![]() |
Sivas`tan Ayrılmayı Düşünmüyorum
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulentB.jpg[/IMG]
Bir dönem formasını giydiği Fenerbahçe'ye teknik direktör olarak gitmek gibi bir hedefinin olup olmadığının sorulması üzerine Uygun, "Sivas'tan çok fazlasıyla ayrılmayı düşünmüyorum. Sivas'ta sayın başkan, ağabeyim Mecnun Otyakmaz ile beraber çıktığımız bu yolda birçok şeyi başarmaya çalışıyoruz, o yüzden ben şimdilik Sivas'tayım, ama benim hayallerim arasında bir UEFA Kupası'nı kaldırmak, bir Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldırmak ya da milli takımımızın başında bir Avrupa şampiyonluğu, dünya şampiyonluğu yaşamak var. Bunlar benim hayallerim" diye konuştu. Bu hayallerinin yanı sıra Türk futbolu için de gerçekleşmesini hayal ettiği projeleri olduğunu anlatan Uygun, teşekküllü sporcu sağlık hastaneleri ve sporcu huzurevleri inşa edilmesi, sporcuların ve hakemlerin emeklilik hayat sigortalarının yapılması, sendikalaşma gibi projeleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Ülkesine, milletine hizmetin her şeyden önce geldiğini ifade eden Uygun, ülkesini, milletini seven bir insan olarak kendi hayallerinden ziyade bu projeleri gerçekleştirdiği zaman kendisini mutlu hissedeceğini söyledi. Fenerbahçe'de gol kralı olduğunu, şampiyonluklar yaşadığını, "Asker Bülent" lakabını aldığını anımsatan Uygun, bunlarla bağlantılı olarak değil de Bülent Uygun olarak Türk sporuna yapacaklarıyla, hak ettiği zaman görev verilecekse Fenerbahçe'de görev almayı dilediğini belirtti. Büyük takımlarda görev yapmanın çok önemli olduğunu ifade eden Uygun, "İnşallah Allah bize başarılı olacaksak, hedeflerimizi gerçekleştireceksek oraya gelmeyi nasip etsin" dedi. [B]TRABZONSPOR MAÇI İÇİN TARAFTARA ÇAĞRI[/B] Bir öğrencinin, Trabzonspor'un Sivas'taki otellerin fiyatlarını pahalı bulduğu gerekçesiyle Sivasspor maçı öncesinde Tokat'ta konaklama kararı aldığını belirtmesi üzerine, Uygun, ortada bir yanlış anlaşılma olduğunu, bu konuyla ilgili de Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal'ın dün bir açıklama yaptığını hatırlattı. Otelin Trabzonspor Kulübü'ne önerdiği kişi tam pansiyon fiyatla ilgili araştırmalar yaptıklarını anlatan Uygun, bu rakamları da öğrencilerle paylaştı. Trabzonspor'u en iyi şekilde ağırlamak istediklerini belirten Uygun, şunları söyledi: "Medyanın yaratmak istediği bir kaos var, dolayısıyla bu kaosa hiç kimse gelmeyecektir. Sivasspor taraftarlarından isteğim, beklentim ve emrim şudur ki, karanfillerle maçımıza gelin, maçın sonucu ne olursa Trabzonlu kardeşlerimizi, arkadaşlarımızı, dostlarımızı alkışlarla uğurlayın." Sivas Belediyesi'nin merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun isminin yaşatılması ile ilgili çalışmasının olup olmadığının sorulması üzerine, Belediye Başkan Yardımcısı Köse, kendisinin merhum genel başkanları Yazıcıoğlu'nun fikirlerinin anlatılacağı bir kültür merkezi oluşturulması, buraya da Yazıcıoğlu'nun isminin verilmesi yönünde bir düşüncesinin olduğunu, ancak bu konuda halkın fikrini almak istediklerini, ona göre bir karar vereceklerini söyledi. Uygun ise Sivas'ın Ankara yolundaki caddesine, Atatürk heykelinin konulmasını, yeşillendirilmesini ve bu caddeye Yazıcıoğlu'nun isminin verilmesini teklif etti. Bir öğrenci ise Sivas'a yeni yapılacak stadyuma Yazıcıoğlu'nun isminin verilebileceğini söyledi. Söyleşide, Sivasspor'un başarısından bu başarının Sivas'a katkılarına, futbolcuları ile iletişiminden projelerine kadar birçok konuda öğrencilere bilgi veren Uygun, öğrencilere çeşitli önerilerde bulundu. |
Cevap: Sivas`tan Ayrılmayı Düşünmüyorum
Bizi şampiyon yapta hoca sonra Allah gönlündeki her şeyi nasib eder inşallah.
|
Hocamıza Fenere git veya gitme demicem Sivassporumuzu şampiyon yapsın en az 2 sezon daha başında kalsın sonra nereye isterse gitsin hayallerini gerçekleştirsin. Sonra Esat hoca,Sefer hoca veya Ümit özat takımın başına getirilmeli. Ama en önemlisi Esat hocadır.
