![]() |
Haftanın maçı
[B]Haftanın maçı
Bir yanda Sivasspor, kazanıp 28. haftayı da lider tamamlamak istiyor... Diğer yanda düşme korkusunu yakından hisseden Konyaspor, ateş hattından uzaklaşmayı hedefliyor [IMG]http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/4/18_251197_AJANS06.jpg[/IMG] KONYASPOR Oğuzhan Celaleddin Mihajlov Kratochvil Ömer Cihan Fahri Ayman Bülent Serhat Akın Veysel T.D: Giray Bulak SİVASSPOR Petkoviç Abdurrahman Sedat Bilica Hayrettin Musa İbrahim Sylla Tum Kamanan Mehmet Yıldız T.D: Bülent Uygun Stat: Atatürk Saat: 16.15 Yayın: Lig TV Hakem: Bünyamin Gezer Serkan Gençerler H.Atilla Gökbilgin Süper Lig’in altını da, üstünü de yakından ilgilendiren maçta Konyaspor, lider Sivasspor’u konuk ediyor... Haftalardır zirveyi kimseye bırakmayan Yiğidolar zorlu Konya karşılaşmasında da 3 puana ulaşıp, başarısını devam ettirmek amacında. En zor deplasman maçlarından birine çıkıcaklarını söyleyen Kırmızı-Beyazlılar’ın teknik direktörü Bülent Uygun, “Eğer dikkatli olursak, disiplinli oynarsak kazanan biz oluruz. Zirveyi kimseye bırakmaya niyetimiz yok. Sivasspor 28. haftayı da lider tamamlayacak” ifadesini kullandı. Yiğidolar’da cezalı isim bulunmazken, sakatlığı büyük ölçüde geçen Sedat Bayrak ile Musa Aydın’ın ilk 11’de forma giyeceği bildirildi. [/B] |
Cevap: Haftanın maçı
[B]
ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİR ADIM DAHA ATARAK SONA YAKLAŞACAĞIMIZ ÖNEMLİ ENGELLERDEN BİRİSİ KONYA. İNANIYORUM Kİ YİĞİDOLARIMIZ ALNININ AKIYLA BU ZORLU DEPLASMANDAN 3 PUAN ÇIKARIP YOLUNA EMİN ADIMLARLA DEWAM EDECETİR. ŞAMPİYON SİVASSPOR!!!!!![/B] |
Sedat ile Musa oynayabilecek durumdalarsa gerçekten süper :))
|
[COLOR="DarkOrchid"][B]BUGÜN BÜYÜK GÜN ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİR ADIM DAHA ATMAK İÇİN MUTLAK GALİBİYET PEŞİNDEYİZ VE İNŞALLAH KAZANACAZ MAÇI.[/B][/COLOR]
|
arkadaslar bu kadroyu yanlıs yazmıslar musayla sedat yoktu dun gazete yazıyodu
|
kadro ço güzel ikinci yarı balili murat ve sezer gibi kaliteli oyuncular girer
|
İnşallah bu maçtan sonra şampiyonluğa 6 hafta kaldı diyebileceğiz..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:23. |