![]() |
8. Randevu
Sivassporumuz bu hafta ligde trabzonspor ile 8. randevusune çıkıcak. İki takım arasında oynanan maclar sivassporumuzun 4 galibiyeti 2 beraberliği 1 de malubiyeti var. Bu süre içinde rakip fileleri 8 kez havalandırıken kalemizde sadece 3 gol gördük.
Hayırlısı ile bu macıda alarak tarihin tekerrürden ibaret olduğunu göstereceğiz. |
Cevap: 8. Randevu
Bu maçıda Allah'ın izniyle alnımızın akıyla geçeceğiz.
|
biz sizin babanızız.biz ne dersek o olur.
'' dursun reis ordan 1 kilo hamsi '' |
[QUOTE=YARALI_AŞIK;505898]biz sizin babanızız. biz ne dersek o olur.
'' dursun reis ordan 1 kilo hamsi ''[/QUOTE] Gardas benimki mümkünse buğlama olsun;) |
[B][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=4503&token=35886[/IMG][/B]
|
biz nekadar ortalığın yumuşamasını istesekte inatla,ısrarla ortamın gerilmesini isteyenler var yapmayın arkadaşlar...
|
SKOR OLARAK 4-1 KOYARIZ DİYORUM GOL BAKIMINDAN.
|
[B]ortamı geren onlar ne zamana kadar biz alttdan alacaz????[/B]
|
O maçlardan birini ayak oyunları ile hükmen almıştık yanılmıyorsam . Bu yıl ki maçta da dereli sağolsun hediye etti bize beraberliği ..
Bu Ts u bu kadar küçümsemeyin. Adamlar bize bir sürpriz yaparsa şaşmayın ve akıllı olun dalga geçmeyin ortamı germeyin diyorum. Onun öncesinde fb maçımız var niye bu kadar ilgisizsiniz ki ha çünkü o fener bizim biricik ilk takımımız öyle mi .. yazık ! |
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Indigo"]Temel uçakla Trabzona gidecekmis.Oturmus bir yere rasgele... Asil yer
sahibi gelmis; Yer sahibi: Beyfendi burasi benim yerim kalkarmisiniz? Temel: Hayir Yer sahibi : Beyfendi burasi benim yerim kalkin Temel: Hayir Yer sahibi gider hostese basvurur. Hostes: Beyefendi burasi sizin yeriniz degil kalkarmisiniz lütfen Temel: KalkmamHostes çare bulamayinca kaptana basvurur. Kaptan, Temel'in kulagina bisey fisildar ve Temel gecer arka tarafa oturur. Herkes hayret etmis biz bu kadar ugrastik kalkmadi acaba Kaptan nasil kaldirdi bunu.Dayanamayyp sormuslar kaptana: Kaptan: Dedim ki Burasi Trabzon'a Gitmez [/COLOR][/B][/FONT] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:46. |