![]() |
KONYAYA ŞAMPİYON OLMAYA GİDELİM VARMISINIZ???
[COLOR="Red"][I][B]1-- MURAT SARI
2-- YAVUZ SARI 3-- OGUZ SARI 4-- KAZIM DURMUŞ 5-- RECEP YÜKSEL 6-- EMRE YÜKSEL 7-- ÖMER COŞKUN 8-- OSMAN GÜNAY 9-- ERTUĞRUL ÖZDEMİR 10- MUSTAFA GÜNAY 11- CEMAL KILIÇ 12- YUSUF TAŞKÖPRÜ 13- YUSUF TAŞKÖPRÜ 14- VAHİT ÇARKÇI 15- MURAT KANIK 16- NEDİM 17- NEDİM 18- MURAT KANIK[/B][/I][/COLOR] [COLOR="DarkGreen"][B][U]Evet arkadaşlar bu Gece 24:00 da allahın izniyle yola çıkacağız [/U][/B][/COLOR] [COLOR="red"][B]Gidiş geliş 50 TL Olup öğrenci kardeşlerimize 30 TL olacaktır [/B][/COLOR] biz elimizden gelen imkanları sunduk gücümüz bu kadar gelecek olan bu kadar Gönül isterdiki özelikle öğrenci kardeşlerimizden hiç para almamak ama maalesef hiç bir destek almadan anca bunu yapabiliyoruz şimdiden gelecek olanlara[COLOR="DarkRed"][B] (İSTDER)[/B][/COLOR] Olarak teşekür ederiz [COLOR="DarkGreen"][B]keşke 18 değil de 1800 olsaydı ama o ancak hayal 18 yürekli adam 1800 yüreksize bedeldir [/B][/COLOR] |
Cevap: KONYAYA ŞAMPİYON OLMAYA GİDELİM VARMISINIZ?
1-- MURAT SARI
2-- YAVUZ SARI 3-- OGUZ SARI 4-- KAZIM DURMUŞ 5-- RECEP YÜKSEL 6-- EMRE YÜKSEL 7-- ÖMER COŞKUN 8-- OSMAN GÜNAY 9-- ERTUĞRUL ÖZDEMİR 10- MUSTAFA GÜNAY 11- CEMAL KILIÇ 12- YUSUF TAŞKÖPRÜ 13- YUSUF TAŞKÖPRÜ 14- VAHİT ÇARKÇI 15- MURAT KANIK 16- NEDİM 17- NEDİM 18- MURAT KANIK Evet arkadaşlar bu Gece 24:00 da allahın izniyle yola çıkacağız Gidiş geliş 50 TL Olup öğrenci kardeşlerimize 30 TL olacaktır biz elimizden gelen imkanları sunduk gücümüz bu kadar gelecek olan bu kadar Gönül isterdiki özelikle öğrenci kardeşlerimizden hiç para almamak ama maalesef hiç bir destek almadan anca bunu yapabiliyoruz şimdiden gelecek olanlara (İSTDER) Olarak teşekür ederiz keşke 18 değil de 1800 olsaydı ama o ancak hayal 18 yürekli adam 1800 yüreksize bedeldir [COLOR="YellowGreen"][B]İrtibat : 0212 221 50 58 0555 516 05 32 0532 473 07 65[/B][/COLOR] |
[B][/B][QUOTE=RECEP_YÜKSEL;502571][B]Öz eleştiri yampakdan hiç çekinmem evet İstanbuldaki Sivaslılar [COLOR="red"]Sivaslıyım[/COLOR] demekle [COLOR="red"][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR]LUYUM demekle olmuyor maç C.tesi Cuma akşamı çıkıp C.tesi Maçı seyredip Allahın izniyle Pazar sabahı burda oluruz [/B]
[COLOR="Red"][B]Tüm İstanbuldaki Sivaslılar herkez kendi derneğine bir yazı yasın tanıdığı herkeze söylesin[/B][/COLOR] bu takıma destek vermek için [COLOR="DarkGreen"][B]KONYAYA GİTMELİYİZ [/B][/COLOR] [COLOR="YellowGreen"][B]İrtibat : 0212 221 50 58 0555 516 05 32 0532 473 07 65[/B][/COLOR][/QUOTE] cok dogru söylüyorsun abi ilk maca gitmistim bu macada kayseriden gelmek istiyordum ama ögrenci oldugum icin trabzon macına gidecem abi takımımızı yarı yolda bırakmamalıyız |
[B]sivas dan araba kaldıran yokmu....[/B]
|
iyi organizasyon recep abi ama pek katılım olmuyor nedense bilmiyorum galiba sesimizi duyuramıyoruz..
|
[B]inş talep çok olur!! bnde ANTALYADA Kİ SİVAS LILARI TOPLAMAYA ÇALISIYORUM AMA HALA BİR İLGİ ALAKA YOK :([/B]
|
KARDEŞİM BİLET FİYATLARI 10 LİRA BİLDİGİM KADARIYLA KONYAYA BURADAN HANGİ ARAÇLA GİDECEGİZ ONU YAZARSAN SEVİNİRİM OTOBÜS ŞİRKETLERİYLE GİDERSEK PAHALI OLUR AMA ARABA VARSA BİLETE 10 LİRA BENZİNEDE HERKES KİŞİ BAŞI ON LİRA VERİRSE ÇOK GÜZEL OLUR YAZARSANIZ SEVİNİRİM BİZ 3 KİŞİYİZ
|
evet arkadaşlar lütfen bu konuya ilgi gösterelim
|
Maçta görüşmek üzere sağ sağlim gelin hayırlı yolculuklar
|
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;502509]Evet gidiyoruz demiyrum çünkü Şampiyonluk yolunda taraftar olarak sınıfta kaldığımız biliyorum ve onun içinde gidelimmi diye soruyorum bu yazıyı yazarken içim sıkılıyor [COLOR="DarkRed"][B]ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI GURURUMUZ [/B][/COLOR][COLOR="black"][COLOR="Red"][B]SİVASSPORUMUZU[/B][/COLOR] [/COLOR]Desteklemye gelmek isteyen gitmek isteyenler lütfen ve sadece gelmek isteyenler benimle irtibata geçsin
[COLOR="DarkGreen"][B]buraya ya ben gelecektim son anda işim çıktı diye sadece yazı olsun diye yazmayalım [/B][/COLOR] [B][COLOR="DarkRed"]BİR SEVDA KARŞILIK BEKLEMEZ BU SEVDA İÇİN YOLLARA ÇIKMAK İSTEYENLERLE VARIZ [/COLOR][/B][/QUOTE] Ben Bursa'da öğrenciyim, maça gitmeyi çok istiyorum. Bursa'dan giden yok mu? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:23. |