![]() |
07-YİGİDOLAR...KONYA DEPLASMANI
[B]şampıyonluk yolunda çok önemli bir deplasman!!!
ANTALYALI YİGİDOLAR olarak 2 hafta önce DENİZLİ ye gidemedik..organize olamadık...bu hafta sonu cumartesi günü oynanacak olan KONYASPOR-SİVASSPOR maçında takımımızı desteklememiz lazım arkadaşlar lütfen ANTALYA DA yaşayan arkadaşlarımız biraz ilgi göstersin ve takımımızın yanında olalım.... [/B] |
Cevap: 07-YİGİDOLAR...KONYA DEPLASMANI
[I]hadi hayirlisi insallah katilim cok olur hep destek tam destek[/I]
|
[B]ben malatyada yaşıyorum ama sıf destek için o maça gelmeyi düşnüyüorum.antalyada yaşayan yiğidolardan mutlaka en az 2 otobüsle konyaya gitmesini ve takıma destek olmasını gönülden diliyor ve arzuluyorum[/B]
|
[B][I][/I][/B][COLOR="Red"]ins kardesim antalyada bi sen varsın bu kadar mücadele eden
zoru basarırız imkansız zaman alır;) hersey zamanla;)[/COLOR] |
[B]Sivassporumuzun şampiyonluk yolundaki Anadolu'nun göbeğinde bulunan çevre illeri toplayacak tek deplasman yeri olarak Konya'yı görüyorum.
Hafta sonu oynanacak, Konyaspor-Sivasspor müsabakasında, Antalya, İzmir, Ankara ve Sivas'tan taraftarların buluşacağı tanışma fırsatının en uygun olduğu deplasman yeri olarak görüyorum. İnşaallah düşünülen organizasyonlar gerçekleşir ve tüm yiğidolar biraraya gelme şansı bulmuş olur. Konya'da bulunan yiğidolarında bu taraftara yön vermesi ile, daha sıcak ortam hazırlanacağını düşünüyorum. Şimdiden başarılar diliyorum[/B] |
[B]son dakikaya kadar desteklerinizi beklicem...
ŞAMPION OLANA KADAR OYNAYIN SONUNA KADAR BİZ VARIZ ÖLENE KADAR BİRİMİZ KALANA KADAR[/B] |
iş gereği konyada bulunuyorum ve inşallah cumartesi staddaki yerimi alacağım ve tüm dostlarıda konyaya bekliyorum ayrıca herve tum diyorum başkada bişey demiyorum:))
|
[QUOTE=07reis58;502031][B]şampıyonluk yolunda çok önemli bir deplasman!!!
ANTALYALI YİGİDOLAR olarak 2 hafta önce DENİZLİ ye gidemedik..organize olamadık...bu hafta sonu cumartesi günü oynanacak olan KONYASPOR-SİVASSPOR maçında takımımızı desteklememiz lazım arkadaşlar lütfen ANTALYA DA yaşayan arkadaşlarımız biraz ilgi göstersin ve takımımızın yanında olalım.... [/B][/QUOTE] Seni alnından öpüyorum kardeşim, sivasspor için yaptığın , yapmak istediklerin beni gururlandırıyor. Allah nasip ederse büyük ihtimalle izmirde konyaya gideceğim. |
[B][COLOR="SeaGreen"]Fiyatlar aciklandi..
Kale arkası: 1 TL Maraton: 2 TL Eski yeşil: 3 TL Yeni yeşil: 10 TL Misafir: 10 TL [/COLOR][/B] |
Doğru Söylüyosun Kardeşim.......
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:43. |