Kimse hocaya laf yapamaz kendimizi onun yerine koyup düşünmemiz lazım |
istanbul kulüplerinin yerli hocalara yaklaşımı malümdür. en fazla bir yerli hoca 1 yıl dayanabilir.yabancı hocalar gelirken çok ağır anlaşmalar yaparken yerli hocalar sıradan anlaşma imzalayarak hemen kapı önüne koyuluyor. yabancı hocalara tanınan tolerans hiç bir zaman yerli hocaya tanınmaz. o yüzden bülent hocanın istanbulu düşünmemesi çok isabetli olur.burada bir imparatorken orada sıradan birisi olmayı sanırım aklı başında kimse istemez.
|
DOGRU KARAR ALMISSIN HOCAM BIZDE SENDEN MEMNUNUZ KIMIN NE DEDIGI YADA DIYECEGI HICBIRSEY IFADE ETMIYOR BIZIM ICIN BIZ SENI TANIDIK ADAMLIGINI BILIYORUZ VE SANA GUVENIYORUZ YOLA DEVAM INSALLAH SABIRLA BUYUK TAKIMA GITMEK MARIFET DEGIL TAKIMI BUYUK YAPMAK MARIFET SENDENDE BUNU GORDUK OYLEYSE BUNUN DAHA BUYUKLERI OLMALI HEDEFTE UMIT EDIYORUM SIZ SABIRLA ILERLEDIGINIZ MUDDETCE BU YOLDA BIZLERIN INANDIGI AMA BIRILERININ IDRAK BILE EDEMEDIGI BASARILARI GETIRECEGINIZDEN HIC SUPHEM YOKTUR YETERKI HEP BERABER GOZUMUZUN ONUNE BAKIP HATALARIMIZDAN DERS CIKARIP BASARILARIMIZI GONLUMUZE SIGDIRDIGIMIZ MUDDETCE ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN INSALLAH
|
bulent hocanin dusunceleri ve hayelleri sivassporda sugan butce nedeniyle hayalindeki futbolculari alip oynatmak ve istediyi hayellerinin gerceklesmesini ister ama sivassporda bu hemen olmaz ama zamanla olacaktir hem suan sivasspordaki rahatligi butlulugu serbesliyi hicbir takimda bulacagini sanmiyorum
|
trabzonu dos olarak görmeyelim lütfen onlarin ne kadar bize kin, nefret duydugu ortada bizim olayli macta aldigimiz puani hala hazmedemiyorlar ama sebat rize macini hic akillarina getirmiyorlar o mac yüzünden 1. lige cikamamistik ama ALLAH in adaleti büyük sebat nerde sivas nerde
|
Başı göklerde,
Ayağı sularda Tarihin yol üstünde Uğrak hanıdır Suouz Yıkarken ayaklarını sularında Yaslar başını dumanlı dağlarına Seyreder Anadolu’sunu Ana gözü ile Suvaz Dalarken hayale uzun yaylasında Geçer önünden kervan yolları Güneşi tutar avuçlarında Savası bitirir Sibas Bilgeler otağını kurar Danişment Gazi burada Yükselir ilim ışığı Göklere uzanır Sivas Hışımla gelir Timur Surlarına dayanır Bir ateş kor yüreğine Bahtını yakar Sivas… Fatih, Yavuz, Kanuni Kimleri gördü bu topraklar Trabzon, Çaldıran, Tebriz Yollarından geçer Sivas… Çalar sazını, Pir Sultan Dönen dönse de yolundan Yaylasından ötesi yakın eder de Dar’ına çıkar Sivas… Bir kargı savurur 4.Murat Vurur şahini zaferini muştular Revan ve Bağdat’ın Taşını diker Sivas… Tarihin karanlığında üşür de Kardan örtüsüne bürünür Bir hasret gibi gelir uzaklardan Mustafa Kemal’e uyanır Sivas. |
hedefinizde fener e gitmek var mı?
böyle bir soruyu soran adam tam bir mongol demektir. o nasıl hedef kardeşim... fener bj gs tam bir adam harcama kampı... oralara gidenin ben aklına şaşarım. sonra ne var fener de gs de bj de. oralara gidince nooluyor yani.. nooluyor biliyormusunuz: iki ayda kuvalanıyorlar... |
[B]kimsenin biryere gitmeye niyeti yok,yorumcular hayal kurmayin adam gercekleri soylemis[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:36. |