hazır. İnşallah arzu etiğimiz sonucu alırız. Sivasspor için şampiyonluk yolunda ilerlemek muhteşem bir olay. Kalan 8 haftada arzu etiğimiz puanları alıp, taraftarımız, şehir ve arkadaşlarımızın isteği ile mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Biz Sivasspor olarak şampiyonluğu her dönemde çok istedik. Geçen yıllara göre bu yıl gerçekleşme oranı biraz daha arttı. Biz de yönetim olarak şampiyonluğu her Sivaslı gibi çok istiyoruz. Taraftarlarımızın yarınki karşılaşmada tribünleri doldurup, çok fazla taşkınlık yapmadan takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Çünkü Sivas çok matemli günler yaşadı" şeklinde konuştu. |
Cevap: Şampiyonluğu Çok İstiyoruz
ya bunu okuduktan sonra aklıma birşey takıldı. düşündüm çoktan beri süper ligde olann takımlar var. onlar takımlarını onuna kadar destekliyor biz ise şampiyonluğa oynuyoruz ama elimizden fazla birşey gelmiyor ne yazık :(
|
haydi genc yigidolar doldurun stadi gösterin türkiyeye taraftar nasil oluyormus , davullarla zurnalarla megafonlarla , düdüklerle , isliklarla marjlarla , sesimiz tükenene kadar , 93 dakika yeri gögü inletelim , türkiye ve avrupa taraftar görsün , naminiz tüm dünyaya yayilsin , öncelikle cekirdek satisi engellenmeli ,yasli amcalar dayilar bagirmayan kimse stada gelmememli , atesli genclik stadi doldurmali , bence yönetimde genclerin önünü acmali evimizde oynadimiz maclarin biletlerini daha ucuza satmaliki stat dolsun tassin , özel marjlar hazilanmali organizelki sekilde karsilikli marjlar söylenmeli , burdan sivastaki tüm sivaslilara görevler düsüyor , bakiyorumda nerde emekli yasli bagirmayan insanlar doldurmus stadi , doru dürüst tezahurat yok cok dandik , derhal önlemler alinmali , amigolar cogaltilmali , organizeli calisilmali , gördüm kadariyla sadece kücük bir gurub var oda cilginlar , arkadaslar abiler amcalar , bu firsati iyi degerlendirelim , bu günler birdaha gelmeye bilir , takimimizin taraftara cok ihtiyaci oldugu dönemler , bagirmak tezahurat yapmak takimini desteklemek ayip mi yaaaa , bagirmayanlar lütfen gelmesin kardesim burasi oturma yeri degil
|
[B]Şampiyon oluruz olmayız o Allah'ın takdiri,ama bildiğim bir şey; korkarım şampiyon olsakta ben bu stresden ölürüm ve şampiyonluğumuzu göremem.[/B]
|
[I]bizlerde sizin kadar sampiyonluk istiyoruz bunu herkes istiyor bu isi yapacak tek takim biziz insallah vuslat yakindir[/I]
|
görecez bakalım ne olcak ...............
|
Bizde çok istiyoruz be başkanım.. İnsallah zorlada olsa sampiyon olacagız..
|
iNs bu sene şampiyN ANADOLUDAN....... !
|
Şampiyon biz olucaz
YİĞİDOLAR maça adapte olun ve alın Futbolcularımızın ve hocamızın emeğinin karşılığında. S.spor'un başarısı altından komplo teorileri üretenlere ve S.spor'u görmeyenlere Sahada yiğidoların nasıl oynadığını gösterin ....Anten taktırın ezber bozucağız ŞAMPİYON biz olucaz...... |
[QUOTE=sivaslıbaki;500914]ya bunu okuduktan sonra aklıma birşey takıldı. düşündüm çoktan beri süper ligde olann takımlar var. onlar takımlarını onuna kadar destekliyor biz ise şampiyonluğa oynuyoruz ama elimizden fazla birşey gelmiyor ne yazık :([/QUOTE]
aynen katılıyorum yeter artık bu sessizlikj |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:53. |