SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Trabzon Maçı pazar Gününe Alınsın (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24972)

existence 20.04.2009 12:36

Trabzon Maçı pazar Gününe Alınsın

Merhaba Arkadaşlar,
Buradan sizin katkılarınızla bu mesajı yetkililere iletmenizi istiyorum.
1.si bizler özel şirkette çalışıyoruz ve cumartesi günleri de çalışıyoruz. Pazar günleri oynanan maçlara en az 10-13 kişi gidiyoruz. Malesef son haftalardaki maçlara bir türlü gidemiyoruz.
Bizler gibi bu durumda olan çok kişi vardır eminim buna. Lütfen bu konuyu dile gerirelim arkadaşlar, Bu konuda bize yol gösterin. bazı maçlara gitmrk için yıllık iznimizden kullandığımız oluyor. Zaten toplam 15 gün iznimiz var :(
2.si ize zaten kupa maçımız var hafta içi, diğer zamanlarda hep hafta içi oynayanın maçı pazar günü oynanırdı. Öyle biliyorum ben.

Bu konuyu yönetim dile getirsin lütfen. Staddaki boşluklar bu nedenle oluyor olabilir. Çünki genç nufus cumartesi çalışıyor.
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

azgeç 20.04.2009 12:40

Cevap: Trabzon Maçı pazar Gününe Alınsın

gerçekten büyük genelinde cumartesi oynadık maclarımızı doya doya pazar günü rahat kafayla izyemedik

existence 20.04.2009 12:42

[email]futbolzirvesi@ntvspor.net[/email] akşamki programa bu konuyla ilgili mail atacağım.
sizlerde destek verin arkadaşlar.

58_SEMİH_58 20.04.2009 12:47

[QUOTE=existence;505624]Merhaba Arkadaşlar,
Buradan sizin katkılarınızla bu mesajı yetkililere iletmenizi istiyorum.
1.si bizler özel şirkette çalışıyoruz ve cumartesi günleri de çalışıyoruz. Pazar günleri oynanan maçlara en az 10-13 kişi gidiyoruz. Malesef son haftalardaki maçlara bir türlü gidemiyoruz.
Bizler gibi bu durumda olan çok kişi vardır eminim buna. Lütfen bu konuyu dile gerirelim arkadaşlar, Bu konuda bize yol gösterin. bazı maçlara gitmrk için yıllık iznimizden kullandığımız oluyor. Zaten toplam 15 gün iznimiz var :(
2.si ize zaten kupa maçımız var hafta içi, diğer zamanlarda hep hafta içi oynayanın maçı pazar günü oynanırdı. Öyle biliyorum ben.

Bu konuyu yönetim dile getirsin lütfen. Staddaki boşluklar bu nedenle oluyor olabilir. Çünki genç nufus cumartesi çalışıyor.
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.[/QUOTE]

[B]Doqru SöLüyorsun ama Bu Konuyu AçMak İçin Biraz qeç KaLınmadı mı??:confused:[/B]

Salim58 20.04.2009 12:52

katılıyorum tamamen sivastakiler zaman bulup maça gidemiyorlar gurbettekiler tv ye gidemiyor hep büyük takımları akşama alıyorlar valla işyerinde yalan sözle izin almaktan usandık artık herkes şunu bilsin bizde büyük takımız aslında utanmasalar maçlarımızı bile yayınlamayacaklardı biraz utanma duygusu kalmışki şükür her maçı yayına aldılar

existence 20.04.2009 12:57

[QUOTE=58_S€M!H_58;505630][B]Doqru SöLüyorsun ama Bu Konuyu AçMak İçin Biraz qeç KaLınmadı mı??:confused:[/B][/QUOTE]

İyi diyorsunda bir iki maç olabilir sandık ama baktımki son maçlar hep cumartesi. ne yapabilirim başka. Denizli maçı, antalya maçı, konya maçı, birde trabzon maçı oldu. bunada gidemeyeceğiz. Tvler bas bas bağırıyor sivaslı maça gitmiyor diye. Gitmiyor değil gidemiyoruz anasını satayım ne olacak şimdi.

Salim58 20.04.2009 13:12

yok kardeş sivasın sivaslıdan başka dostu olmaz maç yorumlarını bile es geçiyorlar bu başarıyı kıskanıyorlar sağlık olsun

kasko 20.04.2009 13:29

Sivas ta yaşayanların çoğu esnaf ve cumartesi günü adam işini bırakıp maça nasıl gelsin.Sivas lider kaç haftadır ve bu hafta zirveyi ilgilendiren bir maç söz konusu hala cumartesi ve gündüze alıyorlar maçı.Bu saçmalık değil de nedir.Klubümüz bu konuda bir başvuruda bulundu.Bakalım karar ne olacak merakla bekliyoruz...

Salim58 20.04.2009 13:34

inşallah güzel bir sonuç alınır sizler sivasta maça gidememekten dertlisiniz bizler gurbette izleyememekten bumu kader

fatihtuztas 20.04.2009 13:42

zaten bilerek böyle yapılıyor bizim kupadaki yorgunluğumuzu üzerimizden atmadan maç yaptırıyorlar.bu tff niye adil değil bilmiyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:10.